Kroy Biermann

Klea

Kroy Biermann i lutet gjykatës të shesë rezidencën e Gjeorgjisë në mes të FOREKLOVIMIT – Thotë se dritat dhe uji do të MUNDEN!

Kroy Biermann i lutet gjykatës të shesë rezidencën e Gjeorgjisë në mes të FOREKLOVIMIT – Thotë se dritat dhe uji do të MUNDEN!

e Kim Zolciak burri i larguar, Kroy Biermannka paraqitur një mocion urgjent për shitjen e menjëhershme të rezidencës së tyre të përbashkët në Gjeorgji.

Kroy Biermann

Bazuar në dokumentet gjyqësore të marra nga RadarOnline.com, Kroye cila së fundi ka paraqitur kërkesën për divorc për herë të dytë pas një përpjekjeje të pasuksesshme për pajtim, ka kërkuar nga gjykata seancë urgjente.

Kim Zolciak

Në lëvizje, Kroy Biermann deklaruan se ata aktualisht banojnë së bashku në rezidencën e tyre Alpharetta, 3 milionë dollarë në Gjeorgji. Çifti gati u përball me sekuestrimin e kësaj prone në fillim të këtij viti.

Mocioni thotë: “Hipoteka mbi banesën bashkëshortore mbahet nga institucioni financiar Truist dhe mbahet vetëm në emër të kërkuesit. Në aktin e pronës figurojnë emrat e të dy palëve. Gjatë martesës, palët kanë pasur borxhe të konsiderueshme. Palët u përballën me procedurat e sekuestrimit në shkurt 2023.”

“Shtëpia bashkëshortore u vendos të dilte në ankand më 7 mars 2023. Në kohën e duhur, palët mundën të shmangnin marrjen e pronave dhe shtëpia u hoq nga blloku i ankandit. U arrit një marrëveshje me Truist, që i vendosi palët në ‘provë të sekuestros’, nëse palët bënin pagesat e tyre të hipotekës çdo muaj për tre muaj, shuma e papaguar do të vendosej në pjesën e pasme të kredisë dhe do të shmangej përsëri sekuestrimi. Kroy shtuar.

Kroy Biermann

Kroy përmendi se pavarësisht tendosjes së konsiderueshme financiare të shkaktuar nga e Kim-it me veprimet e tij, ai arriti të shmangë fillimin e procedurave të sekuestros duke siguruar pagesat në kohë si në maj ashtu edhe në qershor.

Avokati i tij deklaroi: “Çdo muaj Kërkuesi luftonte për të gjetur paratë për të paguar hipotekën. Ai shiti disa nga çantat e shpinës të stilistëve dhe sende të tjera personale. Ai u lut [Kim] për të shitur disa nga çantat e saj për të ndihmuar në kryerjen e pagesave, por ajo refuzoi, duke thënë se çantat ishin “të sajat” dhe ajo nuk do t’i shiste ato.”

Avokatja shtoi: “Për ironi, ajo ka shitur çantat, të sajat dhe vajzat e saj dhe sende të tjera të modës të nivelit të lartë, duke përfshirë paruket e saj famëkeqe. Megjithatë, asnjë nga fondet e grumbulluara nga shitja e këtyre artikujve nuk ka shkuar në drejtim të hipotekës apo ndonjë faturë tjetër. Palët nuk arritën të kryejnë pagesën e hipotekës së korrikut dhe ato janë sërish përballë sekuestrimit”.

Kim Zolciak

Kroy theksoi se çifti po përballet gjithashtu me një barrë tatimore prej 1.1 milionë dollarësh dhe padi të shumta për shkak të borxheve të papaguara.

Në dokumentacionin ligjor thuhet se “gjendja financiare e palëve është e rëndë dhe së shpejti do të ndikojë në mënyrë dramatike në mirëqenien e katër fëmijëve të mitur. Kërkuesi e gjen veten duke u përpjekur të mbledhë para të mjaftueshme për të paguar faturën e energjisë elektrike prej 2000 dollarësh. Ndërkohë, i anketuari fluturoi në Los Angeles për pak pushim dhe relaksim.”

Kroy Biermann

Kroy deklaroi se Kim mohon vazhdimisht se e njeh gjendjen e vështirë financiare të çiftit dhe kontributin e saj në fillimin e saj.

“Gjatë gjithë martesës, i anketuari shpenzoi qindra mijëra dollarë në lojëra të fatit në internet, këpucë, çantat, rroba, paruke dhe verë.” Lëvizja lexon. “Çfarëdo parash që ajo fiton, merr hua ose fiton nga shitja e kuletave të saj, drejtohet përsëri në ruajtjen e personalitetit të saj të një gruaje magjepsëse që jeton një mënyrë jetese luksoze.”

Kroy Biermann

Kroy përmendi se roli i tij kryesor aktualisht përfshin kujdesin për katër fëmijët e tyre, që përfshin përgjegjësi si marrja e tyre në shkollë dhe aktivitetet e tyre të ndryshme.

Ai i përshkroi kushtet mbizotëruese të jetesës si toksike. Avokati i tij pohoi, “Nuk ka dyshim se palët duhet të banojnë në rezidenca të veçanta për hir të fëmijëve”.

Kroy Biermann

Kroy kërkon që shtëpia të hidhet menjëherë në treg, duke thënë: “Të jetosh në një shtëpi pa energji elektrike apo ujë të rrjedhshëm sigurisht që do të ishte e dëmshme për fëmijët e mitur”.