Kush do të pushohet nga Sezoni 8 i Mesdheut Poshtë Deck?

Klea

Kush do të pushohet nga Sezoni 8 i Mesdheut Poshtë Deck?

Poshtë Deck Mesdheut Sezoni 8 është i sigurt për një fillim të vështirë! Episodi premierë tashmë pa një anëtar të ekuipazhit të marrë këpucën dhe shikuesit parashikojnë që disa të tjerë mund të pushohen edhe më vonë këtë sezon. Pas një traileri dramatik të sezonit dhe një episodi të parë kaotik, këtu janë parashikimet tona se kë tjetër mund të dërgojë në shtëpi Captain Sandy Yawn këtë sezon.

Ruan Irving e ka marrë tashmë këpucën

Laurent Basset/Bravo nëpërmjet Getty Images

Ruan Irving u hodh në rolin e Bosun në Sezonin 8 të Below Deck Med, megjithëse ai kurrë nuk mori zyrtarisht mundësinë për të filluar. Kapiteni Sandy e kuptoi shpejt se kishte diçka të çuditshme në dokumentet e jahtit të Ruan-it, të cilat përfunduan si fotokopje. Dokumentet e Ruan-it më vonë u treguan se kishin një foto të dikujt tjetër, gjë që rezultoi në kapiten Sandy duke e larguar atë nga jahti derisa të mund ta zgjidhte problemin.

Menjëherë pas kësaj, Ruan thirri kapitenin Sandy dhe i tha asaj se nuk do të kthehej këtë sezon. Përveç problemit me dokumentet, Ruani kishte mësuar së fundmi se shoku i tij më i mirë në shtëpi kishte ndërruar jetë. Ndërsa shikuesit sigurisht e simpatizuan Ruanin, është e kuptueshme që kapiteni Sandy nuk mund të rrezikonte ta mbante atë në bord dhe të shkelte ligjin detar.

Kyle Viljoen mund të pushohet nga puna

2nd Stew Kyle Viljoen është një nga anëtarët e paktë të rikthyer këtë sezon, pasi ai u shfaq më parë në Sezonin 7 të Below Deck Med. Disa shikues mund të habiten kur shohin Kyle të kthehet, pasi ai u sulmua për etikën e tij të dobët të punës gjatë sezonit 7. Kyle dukej më i interesuar të bënte thashetheme me anëtarët e tjerë të ekuipazhit, madje edhe me disa të ftuar charter, në vend të punës së tij.

Ai gjithashtu pati një grindje famëkeqe me 2nd Stew Natalya Scudder, e cila është rikthyer gjithashtu për Sezonin 8. Kyle në mënyrë famëkeqe e hoqi topin kur erdhi puna për rolin e tij si Stew 2, dhe shpesh e la Natalya për të përfunduar punën e tij të papërfunduar. Nëse Kyle nuk e përmirëson etikën e tij të punës këtë sezon, ka shumë mundësi që kapiteni Sandy më në fund të vendosë ta lërë të shkojë.

Tumi Mhlongo mund të jetë gjithashtu në bllokun e prerjes

Tumi Mhlongo po bën përpjekjen e saj të parë për të qenë Chief Stew këtë sezon, pas një koncerti si Stew i 2-të në Below Deck Down Under Season 1. Ndërsa Tumi nuk ishte në episodin e parë për shkak të vonesave si rezultat i problemeve me viza, traileri i sezonit e ngacmon atë duke ecur. në shumë probleme. Konflikti kryesor i Tumit duket të jetë me Natalya, të cilës ajo shihet duke i bërtitur dhe duke u grindur gjatë gjithë trailerit.

Përveç Natalyas, Tumi shfaqet edhe me probleme me Jack Luby. Ndërsa Jack sapo u prezantua, është e vështirë ta shohësh atë të jetë shumë problematik bazuar në atë që kemi parë prej tij tashmë. Tumi, nga ana tjetër, ka një personalitet të zjarrtë që mund të çojë në telashe. Nëse problemet e Tumit me anëtarët e tjerë të ekuipazhit i pengojnë detyrat e saj si Shefe Stew, është e mundur që kapiteni Sandy t’i japë asaj këpucën.

Luka Brunton gjithashtu mund të jetë në telashe

Deckhand Luka Brunton u bë i preferuari i fansave në Below Deck Down Under Sezoni 2, megjithëse ai mund të mos ketë të njëjtin fat në Below Deck Med. Në trailerin e sezonit, Luka shfaqet duke ndjekur pothuajse çdo anëtare femër të ekuipazhit në jaht. Gjatë gjithë sezonit, fansat mund të presin që Luka të ndjekë Natalya, Deckhand Haleigh Gorman dhe Stew Jessika Asai.

Çdo adhurues i Below Deck e di se nuk është e pazakontë që udhëtimet me varkë të shpërqendrojnë anëtarët e ekuipazhit nga punët e tyre përkatëse në bord. Shpresojmë se për Lukën, ky nuk do të jetë rasti dhe ai do të vazhdojë të kryejë të gjitha detyrat e tij si një deckhand. Sidoqoftë, nëse Luka kapet shumë në krahët e tij dhe shpërqendrohet, kapiteni Sandy mund të vendosë ta shkarkojë atë.

Ruan është i vetmi anëtar i ekuipazhit që është lënë zyrtarisht nga ky sezon, dhe pjesa tjetër janë ende thjesht spekulime. Megjithatë, bazuar në ngjarjet nga traileri i sezonit, duket se këta anëtarë të ekuipazhit mund të përfundojnë edhe në ujë të nxehtë. Shumë shikues spekulojnë se kapiteni Sandy do të shkarkojë disa anëtarë të ekuipazhit këtë sezon, kështu që vazhdoni të shikoni për të gjithë çajin!