Anna

Klea

Kush do të marrë kujdestarinë e vajzave të Anna ‘Chickadee’ Cardwell pas vdekjes së saj

Kush do të marrë kujdestarinë e vajzave të Anna ‘Chickadee’ Cardwell pas vdekjes së saj

Mama June vajza Anna “Chickadee” Cardwelli cili gjithashtu u shfaq në serialin e realitetit të familjes TLC, Këtu vjen Honey Boo Boondërroi jetë tragjikisht nga kanceri i veshkave në stadin 4, më 9 dhjetor 2023. Vdekja e saj ka ngritur pikëpyetje për kujdestarinë e dy vajzave të saj, Kaitlyn dhe Kylee.

Anna "Chickadee" Cardwell

Kaitlyn Elizabeth Shannoni lindur më 26 korrik 2012, ishte e Anës vajza e madhe dhe ishte 11 vjeç në kohën e vdekjes së nënës së saj. Anna nuk e kishte zbuluar kurrë publikisht identitetin e babait të Kaitlyn.

Anna 'Chickadee' Cardwell

Kylee Madison Cardwelle lindur më 9 dhjetor 2015, festoi ditëlindjen e saj të 8-të në të njëjtën ditë që u nda nga jeta nëna e saj. Kylee’s babai është Michael Cardwell, e Anës ish-bashkëshorti, me të cilin ishte e martuar nga viti 2014 deri në vitin 2017.

Anna 'Chickadee' Cardwell

Para vdekjes së saj të parakohshme, Anna pati mundësinë të dëshmojë Kaitlyn diplomohet nga shkolla fillore dhe Kylee përfundon klasën e parë në maj 2023. Anna me krenari ndau gëzimin e saj në Facebook, duke shprehur krenarinë e saj për arritjet e vajzave të saj.

Anna 'Chickadee' Cardwell

Në vijim e Anës duke kaluar, dolën raporte se Kaitlyn ishte marrë nga gjyshja e saj, Mama qershor. Sugjerohet që Mama qershor synon të bëhet e Kaitlyn-it kujdestar ligjor, pasi ata ndajnë një lidhje të ngushtë.

Sa për Kylee, raportohet se ajo jeton me babain e saj, Michael Cardwell. Kjo marrëveshje duket se është vendosur më pas Anna u diagnostikua me kancer në janar 2023.

Anna 'Chickadee'

Eldridge Toney, i cili Anna i martuar para vdekjes së saj, ka shprehur synimin për të mbetur i përfshirë në jetën e të dy vajzave.

Në një zhvillim të fundit, Michael ngriti një padi kundër Mama qershor për kujdestarinë e Kaitlyn më 17 dhjetor 2023. Në dosjen e tij ligjore, ai pohoi se kishte luajtur një rol të rëndësishëm dhe të qëndrueshëm në e Kaitlyn-it jetën, duke përfshirë sigurimin e arsimimit të saj dhe zhvillimin e një lidhjeje të fortë me të. Michael pohoi gjithashtu se e Kaitlyn-it Babai biologjik ishte një burrë me emrin, Caleb Clarktë cilët nuk e kishin mbështetur Anna ose Kaitlyn.

Mama June Shannon

Michael e argumentoi këtë e Anës marrëdhënie të komplikuara me Mama qershor e bëri atë një kujdestare të papërshtatshme për Kaitlynpasi Anna kishte kaluar një pjesë të konsiderueshme të jetës së saj nën kujdesin e gjyshes së saj nga nëna.

Mama qershor, në përgjigje të padisë, pretendoi se nuk kishte marrë asnjë dokument ligjor, por u zotua se do ta trajtonte çështjen në gjykatë. Ajo pohoi se ishte dëshira e Anës që Kaitlyn të qëndronte me të dhe burrin e saj, Justin Stroud. Mama qershor vuri në dyshim domosdoshmërinë e vendosjes së vajzave në një betejë për kujdestarinë, duke qenë se ato kishin humbur tashmë nënën e tyre.

Anna 'Chickadee' Cardwell

Beteja e Anës me kancerin e veshkave në fazën 4 filloi në janar 2023. Pavarësisht se iu nënshtrua kimioterapisë dhe luftoi sëmundjen për më shumë se 10 muaj, ajo përfundimisht iu nënshtrua asaj.

Anna ndërroi jetë i qetë në Mama June shtëpi, e rrethuar nga të dashurit e saj, duke përfshirë Kaitlyn, Kylee, Mama June, Eldridgedhe e Anës motrat. Mama qershor ndau lajmin tronditës të e Anës duke kaluar me fansat, duke shprehur mirënjohjen për mbështetjen dhe lutjet në këtë kohë të vështirë.