Olivia Flowers and Taylor Ann Green

Klea

Ku qëndrojnë Olivia Flowers dhe Taylor Ann Green pas BravoCon 2023

Ku qëndrojnë Olivia Flowers dhe Taylor Ann Green pas BravoCon 2023

Olivia Flowers përditësoi shikuesit për marrëdhënien e saj me ish-më të mirën, Taylor Greenpasi u morën me dramën që përfshinte tyre Sharmi jugor bashkë-yll, Austen Krollnë BravoCon, në fillim të këtij muaji.

Kur Us Weekly e pyeti yllin e realitetit 31-vjeçar nëse kishte lidhjen e saj me Taylor mund të riparohej, Olivia u përgjigj: “Nuk e di. Dua të them se ky është BravoCon, me të cilin nuk po flas Taylor dhe Madison LeCroy është miku im i mirë, kështu që kanë ndodhur gjëra më të çuditshme.”

Olivia Flowers dhe Taylor Ann Green

Tifozët e dinë këtë Olivia dhe Taylor u lidh shpejt pasi iu bashkua serialit Bravo për Sezonin 8, por u nda më pas e Olivias romancë e shkurtër me Austen përfundoi. Olivia njoftoi ndarjen në tetor 2022, gjatë ribashkimit të sezonit 8, vetëm disa muaj përpara se të qarkullonin thashethemet se Austen ishte lidhur me Taylor përpara xhirimeve të sezonit 9.

Olivia Flowers dhe Taylor Ann Green

Sezoni 9, i cili u shfaq premierë në shtator, ka ndjekur pasojat pas thashethemeve. Taylor dhe Austen fillimisht mohuan se kishin kaluar ndonjë kufi, por Taylor zbuloi më vonë, gjatë një bisede një-në-një me Olivia, se të dy kishin diskutuar në të vërtetë një lidhje romantike. Austen gjithashtu fessed deri në e Taylor-it ish, Shep Rosese ai dhe Taylor kishte puthur.

Taylor dhe Olivia ndryshoi shkurtimisht pas e Olivias vdekja e vëllait në janar, por pajtimi rezultoi jetëshkurtër.

Olivia Flowers dhe Taylor Ann Green

Olivia i tha gazetës se shikimi i sezonit 9 të luajtur në fund ndryshoi marrëdhëniet e saj me të dy Taylor dhe Austen. Ajo vuri në dukje se “ka mësuar shumë” nga ajo që njerëzit thonë për të kur ajo është jashtë dëgjimit.

“Më hap sytë dhe nuk mund të mos zhgënjehem kur shoh bisedat që bëhen kur nuk jam aty pranë”, shpjegoi ajo.

Austen Kroll

Ajo tregoi se nuk po flet me Taylor por “varet nga dita” me Austen.

Ajo tha: “Dmth, ai më shqetëson nervat e fundit, por unë gjithashtu kënaqem me shoqërinë e tij, kështu që është e çuditshme.”

Taylor i tha të njëjtës media se çështjet me të cilat ndan Olivia ishin “tavolinë” në dritën e humbjeve të tyre personale. Ajo shtoi se dyshja do të “rivizitojë” konfliktin e tyre gjatë ribashkimit të sezonit 9. Taylor humbi vëllain e saj, Worth, në qershor.

Olivia vërejti – “Kjo është gjëja e parë e saktë që ajo ka thënë në një kohë shumë të gjatë,” kur asaj iu tha se Taylor tha se miqësia e tyre nuk ishte në “100 për qind”.

Olivia Flowers

Austen gjithashtu trajtoi dramën, por vuri në dukje se ishte “e vështirë” të komentohej për grindjen e kolegëve të tij, sepse ai ishte personi që e provokoi atë.

“Unë e di që jam sigurisht Taylor Swift në këtë. “Unë jam problemi, jam unë,” tha ai, duke iu referuar hitit të Swift, “Anti Hero”.

Ai shtoi: “Mendoj se më shqetëson sepse e dija se sa të afërt ishin. Dhe më lejoni të them vetëm se nuk është për shkak [Taylor and I kissed]është për shkak të pasojave dhe zgjedhjes për të mos qenë të sinqertë në këtë moment.”

Austen Kroll

Austen pranoi se e shqetëson të mendojë për të Taylor dhe e Olivias marrëdhënie dikur “e pandashme”.

Ai tha: “Ata ishin më të mirët, o burrë. Ata ishin si unë dhe Craig [Conover].”

Sharmi jugor transmetohet të enjten në orën 21:00 ET në Bravo.