Kroy Biermann i lutet Kim Zolciak të nënshkruajë në shitjen e shtëpisë

Klea

Kroy Biermann i lutet Kim Zolciak të nënshkruajë në shitjen e shtëpisë

Pavarësisht vështirësive të tyre të zymta për paratë, ish-yjet e Real Housewives of Atlanta/Don’t Be Tardy Kim Zolciak dhe Kroy Biermann sigurisht që kanë fryrë shumë për tarifat ligjore që ata kanë grumbulluar vazhdimisht gjatë divorcit të tyre jofunksional. Midis mosmarrëveshjeve për kujdestarinë, shitjet e parukeve të përdorura, thirrjet për testim droge, policia që gjykon argumentet e tyre dhe bilancet e mëdha e të vonuara të kartave të kreditit, do të mendonit se shitja e rezidencës së tyre pothuajse të mbyllur në Gjeorgji do të kishte ndodhur tashmë.

Sipas TMZ, Kroy tani po i lutet Kimit të nënshkruajë dokumente për të filluar procesin e shitjes së shtëpisë, kryesisht për hir të katër fëmijëve të tyre. Edhe pse Kim kohët e fundit tha publikisht se ajo tashmë kishte sugjeruar shitjen e shtëpisë, Kroy ka kërkuar një seancë urgjente për ta vënë Kim në bord me vënien në lëvizje të planit. Me sa duket, ajo nuk është nënshkruar ende. Ai mendon se sugjerimi i saj ishte thjesht performues.

Kroy thotë se ai ka mbaruar ‘mjeshtërinë e lojës’ dhe është koha të kujdeset për biznesin për hir të fëmijëve të tyre

Avokati i Kroy-t, Marlys A. Bergstrom, thotë se ish-lojtari i Atlanta Falcons është gati t’i japë fund pakënaqësisë. Ai dëshiron të marrë topin në rregullimin e punëve të tyre, sepse do të ishte më e mira për të gjithë – veçanërisht për katër fëmijët e tij dhe të Kimit. Në mënyrë që kjo të ndodhë, Kroy thotë se shtëpia duhet të nxirret në shitje sa më shpejt të jetë e mundur për të mbajtur çdo kapital të mbetur për t’u vënë në borxhet e tyre përpara se të mbyllet përgjithmonë. Megjithatë, kjo nuk mund të ndodhë derisa Kim të nënshkruajë dokumentet e pëlqimit të përbashkët.

Kim dhe Kroy kanë më shumë se 1 milion dollarë borxh

Avokati i Kroy thotë se kërcënimi i sekuestrimit është shumë real dhe Kroy ka qenë duke shitur sende personale në një përpjekje për të vazhduar me hipotekën dhe borxhet e tjera të tyre. Këto borxhe, meqë ra fjala, janë shumë më tepër se 1 milion dollarë. Ai beson se e vetmja mënyrë për të bërë përparim të konsiderueshëm drejt ndreqjes së gjendjes së tyre financiare është shitja e shtëpisë pa vonesë. Ai i ka kërkuar gjykatës një seancë dëgjimore për të detyruar dorën e Kim-it, por nëse ajo do ta firmoste vetë, seanca mund të shmangej plotësisht.

Marlys shtoi gjithashtu se Kroy me të vërtetë nuk po përpiqet të jetë hakmarrës ose një i lartë siç ka qenë i njëjti për kursin për këta të dy, dhe ai me të vërtetë dëshiron vetëm të mbrojë fëmijët dhe që familja të jetë në gjendje të ecë përpara. këtë makth.

Duket se ka ardhur koha që Kim të heqë kupën solo të Opus One, të braktisë kërkimin e saj për injektorë botox, të konfirmojë se unaza nuk kishte asnjë kuptim duke e shitur atë dhe në fakt të punojë për të vënë këtë gjë familjare dhe financiare. rrëmujë në të kaluarën.