Meri Brown e bashkëshorteve të motrave pranon se familja "e dështuam vetë"

Klea

Ku qëndron Meri Brown me fëmijën e saj, Leon?

Sister Wives filloi në vitin 2010 dhe ishte përgjigja e TLC për një shfaqje familjare të shëndetshme që tregonte jetën e një familjeje poligame. Shikuesit u prezantuan me Kody Brown dhe katër gratë e tij, Meri Brown, Janelle Brown, Christine Brown dhe Robyn Brown. Meri ishte gruaja e parë dhe e vetme e ligjshme e Kody që kishte një fëmijë, Leon Brown. Çifti nuk rezistoi pasi Kody u tregua i mbingarkuar dhe ra nga dashuria me Merin. Ndërsa Kody nuk do të jetë kurrë babai i vitit, Meri ka bërë gjithçka që mundet për të mbajtur një marrëdhënie të ngushtë me fëmijën e saj.

Leoni jep lajme tronditëse

Në vitin 2017, Leon doli para familjes së tyre në një episod tronditës të Grave Motra. Leoni dhe Meri patën disa vite të vështira përpara njoftimit për shkak të përfshirjes së Merit në një skandal peshkimi. Leoni dhe Meri nuk ishin në marrëdhëniet më të mira pasi humbën besimin te Meri për të thënë të vërtetën. Në një lëvizje të guximshme, Leon u tha prindërve të tyre: “Unë jam homoseksual”. Por Meri ishte jashtëzakonisht e ngadaltë për të reaguar. Në atë kohë, Robyn ishte i pari që u hodh dhe përqafoi Leon për daljen. Meri dhe pjesa tjetër e Browns u ulën në heshtje të pakëndshme.

Kody reagoi më keq teksa u tha kamerave se një “bombë” ishte hedhur, duke theksuar, “Nuk jemi të lumtur. [Leon’s] homoseksual; ne jemi të lumtur [Leon] di [themselves].” Meri pati një reagim visceral, duke thënë: “Kjo është pak e papritur. Nuk e pashë që kjo të vinte… Më befason që ajo njihet prej kaq kohësh dhe nuk na ka thënë asgjë” dhe e kishte të vështirë të pranonte idenë se Leoni nuk do të martohej me një burrë. Por gjithçka ka ndryshuar që nga njoftimi i parë pasi Meri është tifozja numër një e Leon dhe partnerja e tyre, Audrey Kriss.

Më shumë Leon News

Në fillim të vitit 2023, Leon doli si transgjinor dhe ndërsa Meri nuk i pranoi komentet, ne kemi parë një përmirësim të madh kur bëhet fjalë për të qenë një shtyllë e forcës për fëmijën e tyre. Leon dhe Audrey jetojnë në Denver që nga viti 2022 dhe ndërkohë që nuk janë më në emision, Meri kujdeset që të pëlqejë dhe komentojë shumicën e postimeve të tyre. Leon dhe Audrey patën një martesë të fshehtë në gusht 2023, por është e paqartë se kush nga familja mori pjesë. Megjithatë, The US Sun konfirmoi se as Meri dhe as Kody nuk ishin të pranishëm. Rezulton se në kohën e dasmës, Meri ishte në Disneyland në një nga udhëtimet e saj të shumta rrugore.

Ku qëndrojnë Meri dhe Leon?

Është e paqartë se ku qëndrojnë Meri dhe Leoni në marrëdhënien e tyre. Megjithatë, Merit nuk i ka pëlqyer një postim në rrjetet sociale nga Leon që kur ata njoftuan se ishin transgjinorë 52 javë më parë. Leon, në këmbim, nuk ka pëlqyer asnjë nga postimet e nënës së tyre në Instagram. Por Audrey ka qenë mjaft aktive për të treguar mbështetje për Merin dhe mund të shihet se ka pëlqyer shumë postime kohët e fundit. Unë e imagjinoj se Leoni është pak i turpshëm kur bëhet fjalë për nënën e tyre, sepse, le ta pranojmë, Meri është pak lavire e vëmendjes. Çdo ditë të tjera, ka një postim të ri që tregon fytyrën e filtruar të yllit të TLC ndërsa ajo llafet për të qenë e denjë. Ndoshta është shumë.

Që nga largimi i Sister Wives, Leon e ka bërë misionin e tyre të bëjnë një jetë të izoluar larg kamerave. Shumë nga vëllezërit e motrat e tyre gjithashtu kanë bërë të njëjtën zgjedhje, pasi vunë re se nuk ishte një mjedis i sigurt. Tani që Meri është divorcuar nga Kody, i cili nuk e mbështeti Leonin, vë bast se Meri po përpiqet të bëjë më të mirën me Leon. Megjithatë, mendoj se do të jetë një betejë e vështirë për nënën e një fëmije, sepse ajo ndoshta e ka zhgënjyer Leonin, dhe kjo do të marrë kohë për t'u shëruar. Tani për tani, Meri po përqendrohet në shërimin e zemrës së saj nga ndarja e fundit, dhe Leon po jeton jetën e tyre më të mirë, të lumtur dhe të lirë nga stresi i një familjeje poligame.