Kim Zolciak

Klea

Kroy Biermann lëshon dokumente divorci me bombë për Kim Zolciak… Për herë të dytë ndërsa drama shpërthen!

Kroy Biermann lëshon dokumente divorci me bombë për Kim Zolciak… Për herë të dytë ndërsa drama shpërthen!

Kroy Biermann ka nisur edhe një herë procedurat ligjore për përfundimin e martesës me Kim Zolciak.

Kroy Biermann

Dokumentet e depozituara të enjten, zbulojnë Kroy Biermann’s ndjenja se martesa e tyre është “e prishur në mënyrë të pakthyeshme”. Ish-ylli i NFL-së po ndjek vetëm kujdestarinë ligjore dhe fizike të katër fëmijëve të çiftit. Gazetat theksojnë gjithashtu të Kroit synon të kërkojë mbështetje për fëmijë dhe alimentacion nga gruaja e tij e larguar.

Kroy Biermann

Kroy Biermann po kërkon të drejta ekskluzive për vendbanimin e tyre bashkëshortor, pikërisht në shtëpinë që ka dëshmuar të lartat dhe uljet e tyre ndër vite.

TMZ ishte i pari që hodhi dritë mbi situatën kur raportoi se të dyja Kim Zolciak dhe Kroy Biermann kishte paraqitur kërkesa individuale për divorc në fillim të majit të këtij viti. Procedurat u përshkallëzuan shpejt dhe hedhja e baltës filloi me zell.

Kim Zolciak

Kim ngriti alarmin për e Kroit përdorimi i supozuar i marihuanës – duke sugjeruar se ai mund të jetë një rrezik për fëmijët e tyre. Ndërkohë, Kroy qëlluan përsëri me pretendimet e e Kim-it çështjet e supozuara të lojërave të fatit.

Për t’i shtuar një shtresë tjetër dramës që po shpaloset, çifti po përballet me një borxh prej mbi 1 milion dollarë ndaj IRS.

Kim Zolciak

Kim Zolciak dhe Kroy Biermann vendosën të ndajnë banesën e tyre martesore Në korrik, çifti vendosi të tërhiqte dokumentet e divorcit. Në javët para zgjedhjes së tyre befasuese për të tërhequr dokumentet e tyre të divorcit, kishte shenja që Kim dhe Kroy mund të jetë duke ndrequr ura. Ne e kishim parë çiftin duke ndjekur shërbesat e kishës së bashku, duke akuzuar se po rindiznin lidhjen e tyre.

Kroy Biermann

Sipas TMZ, çifti dukej se ishte një pajtim nga jashtë, megjithatë, pas dyerve të mbyllura, tensionet ziheshin vazhdimisht – “duke luftuar pa pushim”. Ata ishin Një shpërthim i madh ishte pika e fundit, duke e shtyrë Kroy të paraqiste përsëri kërkesën për divorc.

Kroy Biermann

Insajderët e afërt me çiftin tashmë të largët, derdhin se problemet e parave kanë qenë në thelb Kim dhe e Kroit mosmarrëveshjet që çuan në paraqitjen e të enjtes. Situata ishte kthyer mjaft “e keqe”. Të dy treguan me gishta, duke akuzuar tjetrin për neglizhencë të pagesave të faturave, duke i çuar në një moçal financiar. Një burim pohon, “Ata janë marrë në mënyrë qesharake të vogla se kush nuk ka paguar faturat. Ata po numërojnë mbrapsht deri në qindarkat.”

Kim Zolciak

Këtë e zbulojnë të brendshëm Kroy shpesh varej kërcënimi i divorcit. Por gjërat morën një kthesë mëngjesin e së enjtes, mes një debati të ashpër, si Kroy ngriti edhe një herë fantazmën e divorcit, Kim hodhi poshtë një sfidë. Si përgjigje, ai e bëri të mirë kërcënimin e tij.

Në videot e zbuluara, ish-Bravolebrity, 45 vjeç, u tha oficerëve se burri i saj, 37 vjeç, ishte “i çmendur” pasi pretendoi se e kishte mbyllur atë jashtë shtëpisë së tyre.

Kim Zolciak

Në videon e kameras, Kim u thotë oficerëve se bashkëshorti i saj, 37 vjeç, po vepronte në mënyrë të çrregullt, duke e përshkruar atë si “mbret i çmendur” pasi pretendonte se ai e kishte mbyllur atë jashtë shtëpisë së tyre. Incidenti shqetësues i kapur në kamera ka sjellë në publik çështjet e tyre martesore, duke shtuar tensionin në marrëdhënien e tyre.