Kim Zolciak

Klea

Kroy Biermann kërkon që gjykata të BLLOKojë kthimin e Kim Zolciak ‘RHOA’, pretendon se fëmijët janë të pasigurt dhe e akuzon atë se nuk ka qenë kurrë në shtëpi!

Kroy Biermann kërkon që gjykata të BLLOKojë kthimin e Kim Zolciak ‘RHOA’, pretendon se fëmijët janë të pasigurt dhe e akuzon atë se nuk ka qenë kurrë në shtëpi!

Në kthesën e fundit në sagën e trazuar të Kroy Biermann dhe e Kim Zolciak përkeqësimi i martesës, ish-lojtari i NFL-së po i kërkon gjykatës ta parandalojë Kim nga rikthimi i saj mes shqetësimeve serioze për sigurinë dhe mirëqenien e fëmijëve të tyre.

Kroy Biermann

Sipas dokumenteve ligjore të dorëzuara së fundmi, Kroy Biermann37, akuzon Kim Zolciak45 vjeç, për të mos kaluar asnjë kohë në shtëpi me fëmijët e tyre: Kroy “KJ” Jr., Kash dhe binjakët Kaia dhe Kane. Kroy është gjithashtu i shqetësuar nga zakoni i gruas së tij të larguar për të incizuar video të saj teksa ngiste me fëmijët në makinë.

Kim Zolciak

Në procedurën e divorcit në vazhdim, Kroy ka mbrojtur caktimin ad litem të një kujdestari të jashtëm për të siguruar “interesin dhe mirëqenien më të mirë” të fëmijëve. Ai ka propozuar që Diane Woods, një avokate familjare me bazë në Gjeorgji, ta marrë këtë rol gjatë kohëzgjatjes së mbetur të procesit të ndarjes së çiftit.

Kim Zolciak

Të premten, më 15 shtator, të Kroit avokat divorci, Marlys A. Bergstromna dha një deklaratë që sqaronte se Woods do të shërbente si “një avokat për fëmijët dhe si sytë dhe veshët e gjykatës” gjatë gjithë mosmarrëveshjes ligjore.

“[The guardian] mund të bëjë çfarëdo hetimi që ajo mendon se është e nevojshme për të ndihmuar gjykatën të përcaktojë se çfarë marrëveshje kujdestarie është në interesin më të mirë të fëmijëve, “tha Bergstrom. “Znj. Diane Woods është një Guardian Ad Litem me shumë përvojë dhe shumë e respektuar.”

Kim Zolciak

Sipas dokumenteve të gjykatës, Kroy paraqiti kërkesën e tij me qëllim që “të mbronte fëmijët nga efektet negative të divorcit të prindërve të tyre”. Ai pohoi se ish-i i tij i ardhshëm nuk ka arritur të ndajë këtë pikëpamje, duke supozuar se ka vazhduar të përdorë “gjuhë abuzive, profane dhe të ngarkuar me kërcënim”, në një mënyrë nënçmuese ndaj tij, në dukje indiferente ndaj faktit nëse fëmijët janë të pranishëm apo jo. .

Kim Zolciak

Kroy ka shprehur edhe shqetësimin për e Kim-it synimet e supozuara për t’u ribashkuar me kastin e Amvisat e vërteta të Atlantës. “Bazuar në përvojën e mëparshme, [Kroy] është i shqetësuar se [Kim] do të përdorë shfaqjen televizive për të tërhequr vëmendjen duke diskutuar divorcin dhe duke i ekspozuar fëmijët ndaj sjelljeve që do të ishin të mira për vlerësimet televizive, por jo për shëndetin mendor dhe mirëqenien e fëmijëve,” lexojnë dokumentet.

Kim Zolciak

Kim dhe Kroy fillimisht nisën procedurat e divorcit në maj, duke i dhënë fund martesës së tyre 11-vjeçare. Në atë moment, Kroy kërkuan kujdestarinë e plotë të katër fëmijëve të tyre. Vlen të përmendet se ai kishte birësuar më parë e Kim-it Vajzat më të mëdha, Brielle dhe Ariana, pas dasmës së tyre në 2011.

Kroy Biermann

Pas një beteje të debatueshme ligjore të karakterizuar nga akuza për varësi ndaj lojërave të fatit dhe grindje fizike, Kim dhe Kroy vendosi të tërheqë kërkesën e tyre për divorc në korrik. Për fat të keq, pajtimi i tyre ishte i shpejtë, pasi Kroy proceduan sërish me kërkesën për divorc në gusht, duke synuar të ndërpresin zyrtarisht martesën e tyre.

Kroy Biermann

Kroy e përshkroi marrëdhënien e tyre si “të prishur në mënyrë të pakthyeshme”, duke theksuar dëshirën e tij për të mbajtur kujdestarinë e plotë të fëmijëve të tyre. Duke shtuar pasigurinë, Kim shkaktoi konfuzion mes fansave disa javë më vonë duke sugjeruar gjoja se ata po përpiqeshin të zgjidhnin mosmarrëveshjet e tyre dhe të zgjidhnin problemet e tyre.

Kim Zolciak

“Unë jetoj këtu [and] nuk shkon askund!” ajo shkroi përmes Instagram Story më 8 shtator. “Kemi punuar për martesën tonë dhe kemi jetuar si burrë e grua.”

Kim Zolciak

Kroy Biermann’s avokati shpërndan e Kim-it pohimet se dyshja e ndarë po “punon” për të rindezur marrëdhënien e tyre në vijim të Kroit paraqitjen e fundit për divorc – duke shënuar përpjekjen e tij të dytë për t’i dhënë fund ligjërisht martesës së tyre.

“Kam folur me Kroy në lidhje me ‘pajtimin’ e shpallur nga Kim gjatë fundjavës. të Biermann-it avokati, Marlys A. Bergstrom, i tha Us Weekly të hënën.

“Nuk ka pajtim. Vendosmëria e tij për ta parë këtë divorc deri në fund nuk është hequr dorë”, vazhdoi Bergstrom.