Kroy Biermann

Klea

Kroy Biermann rindiz marrëdhëniet me prindërit mes dramës së divorcit!

Kroy Biermann rindiz marrëdhëniet me prindërit mes dramës së divorcit!

Kroy Biermann është hapur për rilidhjen me prindërit e tij pas viteve të largimit që nisën me martesën e tij me Kim Zolciak në vitin 2011. Tjetërsimi filloi kur Kim i akuzuar të Kroit prindërve të përpjekjes për të ndaluar martesën e tyre.

Ndarja e detajeve mbi Lugë e lëngshme me Heather McDonald podcast në 2018, Kim zbuloi një incident veçanërisht prekës nga dita e tyre e dasmës.

e Kim Zolciak

“Ne nuk e dinim këtë deri pas dasmës sonë. Ata ishin në dasmë, por ne zbuluam dy javë më vonë se ata ishin në rrugën tonë me një predikues që lutej kundër dasmës sonë ditën e sotme. Kishte një rreth prej tyre në familjen e tyre që luteshin me predikuesin dhe një pastor që të na pengonin të martoheshim atë ditë.” Kim të zbuluara.

Pavarësisht përçarjes familjare, të Kroit prindërit vazhduan t'u dërgonin dhurata për ditëlindjen dhe Krishtlindjet nipërve të tyre. Shpejt përpara në të tashmen, mes divorcit të tij nga Kim, Kroy diskutoi marrëdhëniet e tij të rindezura familjare në Tufftalk podcast. Duke reflektuar mbi mbështetjen që ka marrë, Kroy të përbashkëta,

Kroy Biermann

“Unë as që e kuptova këtë në jetën time derisa më duhej”, duke vënë në dukje rëndësinë e Perëndisë, familjes dhe miqve për ta ndihmuar atë në kohë të vështira. “Si derisa më duhej të kisha si Zoti, familja dhe miqtë të ishin aty për të më larguar… ato lidhje ose ishin ndërprerë ose jeta ishte e zënë, ata ishin të zënë dhe unë nuk kisha lidhjen që duhej të kisha mbajtur. … Pavarësisht se sa kohë kaloi, ata ishin pikërisht aty dhe thanë: 'Çfarë mund të bëjmë? Si mund të ndihmojmë? Le të ecim nëpër të. Le të ndërtojmë. Le të bëhemi gati dhe të ikim”, tha ai.

Kim dhe Kroy të Biermann-it martesa mori fund si Kroy deklaroi në dosjet e tij ligjore se bashkimi i tyre ishte “shkelur në mënyrë të pakthyeshme”. Në dokumentet e tij gjyqësore, Kroy kërkoi në mënyrë eksplicite “kujdestarinë e përkohshme dhe të përhershme të vetme ligjore dhe të vetme fizike” të katër fëmijëve të çiftit. Më tej, ai ndoqi pronësinë e shtëpisë së tyre të përbashkët për të vazhduar sigurimin e fëmijëve.

Kim Zolciak

Ish-atleti nga Montana bëri gjithashtu kërkesa të rëndësishme në lidhje me hyrjen e gruas së tij të larguar në shtëpinë e tyre, duke kërkuar që ajo të “frenohet” nga hyrja në ambiente. Për më tepër, ai kërkoi mbështetje financiare për fëmijët, duke deklaruar në dosje, “Kërkuesi tregon se mbështetja e fëmijëve duhet të jepet në baza të përkohshme dhe të përhershme për mbështetjen e fëmijëve të mitur në përputhje me udhëzimet për mbështetjen e fëmijëve”.