Kujt po i kërkon falje Andy Cohen?

Klea

Kujt po i kërkon falje Andy Cohen?

Brandi Glanville kohët e fundit i dërgoi një letër të ashpër Bravo HQ, duke kërcënuar veprime ligjore kundër rrjetit me ndihmën e Bethenny Frankel’s avokatët. Letra numëronte disa keqbërje nga ana e Bravo-s, ndoshta kryesore ndër këto, akuza për ngacmim seksual kundër Andy Cohen.

Letra e yllit të Real Housewives Ultimate Girls Trip thoshte: “Në një video të dërguar nga z. Cohen zonjës Glanville në vitin 2022, z. dhe e ftoi atë të shikonte përmes Facetime.”

Andi mori për të X, i njohur më parë si Twitter ASAP, duke shkruar, “Videoja tregon Kate Chastain dhe unë shumë qartë duke bërë shaka me Brandi. Ishte bërë absolutisht me shaka dhe përgjigja e Brandi-t tregoi qartë se ajo ishte në shaka. Thënë kështu, ishte krejtësisht e papërshtatshme dhe kërkoj falje.” Epo, Bethenny kishte disa mendime për atë përgjigje.

Bethenny e krahason Andy Cohen me Matt Lauer

Më 25 shkurt, Brandi postoi një TikTok duke thënë: “Pra, ka shumë fjalë për situatën Brandi/Andy në mediat sociale dhe tema në fjalë është pozicionet e pushtetit dhe abuzimi me pushtetin. Si, kishte një referencë Matt Lauer, e cila është një histori e ndryshme në mënyrë specifike. Por ai ishte në një [position of power].” Lauer ishte një spikere e NBC News, e cila u pushua nga puna pas akuzave për sjellje të pahijshme seksuale.

Bethenny vazhdoi, duke thënë se Andy “me të vërtetë mund të bënte çfarë të donte, dhe kjo është një e pahijshme e supozuar me një punonjës dhe talent”. Ajo tha se ishte “Interesante që ai kërkoi falje publikisht. Si, ai patjetër kërkoi falje publike, por kujt? Sepse nuk besoj se ajo ka marrë një falje private.”

Ajo i mbylli mendimet e saj për këtë çështje duke thënë: “Pra, a po na kërkonte falje? Apo thjesht na shpjegoni? Por ai nuk na e dërgoi videon, ai ia dërgoi asaj. Pra, a i kërkoi falje asaj? Thjesht mendova se ishte një pyetje interesante.”

Më 26 shkurt Brandi nxori një cicëroj duke thënë: “Nuk kam marrë falje personale nga askush. Pashë një falje që Andy u postoi FANËSVE TË TIJ për keqtrajtimin e tij ndaj meje dhe papërshtatshmërinë.”

A mund të jenë në mes Bethenny dhe Brandi? Me të njëjtët avokatë, gjithçka është e mundur…