Kroy Biermann shpreson se Kim Zolciak do të përdorë Reality TV për të shlyer borxhin

Klea

Kroy Biermann shpreson se Kim Zolciak do të përdorë Reality TV për të shlyer borxhin

Tifozët e Kim Zolciak duhet të jetë duke përjetuar mjaft slitë duke pasur parasysh të gjitha uljet dhe ngritjet në jetën e saj për momentin. Gjatë verës, Kim kaloi një proces të gjatë divorci ndërsa ajo dhe burri i saj, Kroy Biermann, të ngritura kundër njëri-tjetrit. Por masat e divorcit morën një fund të papritur.

Deri në gusht 2023, kur Kroy vendosi se do të divorcohej përsëri. Ish-ylli i Real Housewives of Atlanta është përpjekur ta mohojë, por pa rezultat. Më pas, Kim i bëri të ditur botës se do të kthehej në TV realitet në MTV’s The Surreal Life.

Kim patjetër ka nevojë për disa para për TV reality përsëri. Ajo kishte nevojë për të edhe para divorcit fillestar. Kohët e fundit, Kroy iu lut që të shiste shtëpinë e tyre me të për të ndihmuar në shlyerjen e borxheve. Por në vend të kësaj Kim nxori fitimet nga një kazino. Pra, pritshmëritë e Kroy rreth rikthimit të Kim në TV realitet janë të garantuara.

A i mban Kim ligjërisht të ardhurat e saj?

Një nga avokatët e Kroy foli për Radar Online kohët e fundit, duke zbuluar se Kroy është “i vetëdijshëm për këtë [Kim] po udhëtonte për në Kolumbi për punë.” Avokatja e Kroy-t, Marlys A. Bergstrom, tha më tej: “Nëse ajo do t’i përdorë ato para për të paguar faturat dhe për të bërë disa pagesa në drejtim të hipotekës, kjo mbetet për t’u parë. Duke pasur parasysh rekordin e saj, nuk po e mbaj frymën.”

Bergstrom gjithashtu spekuloi, “Ne kemi një paramendim që Kim mund të ketë krijuar një LLC në një përpjekje për të mbrojtur ndonjë nga të ardhurat e saj nga klasifikimi si pronë martesore. Natyrisht, ne do të thellohemi më shumë në këtë ndërsa procesi i divorcit përparon.”

Është një gjë e çuditshme, të jetosh në një botë ku Kroy Biermann tingëllon si një individ i niveluar. Por Kim nuk po i bën asnjë nder vetes. Çifti duket se është në vështirësi financiare. Nëse spekulimet për Kim’s LLC janë të vërteta, nuk është çudi që Kroy do të dëshironte ta çonte partnerin e tij të larguar në gjykatë.

Sezoni i 8-të i The Surreal Life nuk ka konfirmuar ende një datë të lëshimit.