Kundër-oferta e shtëpisë së Ariana Madix përfshin dhurimin e mobiljeve

Klea

Kundër-oferta e shtëpisë së Ariana Madix përfshin dhurimin e mobiljeve

Beteja e pasurive të paluajtshme mes Ariana Madix dhe Tom Sandoval mbi shtëpinë e tyre të përbashkët është ndezur gjatë gjithë sezonit 11 të Vanderpump Rules. Nga njëra anë, ju keni Sandoval që dëshiron të mbajë shtëpinë dhe të blejë Arianën jashtë saj. Ariana tha se ish-i i saj ishte “psikotik” edhe pse sugjeroi këtë.

Ndërsa grindja vazhdon, Tom ka akuzuar Arianën se nuk ka kontribuar në shtëpinë. Ai tha se ajo nuk pastron dhe nuk paguan për asgjë. Gjatë shfaqjes së VPR-së, Ariana hodhi poshtë gjithçka që tha Tom.

Ngatërresë për mobiljet

Sipas Arianës, ajo ka paguar për një pjesë të mirë të orendive të shtëpisë. Ajo shpjegoi se kur paraqiti një kundërofertë për shtëpinë, ajo planifikoi të përfshinte të gjitha mobiljet që kishte paguar. Kjo është një ofertë e vlefshme, veçanërisht sepse nuk është sikur mobiljet e tyre kanë ardhur nga seksioni i pastrimit në Walmart. Kanë gjëra të bukura.

“Në mbledhjen e kundërofertës sime për blerjen e shtëpisë, unë po përfshij të gjitha mobiljet që janë blerë pas vendosjes, ju e dini, si pjesë e dekorimit të shtëpisë,” shpjegoi Ariana.

Ndërkohë, Tom argumentoi se oferta e Arianës nuk kishte kuptim. Ai pohoi se ata të dy kontribuan për mobiljet në shtëpinë e tyre të përbashkët. Në veçanti, ai u var në një pasqyrë me porosi për të cilën ai ka shumë besim se e ka paguar.

Lidhur me kundërofertën, Tom shpjegoi, “Nuk e shoh kuptimin nëse dikush do të mbajë shtëpinë, duke dhuruar të gjitha këto mobilje, thjesht duke i dhënë…ajo do të merrte gjithçka që donte, dhe më pas pjesa tjetër do të dhurohej. ”

Në fund të fundit, është e paqartë nëse ndonjë nga këto do të ketë rëndësi për Arianën në planin afatgjatë. Muajin e kaluar mësuam se ajo bleu një shtëpi prej 1.6 milionë dollarësh në Los Angeles. Ka tre dhoma gjumi, dy banja dhe një kuvertë meditimi në natyrë. Një shtëpi e re kërkon mobilje të reja.

Episodet e reja të Vanderpump Rules transmetohen të martën në mbrëmje në 8/7c në Bravo.