Kroy Biermann

Klea

Kroy Biermann u padit përsëri nga një kompani tjetër e kartave të kreditit, por ende shpenzon shumë

Kroy Biermann u padit përsëri nga një kompani tjetër e kartave të kreditit, por ende shpenzon shumë

Kroy Biermann është goditur me një tjetër padi për pretendimin e papagimit faturat e kartës së kreditit. JP Morgan Chase Bank ngriti një padi kundër burrit të larguar të “Shtëpiake e vërtetë e Atlantës” shap, Kim Zolciakmë 27 nëntor.

Kroy Biermann

Sipas dokumenteve gjyqësore të siguruara nga Radar Online, tai ish-lojtar i NFL u akuzua për dështimin për të kryer pagesat e kërkuara në kartën e kreditit, e cila ka një bilanc aktual prej 13,071,88 dollarë, sipas Chase Bank.

Kroy Biermann

Kroy bëri blerje në Bakery në Atlanta, pagoi për një udhëtim në Uber dhe dërgoi një grua të quajtur Tracey 700 dollarë nëpërmjet Cash App, sipas deklaratës së fundit, të cilën banka ia bashkangjiti padisë. Chase kërkon të paguhet plotësisht.

Kim Zolciak

Padia më e re është një nga disa që bëhen tituj në mes të divorcit të çiftit sërish. TMZ raportoi javën e kaluar se gjendja e rëndë financiare e çiftit shkaktoi një sherr aq të ashpër sa që një nga fëmijët e tyre të mitur thirri policët.

Kroy Biermann

TMZ më vonë konfirmoi se debati shpërthyes erdhi nga gjendja e dëshpëruar financiare e çiftit. Raporti thoshte se të dy kishin grindur për një javë përpara se gjërat më në fund të përfundonin në një debat “jashtëzakonisht të zhurmshëm”.

Kroy Biermann

Incidenti i fundit ishte vetëm një në një varg të gjatë mosmarrëveshjesh në familje që kanë përfshirë zbatimin e ligjit. Policia është dërguar në rezidencë disa herë që kur çifti njoftoi ndarjen e tyre, në fillim të këtij viti.

Kroy Biermann

Ish-ylli i Bravo dhe ish-mbrojtësi i linjës së Atlanta Falcons u goditën me një barrë tatimore federale më 11 prill, pak para se të njoftonin divorcin e tyre të afërt. IRS akuzoi çiftin se i detyrohej mbi një milion dollarë taksa të prapambetura për vitet 2013, 2017 dhe 2018. Kroy u godit më vonë me një padi për borxhin e papaguar të grumbulluar në një kazino në Bahamas dhe një faturë të papaguar të lidhur me një qira makine. Në qershor, Target ngriti një padi duke pretenduar se u detyrohej një bilanc prej 2,482,24 dollarë. Kim është paditur gjithashtu nga Saks/Capital One për neglizhencë për të paguar 150 mijë dollarë borxh dhe tarifa të kartës së kreditit.

Kroy Biermann

Në fillim të këtij muaji, çifti i larguar ngriti një padi kundër Truist Bank për të mbyllur ankandin e planifikuar të konfiskimit të rezidencës së tyre në Alpharetta, Georgia. Kim iu lutën gjykatës që t’i lejonte ta shesin vetë shtëpinë e tyre me 7 krevate/9 banja, në mënyrë që të sillnin para në dorë për të shlyer borxhin e tyre masiv. Ata shpjeguan se pasuria ishte aktualisht në treg për 6 milionë dollarë.

Kroy Biermann

Kim shkroi — “Po e shkruaj këtë deklaratë nën betim sot me një ndjenjë urgjence dhe një kërkesë të sinqertë për mirëkuptimin dhe ndihmën tuaj në një çështje me rëndësi të madhe për familjen time.”

“Shqetësimi ynë kryesor sillet rreth shtëpisë që ne ndajmë, në të cilën kemi investuar jo vetëm financat, por edhe kujtimet tona. Banka mban hipotekën për këtë pronë. dhe ne jemi gjithashtu të ngarkuar me një linjë kredie të kapitalit në shtëpi (HELOC) dhe detyrime të pazgjidhura IRS.”

Kim Zolciak

Personaliteti i “Mos u vono” shtoi: “Ne besojmë fuqimisht se të ardhurat nga shitja e tij mund të ndihmojnë në zbutjen e vështirësive tona financiare dhe sigurimin e një të ardhmeje të qëndrueshme për fëmijët tanë. Megjithatë, kërcënimi i afërt i izolimit është mbi ne dhe koha është thelbësore.”

Kroy dhe unë do të përballem me vështirësi të pakapërcyeshme financiare dhe pasoja më shkatërruese do të jetë ndikimi mbi fëmijët tanë, të cilët do të mbeteshin të pastrehë.” Kim tha.

Një gjykatës ende nuk ka vendosur për këtë çështje.