Kroy Biermann "Kurrë nuk do ta përdorte divorcin për rikthimin e TV Reality".

Klea

Kroy Biermann “Kurrë nuk do ta përdorte divorcin për rikthimin e TV Reality”.

Pjesa e parë e Kim Zolciak Saga e divorcit ishte aq e çuditshme sa të gjithë vunë menjëherë në dyshim legjitimitetin e saj. Një ditë, ajo dhe Kroy Biermann ishin në fytin e njëri-tjetrit, dhe të nesërmen, gjithçka ishte thjesht e ftohtë. Ishte sikur asgjë të mos kishte ndodhur kurrë.

Kim dhe Kroy ishin të turpshëm me njëri-tjetrin. Yjet e “Don’t Be Tardy” akuzuan njëri-tjetrin për varësi nga kumari, abuzim me substancat, sëmundje mendore dhe më shumë. Këto nuk janë pretendime nga të cilat çiftet zakonisht kthehen. Ndoshta kjo është arsyeja pse Kroy zgjodhi të paraqesë përsëri për divorc.

Megjithatë, ndërsa shpaloset pjesa e dytë e sagës së divorcit, skepticizmi është i bollshëm. Tifozët e Real Housewives of Atlanta filluan të pyesin nëse Kim po përpiqej të rikthehej në shfaqje. Adhurues të tjerë të TV realitetit pyesnin veten nëse çifti thjesht po përpiqej të bëhej sërish aktual. Nëse ky ishte qëllimi, funksionoi. Por Kroy ka dalë sërish për të hedhur poshtë pretendime të tilla (dhe për ta hedhur Kimin nën autobus).

Kroy nuk mund të “flasë për Kim” dhe qëllimet e saj

Avokati i Kroy, Marlys A. Bergstrom, ndau një deklaratë me Radar Online, duke i siguruar të gjithë se “Kroy … nuk do ta përdorte kurrë këtë divorc për t’u rikthyer në televizionin realitet.” Ajo gjithashtu vuri në dukje se “Kroy nuk mund të flasë për Kim”. Shumë delikate (por ndoshta jo plotësisht e pavërtetë).

Bergstrom shkoi në detaje të mëtejshme, duke shpjeguar, “Ai KURRË nuk do të lejonte divorcin, mosmarrëveshjen për kujdestarinë dhe më e rëndësishmja, fëmijët e tij, të ishin ushqim për televizionin e realitetit”. Kjo tingëllon mjaft e arsyeshme, por në botën e realitetit televiziv, disa njerëz me të vërtetë do të bënin gjithçka për t’u shfaqur në ekran.

Sa i përket marrëdhënies dhe shitjes së shtëpisë së tyre, Bergstrom tha: “Kroy nuk ka hequr dorë nga qëllimi i tij për të vazhduar me divorcin; ai po ecën përpara dhe do të marrë pjesë në konferencën e tyre të ardhshme të statusit, në të cilën do t’i kërkojë gjykatës të urdhërojë shitjen e banesës martesore.”