Kroy Biermann

Klea

Kroy Biermann thotë se familja është ‘varfër’ dhe do të dëbohet së shpejti!

Kroy Biermann thotë se familja është ‘e varfër’ dhe do të dëbohet së shpejti

Kim Zolciak dhe Kroy Biermann goditur me një goditje financiare: dyshja thuhet se janë “të tendosura financiarisht” me mbi 1 milion dollarë taksa të papaguara për pasurinë e tyre në Gjeorgji, sipas dokumenteve të divorcit.

Kim Zolciak

Ish-ylli i Atlanta Falcons ia atribuoi vështirësitë e tyre financiare kryesisht e Kim Zolciak Zakonet ekstravagante të shpenzimeve, siç zbulohen në dokumentet e zbuluara së fundmi, “zakonet e pamatura të shpenzimeve dhe dashuria për lojërat e fatit në internet”.

Kroy Biermann

Kroy Biermann38 vjeç, paraqiti dokumente ligjore në Qarkun Fulton të hënën, në përgjigje të e Kim-it pranimin e një jave të kaluar, duke kërkuar që procedurat e divorcit të drejtohen vetëm nga një gjyqtar dhe jo nga një zyrtar gjyqësor.

Ai gjithashtu kërkoi nga gjykatat që të lejojnë një oficer gjyqësor të trajtojë çështjen për të përshpejtuar procesin, “shitja e banesës bashkëshortore mund të dëgjohet dhe të vendoset”.

Kim Zolciak

Kroy më tej theksoi në dokumentet e tij se nëse kërkesa e tij refuzohej, “mund të kalojnë muaj para se të bëhet ndonjë urdhër në lidhje me vendbanimin bashkëshortor”.

Ai deklaroi se BMW Financial ka ngritur një padi kundër tij për shkak të një “detyrimi të papaguar prej afërsisht 400,000 dollarësh” me një padi shtesë prej 100,000 dollarë nga Capital One/Saks që po afrohet. e Kim-it kokë.

Kim Zolciak

Kroy përmendi më tej një padi të veçantë në lidhje me një linjë kredie “të dhënë nga një kazino Bahamiane”. Në dokumente ai shprehej se “i vetmi pasuri që palët kanë është vendbanimi bashkëshortor dhe ata po përballen me sekuestrimin e shtëpisë për herë të dytë”.

Sipas dokumenteve në maj, dyshja kishin një borxh në pritje ndaj IRS që arrinte në mbi 1 milion dollarë taksa të prapambetura nga vitet 2013, 2017 dhe 2018.

Kroy Biermann

Për shkak të tendosjes së tyre financiare, Kroy vuri në dukje se ata janë të detyruar të bashkëjetojnë pasi asnjëri nuk mund të përballojë rregullime të veçanta jetese.

“Pavarësisht barrës së IRS, ka njëfarë barazie në banesën bashkëshortore, megjithatë, shtëpia duhet të vendoset menjëherë në treg sepse mbyllja duket në horizont.”

Kim Zolciak

Kroy ka bërë një lëvizje të guximshme ligjore duke kërkuar ndërhyrjen e gjykatës për të caktuar një Guardian ad Litem për katër fëmijët e tyre të mitur të dashur që aktualisht banojnë në banesën e tyre martesore.

Kroy dhe e Kim-it kanë katër fëmijë së bashku: Kroy, 11, dhe Kash, 10, dhe binjakët Kaia dhe Kane, 9 vjeç. Kroy adoptoi vajzat e rritura të Zolciak nga një lidhje e mëparshme, Brielle dhe Ariana Zolciak-Biermann.

Kroy Biermann

Kroy thuhet në dokumentet e gjykatës “toksiciteti që mbështjell shtëpinë bashkëshortore është jashtëzakonisht i dëmshëm për mirëqenien mendore dhe emocionale të fëmijëve”.

Rezidenca e pasur e çiftit në Gjeorgji u përball me fantazmën e mbylljes në shkurt, të planifikuar për një ankand publik në mars. Thashethemet thonë se Kroy dhe Zolciak u gjendën në ujë të nxehtë për shkak të dështimit të raportuar të tyre për të përmbushur detyrimet e një kredie të majme prej 1.65 milionë dollarësh të marrë kundër pronës në vitin 2012. Por pikërisht kur dukej sikur shtëpia e tyre e ëndrrave po ikte, fati mori një kthesë të papritur, dhe ankandi i konfiskimit u anulua përfundimisht.

e Kim Zolciak

Saga e divorcit Kroy-Kim filloi në mënyrë dramatike në maj, kur Kroy filloi procedurën duke paraqitur zyrtarisht kërkesën për shkurorëzim. Në dokumentet ligjore, ai e deklaroi bashkimin e tyre 11-vjeçar si “të thyer në mënyrë të pakthyeshme”. Megjithatë, komploti u trasua vetëm disa orë më vonë, kur Kim u kundërpërgjigj me shpejtësi me kërkesën e saj për divorc, duke u siguruar që kjo ndarje e profilit të lartë do të ishte gjithçka tjetër veçse e thjeshtë.

Kim Zolciak

Vallëzimi i tyre ligjor mori një kthesë të papritur kur, në korrik, ata ranë dakord reciprokisht për të hedhur poshtë vullnetarisht kërkesën e tyre fillestare për divorc. Megjithatë, komploti vazhdoi të trashet kur KroyE padekur, u rikthye në gusht duke ri-deklaruar kërkesën për divorc.

Në dosjen e tij të re, Kroy i kërkoi me guxim gjykatës t’i jepte atij “përdorim dhe posedim ekskluziv, të përkohshëm dhe të përhershëm të banesës martesore” të vendosur në Alpharetta, duke krijuar terrenin për atë që premton të jetë një betejë e diskutueshme për banesën e tyre të përbashkët.

Kim Zolciak

“Kërkuesi (Kroy) tregon se e paditura (Kim) duhet të frenohet dhe të urdhërohet që të vijë në banesën martesore pasi të lirohet”, thuhet në dokumente.

e Kim-it Udhëtimi drejt dashurisë mori një kthesë interesante kur ajo ishte në Amvisat e vërteta të Atlantës. Fati kishte plane të tjera për të, pasi ajo gjeti përfundimisht burrin e saj të ardhshëm përmes shfaqjes, me pak ndihmë nga bashkëylli i saj. Sheree Whitfield.

Kroy Biermann

Historia e dashurisë së çiftit arriti kulmin me një dasmë madhështore dhe magjepsëse, e cila ishte aq spektakolare sa u dha atyre edhe shfaqjen e tyre spinoff, duke shfaqur dasmën e tyre të nëntorit 2011. Ky shënoi vetëm fillimin e rrugëtimit të tyre televiziv, pasi programi i tyre i fokusuar te familja, “Mos u vono”, pasoi shpejt, duke kapur aventurat e egra dhe argëtuese të familjes së tyre të gjallë.