Kroy Biermann kritikon 'paranojaken' Kim Zolciak, mohon rrjedhjen e informacionit për shtyp

Klea

Kroy Biermann kritikon ‘paranojaken’ Kim Zolciak, mohon rrjedhjen e informacionit për shtyp

Kim Zolciak ka kaluar nga “kërkoni, besoni dhe merrni” në “kërkoni, qani dhe detyroheni”. Burri i saj i larguar Kroy Biermann po përpiqet të divorcohet nga Real Housewives of Atlanta dhe është akuzuar për shumë gjëra gjatë rrugës.

Së pari Kim la të kuptohej se Kroy po e humb mendjen për shkak të lojës së futbollit. Ajo ka thënë gjithashtu se varësia e tij e supozuar ndaj barërave të këqija ndërhyn në aftësinë e tij për t’u prindëruar. Nga fshehja e sendeve të saj deri te thirrja e policëve, tani Kim mendon se Kroy po nxjerr informacione të ndjeshme në shtyp. Kroy e mohon këtë dhe Page Six ka scoop.

Kroy nuk ka “asgjë për të fshehur”

Kimbo vendosi që shumë gjëra janë zbuluar që kur ajo dhe Kroy filluan të shkonin drejt greminës. Ajo po përpiqet gjithashtu të marrë një urdhër konfidencialiteti në mënyrë që detajet e ardhshme të divorcit të saj të çrregullt të mbeten private. Edhe një herë Kim ka ngritur akuza kundër Kroy, këtë herë bëhet fjalë për buzët e tij të lirshme.

“Kroy nuk ka absolutisht asgjë për të fshehur në këto procedura dhe dokumente divorci,” tha një burim i brendshëm që definitivisht nuk është Kroy. Burimi mendon se Kim “bën shumë dhe ajo nuk dëshiron që publiku të dijë për këtë”, prandaj ajo dëshiron që rasti të mbyllet.

Në dokumentet e reja ligjore, Kim pretendon se Kroy ushqen mediat me detaje të pista dhe fajëson atë për rrëmujën e tyre publike. Ajo duhet të shqetësohet më shumë se si duken të dy duke i kaluar katër fëmijët e tyre përmes traumave të përsëritura.

“Ajo i pëlqen të projektojë. Është narcisizmi”, vuri në dukje spiuni. Epo, gjithçka është në rregull dhe e shkëlqyeshme, por Kroy ka qenë i zënë duke mundësuar narcistin e supozuar, kështu që askush nuk është në një dritë të mirë këtu.

Që atëherë Kroy është përpjekur të bllokojë lëvizjen e Kim-it për konfidencialitetin. “Është pothuajse e pamundur që procedurat të mbahen nën konfidencialitet, kështu që nëse një pjesë e tyre do të dalë jashtë, atëherë pse jo të gjitha? Nuk ka asnjë ndryshim”, tha burimi. A, ndoshta kështu që fëmijët nuk duhet t’i nënshtrohen informacionit në internet për një situatë në të cilën nuk kërkuan të ndodheshin?

Nëse gjyqtari pajtohet me Kim dhe miraton urdhrin mbrojtës, disa gjëra në dokumentet e divorcit do të redaktohen. Aktvendimi nuk është marrë në këtë moment.