Kroy Biermann kërkon të divorcohet sërish nga Kim Zolciak!

Klea

Kroy Biermann kërkon të divorcohet sërish nga Kim Zolciak!

Epo, duket se puna me Jezusin në vend të një këshilltari martese nuk ishte e mjaftueshme. Kroy Biermann është duke tërhequr prizën në marrëdhënien e tij me Real Housewives of Atlanta alum Kim Zolciak per here te dyte.

Të lumtur përgjithmonë? Nuk do ta dimë kurrë pasi Kroy me sa duket ka arritur fundin e tij personal. Pas çështjeve të parave, akuzave për lojëra fati dhe Kim që në thelb i tha botës se Kroy ka vështirësi mendore për shkak të futbollit, Kroy u ngrit në qendër të qytetit për të plotësuar disa letra. TMZ ka lugën.

Hera e dytë është një bukuri?

Pas paraqitjes së ndërsjellë për t’u divorcuar nga njëri-tjetri në fillim të këtij viti, policët u bënë vizitorë të rregullt në kompleksin Biermann. Ndërsa presionet financiare të çiftit rriteshin, asnjëri nuk dukej se ishte i punësuar me fitim, por zgjodhi të pajtohej për hir të fëmijëve.

Aq shumë për këtë sepse Kroy më në fund është dunzo. Më 24 gusht, Kroy ri-deklaroi për t’i dhënë fund martesës së tij me Kim duke deklaruar se bashkimi është “i prishur në mënyrë të pakthyeshme”. Ai ka kërkuar vetëm kujdestarinë ligjore dhe fizike të katër fëmijëve të tyre. Ky burrë kërkon gjithashtu mbështetje për fëmijë dhe alimentacion nga një grua që tani duhet të shesë flokë të rreme për të blerë gërvishtje.

A e dini se çfarë dëshiron tjetër Kroy? Jo, jo koleksioni i kupave Solo të Kim – ai dëshiron Atlanta McMansion që të dy kanë refuzuar ta lënë. Kroy kërkoi të drejta ekskluzive për shtëpinë, që do të thotë se ai dëshiron që Kimbo dhe paruket e saj të largohen nga atje.

Kjo ndoshta do të thotë që çdo oficer policie në zonën më të madhe të Atlantës ka vendosur kolektivisht të thërrasë të sëmurë për katër javët e ardhshme. FËMIJËT E EKIPIT.