Kroy Biermann ofroi 150 mijë dollarë për t'u zhveshur në Vegas Male Revue

Klea

Kroy Biermann ofroi 150 mijë dollarë për t’u zhveshur në Vegas Male Revue

Kroy Biermann ofroi 150 mijë dollarë për t’u zhveshur në Vegas Male Revue

Kroy Biermann mund të ketë gjetur një zgjidhje jokonvencionale për sfidat e tij të tmerrshme financiare.

Një vend i njohur argëtimi për meshkuj thuhet se ofron një shumë të konsiderueshme nëse ish-lojtari i NFL-së është i gatshëm të marrë pjesë në shfaqjet e tyre. Mbetet për t’u parë nëse Biermann do ta konsiderojë këtë rrugë.

Kroy Biermann

Mbretërit e Hustlernjë vend i njohur në Las Vegas, ka ofruar një ofertë për të Kroy Biermann për një tarifë performancë prej 150,000 dollarësh për të marrë pjesë në një “ngacmim të drejtpërdrejtë me strip” në ndërmarrjen e tyre. Menaxheri i klubit, Brittany Rose, është i bindur se përveç tarifës së caktuar, Biermann mund të fitojë edhe një shumë të konsiderueshme në bakshish.

Kroy Biermann

Natyrisht, ka përcaktime të lidhura me ofertën, Kroy do të pritej të dilte në skenë për një performancë 15-minutëshe, të zhvishej nga të brendshmet dhe, për klientët më bujarë, të ofronte kërcime në prehër sipas kërkesës.

Për më tepër, Kroy do t’i kërkohej të montohej demi mekanik i klubit, i dizajnuar në mënyrë unike, i quajtur me vend “Golden Boner”, i cili, siç sugjeron emri i tij, ka një formë mjaft sugjestive.

Kroy Biermann

Mbretërit e Hustler thuhet se i ka dërguar propozimin joshës të Kroit përfaqësues këtë të mërkurë, por konfirmimi i pranimit të tij mbetet në pritje.

Kroy Biermann

Më parë, siç mbulohej nga ne, Kroy përcolli tendosjen financiare ai dhe Kim Zolciak po përballen në mes të procedurave të tyre të divorcit. Ai madje i ka kërkuar gjykatës për leje për të përshpejtuar shitjen e rezidencës së tyre në Gjeorgji, një pronë që për fat të keq është në parapërdorim edhe një herë.

Këtë javë, Kroy paraqiti dokumente të reja në gjykatë, duke kërkuar me zell atë Kim të mos pengojë përpjekjet e tij për të shkarkuar pronën. Vlen të theksohet se Kroy zbuloi më parë se kishte përdorur shitjen e sendeve personale në një përpjekje për të përmbushur detyrimet e hipotekës – një angazhim që ai nuk mund ta përmbushte në korrik.

Kim Zolciak

Ai kërkoi nga gjykatat që të lejojnë një oficer gjyqësor të trajtojë çështjen për të përshpejtuar procesin, “shitja e banesës bashkëshortore mund të dëgjohet dhe të vendoset”.

Kroy më tej theksoi në dokumentet e tij se nëse kërkesa e tij refuzohej, “mund të kalojnë muaj para se të bëhet ndonjë urdhër në lidhje me vendbanimin bashkëshortor”.

Kim Zolciak

Ai deklaroi se BMW Financial ka ngritur një padi kundër tij për shkak të një “detyrimi të papaguar prej afërsisht 400,000 dollarësh” me një padi shtesë prej 100,000 dollarë nga Capital One/Saks që po afrohet. e Kim-it kokë.

Kim Zolciak

Kroy përmendi më tej një padi të veçantë në lidhje me një linjë kredie “të dhënë nga një kazino Bahamiane”. Në dokumente ai shprehej se “i vetmi pasuri që palët kanë është vendbanimi bashkëshortor dhe ata po përballen me sekuestrimin e shtëpisë për herë të dytë”.

Kroy Biermann

Sipas dokumenteve në maj, dyshja kishin një borxh në pritje ndaj IRS që arrinte në mbi 1 milion dollarë taksa të prapambetura nga vitet 2013, 2017 dhe 2018.

Kroy Biermann

Për shkak të tendosjes së tyre financiare, Kroy vuri në dukje se ata janë të detyruar të bashkëjetojnë pasi asnjëri nuk mund të përballojë rregullime të veçanta jetese.

“Pavarësisht barrës së IRS, ka njëfarë barazie në banesën bashkëshortore, megjithatë, shtëpia duhet të vendoset menjëherë në treg sepse mbyllja duket në horizont.”

Duke pasur parasysh rrethanat, 150 mijë dollarët e ofruara nga Kings of Hustler mund të jenë të dobishme, me kusht që Kroy është rehat duke shfaqur pasuritë e tij para një audiencë të etur.