Kim Zolciak

Klea

Kroy Biermann mbetet i përkushtuar për t’u divorcuar nga Kim Zolciak pavarësisht marrëdhënieve seksuale

Kroy Biermann mbetet i përkushtuar për t’u divorcuar nga Kim Zolciak, pavarësisht marrëdhënieve seksuale!

Gjendja e Kroy Biermann dhe e Kim Zolciak martesa nuk mund të shpëtohet me asnjë lloj seksi.

Të martën, ish-lojtari i Atlanta Falcons paraqiti një përgjigje për të Amvise të vërteta të Atlantës mocionin e alumit për të refuzuar divorcin e tyre, duke pohuar se marrëdhëniet seksuale nuk e “pavlefshme” kërkesën e tij për divorc.

Kroy Biermann

Kroy pranoi se ai dhe gruaja e tij e larguar me të vërtetë kanë qenë të angazhuar në aktivitet seksual. Megjithatë, ai përsëriti në dokumentet e reja të gjykatës, të cilat i ka marrë Page Six, se ai “nuk ka dëshirë të pajtohet”.

“Fakti që ai u angazhua në marrëdhënie seksuale me [Zolciak] nuk tregon dëshirën për t’u pajtuar”, thuhet në dokumente, duke shtuar se ai “mbetet i palëkundur në dëshirën e tij për t’u divorcuar”.

Kim Zolciak

Ish-mbrojtësi 38-vjeçar pretendoi gjithashtu se gruaja e tij 45-vjeçare po përdor kërkesën e saj për pushim nga puna si një mjet për të “zvarritur” procedurat e tyre të divorcit, sepse ajo nuk është e gatshme të ndahet nga pasuria e tyre prej 3 milionë dollarësh në Gjeorgji.

“Ajo ka deklaruar se preferon të falimentojë; një lëvizje që do të sigurojë që palët dhe fëmijët e tyre të qëndrojnë nën të njëjtën çati për një periudhë të konsiderueshme kohore”, thuhet në dokumente.

Kim Zolciak

Më parë, Kroy kishte përmendur se shtëpia e tyre martesore ishte nën kërcënimin e sekuestros “të menjëhershëm”. Megjithatë, në këtë dosje të fundit, ai deklaron pa mëdyshje se rezidenca me të vërtetë do të përballet me sekuestrimin në nëntor.

Kim Zolciak

I mëparshmi Mos u vononi ylli mbetet i përkushtuar për të shitur me shpejtësi shtëpinë në mënyrë që ai dhe Kim mund të kenë akses në çdo kapital të mbetur, duke i lejuar ata të sigurojnë vendbanime të veçanta. Ky veprim është nxitur nga dëshira e tij për të larguar katër fëmijët e tyre të mitur nga “mjedisi jo i shëndetshëm” ku ata banojnë aktualisht.

Kim Zolciak

Kroy po i kërkon gjykatës të refuzojë e Kim-it mocionin për pushimin e divorcit dhe në vend të kësaj të marrë një vendim në lidhje me shitjen e shtëpisë bashkëshortore.

Në dosjen e saj, të dorëzuar të enjten, Kim pretendoi se martesa e tyre nuk ishte “dëmtuar në mënyrë të pariparueshme” për shkak të intimitetit të tyre të vazhdueshëm. Ajo pohoi në dokumentet e gjykatës se ajo ende besonte se martesa e tyre ishte “e zbatueshme”.

Kim Zolciak

Kroy nisi kërkesën e tij të dytë të divorcit më 24 gusht, pas një periudhe të shkurtër gjatë së cilës çifti i ndarë kishte nisur procedurat e divorcit, por më pas u pajtuan.

Kim Zolciak-Biermann

Kroy po ndjek aktivisht kujdestarinë e vetme të katër fëmijëve të tyre të mitur: Kroy Jr., 12 vjeç, Kash, 11 vjeç, si dhe binjakët 9-vjeçarë, Kaia dhe Kane.

TMZ ishte i pari që raportoi e Kroit përgjigje.