Kush duhet të kthehet për ta bërë RHOBH më argëtues

Klea

Kush duhet të kthehet për ta bërë RHOBH më argëtues

Unë e urrej televizionin e errët, të pascript, të stilit të arratisjes. Nëse nuk ka lidhje me krimin e vërtetë, sepse unë jam grua, dhe jo, nuk mund të shpjegoj pse jemi kështu. Por unë mund të shpjegoj nevojën për një shkundje të aktorëve Amvise të vërteta të Beverly Hills. Vitet e fundit, linjat e tregimeve janë bërë në thelb të ftohta dhe po bëhet mjaft e vështirë për t'u parë.

Kur filloi ky serial për herë të parë, çdo anëtar i kastit ishte i pasur. Të shikoja këto zonja të shpenzojnë dhe të jetojnë në mënyra të tilla për t'u dukur, nga futoni im, ndërsa haja Ramen tim, ishte gjithçka. Por pastaj, zonjat më pak të pasura (shh, të gjithë po e mendojmë këtë) erdhën, dhe ne shkuam nga avionët privatë dhe kuajt e vegjël te taksat e barrave dhe skandaleve, pothuajse brenda natës. Shtoni Fox Force Five dhe thjesht mund ta hidhni të gjithë këtë seri në koshin e Lisa Rinna-s, pasi të keni hequr librin e Garcelle Beauvais prej tij, domethënë.

Nga puppygate te paditë, për të pushuar dhe hequr dorë nga letrat dhe grupet e grupeve, kjo seri po lufton. Sigurisht, vitet e mëparshme kishin gjithashtu probleme, si problemet martesore, varësitë e Russell Armstrong dhe Kim Richard, por ishte… e vërtetë. Do t'i marr realisht historitë e manipuluara çdo ditë. Në të njëjtën mënyrë, unë do të marr përsëri ndonjë nga këta ish-yje të RHOBH, sepse është koha për të rikthyer hijeshinë dhe vlerën argëtuese të botës së vjetër që mbante dikur ky serial.

Adrienne Maloof

Adrienne Maloof më bëri të qesh. Miqësia e saj e vërtetë me Lisa Vanderpump ishte gjithashtu shumë argëtuese për t'u parë derisa nuk ishte, domethënë. Megjithatë, ka një skenë që jeton pa qira në mendjen time, kështu që natyrshëm, m'u desh ta gjeja dhe ta bashkangjisja në këtë seksion. Ky moment i transmetuar tregoi se sa e pasur ishte me të vërtetë Adrienne, dhe kur të rritem (shhh, unë jam vetëm një fëmijë), dua të jetoj si Adrienne.

Në këtë skenë, përpara se të gatuante një vakt me Lizën, Adrienne lau një pulë të papjekur me sapun dore, teksa shikonte kostari i saj i dëshpëruar. Faleminderit, kuzhinierë privatë, që mbani gjallë familjet e pasura në prapaskenë. Gjithashtu, kur drama filloi të lindte, siç ndodh, Adrienne qëndroi kryesisht mbi përleshjen. Në një kohë kur gjithçka që bën ky aktor është të luftojë dhe të godasë me thikë në ishujt e tyre masivë të kuzhinës, pasuria, hiri dhe zgjuarsia e Adrienne mund të sjellin një ndryshim freskues për RHOBH.

Lisa Vanderpump

Pavarësisht nëse e doni atë, ose e akuzoni se është përhapëse e historive, nuk mund të mohohet se LVP i bëri të shkëlqyera sezonet e mëparshme të RHOBH. Unë jam një adhurues masiv i sarkazmës. Në fakt, humori britanik më gjen mjaft mirë, faleminderit shumë. Prandaj, duartrokitjet dhe vëzhgimet e Lizës më bënin gjithmonë të qeshja.

Përveç kësaj, pasuria e Lizës ishte në nivelin tjetër. Prona e saj është një kopsht zoologjik fjalë për fjalë përkëdhelëse, dhe pamjet nga oborri i saj duhet të vdesin. Ndërsa Real Housewives of Beverly Hills ende ka yje masivisht të pasur, si Kyle Richards dhe Sutton Stracke, ka vetëm diçka në mënyrën se si jeton Lisa që e bëri shikimin e saj kaq argëtues. Nëse mund ta kthejmë Lizën, me një miqësi të riparuar me Kyle (e di, por më lejoni ta imagjinoj), atëherë ky serial mund të kthehet në ditët e tij më të lehta, të cilat, po, ju lutem.

Joyce Giraud De Ohoven

Ende mik i ngushtë me LVP, Joyce Giraud zgjati vetëm një sezon në Real Housewives të Beverly Hills. Megjithatë, në këtë shfaqje, ajo ishte një mbretëreshë pa drama. Kjo ka të ngjarë pse ajo nuk u kërkua përsëri, por Bravo, a mund të ndalojmë së bëri këtë? Kjo ekskluzivitet mund të përdorë disa shtesa që janë me flluska dhe optimiste, të cilët nuk e shtojnë rrëmujën, por thjesht blejnë, shpenzojnë dhe shfaqen.

Megjithatë, Joyce pa një grimë konflikti, pasi Brandi Glanville erdhi për të mjaft vështirë. Brandi më vonë kërkoi falje dhe në rrëfimin e saj, Joyce shpjegoi: “Nëse Zoti mund ta falë njerëzimin për atë që i bënë Birit të Tij, unë mund ta fal Brandi që ishte një budallaqe”. Edhe pse talljet argëtuese të Joyce tingëlluan të sprovuara kufitare, ato përsëri dolën. Në përgjithësi, zgjuarsia dhe pasuria i mposhtën përgjimet dhe krimet e jakave të bardha, kështu që Joyce, kthehu, a?

Carlton Gebbia

Carlton Gebbia është karta ime wild. Unë personalisht më pëlqeu, sepse ajo është thjesht shumë e ndryshme nga çdo gjë që ky serial ka parë ndonjëherë më parë. Përveç pasurisë së saj, pamja gotike e Carlton dhe besimi Wiccan erdhën në një kontrast të thellë me homologët e saj në 90210. Duke folur për aktorët e saj, Carlton me të vërtetë tronditi Kyle dhe karta ime BINGO e sezonit 4 nuk mund të kishte parashikuar kurrë se çfarë ndodhi më pas.

Kur fjalët “Bigot… travesti… wraith… larva” u shfaqën rastësisht në kompjuterin e shtëpisë së Kyle, Kyle u tremb. Më pas ajo bëri shaka, me seriozitet, se Carlton kishte vendosur një heks në pajisjen e saj. Duajeni atë ose kini frikë nga ajo, Carlton është argëtuese, dhe kjo është pikërisht ajo që RHOBH ka nevojë.

Duhet të theksohet se Kathy Hilton, Yolanda Hadid (pa bajamet e saj), Denise Richards dhe Camille Grammer gjithashtu duhet të kthehen. Si pjesë anësore. Princeshat e zgjuara dhe të pasura të pasagjerëve janë gjithmonë të nevojshme për të ndihmuar në zhvillimin e historive të ndryshme. Gjithashtu, e keni parë Camille të kërcejë?

Nuk ka nevojë të bëhen komente të mëtejshme.