Kevin Hunter

Klea

Kujdestari i Wendy Williams kërkon kthim 112 mijë dollarë nga Kevin Hunter, duke përmendur mbipagesën në zgjidhjen e divorcit

Kujdestari i Wendy Williams kërkon kthim 112 mijë dollarë nga Kevin Hunter, duke përmendur mbipagesën në zgjidhjen e divorcit

Wendy Williams' kujdestari po kërkon nga gjykata që të urdhërojë ish-bashkëshortin e ish-yllit të ditës, Kevin Hunter, për të paguar 112,500 dollarë alimentacion.

Wendy Williams

Sabrina Morrissey pretendonte në dokumentet gjyqësore se Hunter ishte “mbipaguar” për një periudhë tre mujore dhe ishte “pasuruar padrejtësisht” nga pasuria e ish-it.

Wendy Williams

Morrissey deklaroi se Hunter ka vazhduar të marrë pagesa mujore deri në janar 2022, pavarësisht “Show Wendy Williams” ndërprerja e pagesave ndaj ish-pritësit në tetor 2021, një afat kohor Hunter konfirmuar.

“Unë besoj se kjo ishte kryesisht rezultat i faktit që pagesat ishin vendosur në një funksion 'autopay' brenda llogarisë së saj.” Morrissey shpjegohet në dokumentet gjyqësore.

Wendy Williams

Ajo shtoi se pagesat shkojnë “kundër kushteve të shprehura” të marrëveshjes së shlyerjes së ish-ëve, e cila thoshte se pagesat për Hunter do të përfundonte nëse Wendy's të ardhurat u reduktuan “më pak se 2 herë të ardhurat e saj vjetore (që nga 1 shkurt 2020).”

Dokumentet shënojnë – “Duke mbajtur fondet që u pagua më tepër, ai ka ndërhyrë në [Williams’] e drejta e posedimit të këtyre fondeve.”

Kevin Hunter

Morrisseyi cili kërkon që të fiksohet interesi për shlyerjet, po kërkon gjithashtu që gjykata të lëshojë një urdhër gadi që do të ndalonte Hunter nga të folurit tek “shtypi apo të tjerët”.

“Dëmi i mundshëm për [Williams] është e mrekullueshme”, ka thënë ajo. “Zoti Hunter dhe agjentët e tij kanë treguar gatishmërinë e tyre për të folur me shtypin për këto çështje.”

Wendy Williams

Në vitin 2022, Wells Fargo ngriu Wendy's llogari bankare dhe paraqiti një peticion për kujdestari të përkohshme, duke argumentuar se ajo ishte “viktimë e ndikimit të padrejtë dhe shfrytëzimit financiar”, sipas Wendy'ish-avokati i tij, LaShawn Thomas.

Avokati që përfaqëson bankën, David H. Pikus, shkroi në atë kohë – “Ne jemi të shqetësuar për [Wendy’s] situatë.”

“Shpresojmë që pjesa e kujdestarisë [of the court] do të caktojë menjëherë një kujdestar ose vlerësues të përkohshëm për të shqyrtuar situatën dhe për të siguruar që [Wendy’s] punët po trajtohen siç duhet.”

Wendy Williams

Uendi ka shprehur vazhdimisht kundërshtimet e saj për kujdestarinë.

Wendy's Lufta për liri financiare u detajua në dokumentarin e fundit të Lifetime, “Ku është Wendy Williams?”. E veçanta e hulumtuar gjithashtu Wendy's diagnozat e fundit të çmendurisë dhe afazisë, si dhe çështjet e saj të varësisë.

Wendy Williams

Morrissey më vonë akuzoi kompaninë mëmë të Lifetime, A+E, për filmimin e prezantuesit dikur të njohur “në një gjendje dukshëm me aftësi të kufizuara”.

Një përfaqësues i rrjetit i tha Page Six në atë kohë – “Ne presim me padurim hapjen e letrave tona gjithashtu, pasi ato tregojnë një histori shumë të ndryshme.”