Kroy Biermann

Klea

Kroy Biermann pretendon se Kim Zolciak është e dëshpëruar për të fshehur sekretet skandaloze në betejën e divorcit

Kroy Biermann pretendon se Kim Zolciak është e dëshpëruar për të fshehur sekretet skandaloze në betejën e divorcit

Kroy Biermann beson se gruaja e tij e larguar, Kim Zolciakparaqiti një urdhër konfidencialiteti sepse ajo ka “shumë” për të fshehur, mes betejës së tyre të vazhdueshme për divorc.

Kroy nuk ka absolutisht asgjë për të fshehur në këto procedura dhe dokumente divorci”, tha një burim i brendshëm për Page Six të mërkurën.

Kroy Biermann

Burimi pohoi se Amvise të vërteta të Atlantës alum “bën shumë dhe ajo nuk dëshiron që publiku të dijë për këtë.”

45-vjeçarja kërkoi një urdhër mbrojtës që do të redaktonte emrat kryesorë dhe të dhënat financiare të përfshira në dokumentet e divorcit që ajo dorëzoi në gjykatë, sipas një raporti të TMZ. Kim deklaroi se donte të mbrohej pasi mediat vazhduan të mbulonin divorcin e saj, duke vënë në dukje interesin e vazhdueshëm publik për ndarjen e hidhur të dyshes.

Kroy Biermann

Një burim pretendoi se e Kim-it veprimet ishin rezultat i paranojës, duke e akuzuar atë për rrjedhje të informacionit në media.

Insajderi tha: “Ajo i pëlqen të projektojë. Është narcisizmi.”

Kim Zolciak

Kroy që atëherë ka paraqitur një përgjigje, duke e mohuar e Kim-it mocionin e konfidencialitetit.

Informatori vuri në dukje — “Është pothuajse e pamundur që procedurat të mbahen nën konfidencialitet, kështu që nëse një pjesë e tyre do të dalë jashtë, atëherë pse jo të gjitha? Nuk ka asnjë ndryshim.”

Nëse gjykata miraton kërkesën e ish-yllit të Bravo, një urdhër mbrojtës do të redakton emrat kryesorë dhe detajet financiare që gjenden në dokumentet e divorcit.

Kroy Biermann

Mos u vononi Çifti paraqiti kërkesën për divorc në maj, dhe ulje-ngritjet martesore të çiftit kanë qenë titujt kryesorë prej muajsh.

Kim, 45, dhe Kroy, 38, ende jetojnë së bashku, por u urdhëruan të ndanin zonat e shtëpisë pas një sërë mosmarrëveshjesh në familje. Në nëntor, gjykata vendosi këtë Kim do të kishte përdorim ekskluziv të bodrumit dhe dhomës së dadove dhe Kroy dhoma e gjumit master.

Urdhri thoshte: “Asnjëra palë nuk do të hyjë në hapësirën e dhënë individualisht të palës tjetër në banesën bashkëshortore pa leje. Palët do të ndajnë zonat e përbashkëta të vendbanimit martesor.”

Kim Zolciak

Gjykatësi vendosi gjithashtu se të dyja palët duhet të sillen në mënyrë civile, “veçanërisht në prani të fëmijëve të mitur”. Kim dhe Kroy u tha gjithashtu që të mos përdorin fëmijët e tyre për të transmetuar mesazhe mbrapa dhe mbrapa.

Policia është dërguar disa herë në rezidencën e familjes në mes të luftës së vazhdueshme të divorcit të çiftit të huaj.

Kroy Biermann

Të çiftit Situata e rëndë financiare u ekspozua më pas Kim dhe Kroy u goditën me një barrë tatimore federale më 11 prill, pak para se të shpallnin vendimin e tyre për t’u ndarë. IRS e akuzoi çiftin se i detyrohej mbi një milion dollarë taksa të prapambetura për vitet 2013, 2017 dhe 2018. Kroy u godit më vonë me një padi për borxhin e papaguar të grumbulluar në një kazino në Bahamas dhe një faturë të papaguar të lidhur me një qira makine. Kim është paditur gjithashtu nga Saks/Capital One për neglizhencë për të paguar 150 mijë dollarë borxh dhe tarifa të kartës së kreditit.