Kroy Biermann i lutet Kim Zolciak të nënshkruajë në shitjen e shtëpisë

Klea

Kroy Biermann akuzon Kim Zolciak për ‘ngacmimin’ e tij

Duket si Kim Zolciak dhe Kroy Biermann janë kthyer për të luajtur hitet e tyre. Me ish-yjet e Don’t Be Tardy të kyçur sërish në një betejë divorci, avokatët e Kroy duhet ta kenë pasur të kujdesshme të trajtojnë disa nga pretendimet e mëparshme të Kim.

Gjatë sagës së tyre të parë të divorcit, të dy u angazhuan në një betejë të egër për kujdestarinë për fëmijët e tyre. Lufta për kujdestarinë çoi në pretendime të pamëshirshme nga të dyja palët. Kroy akuzoi gruan e tij për sëmundje mendore dhe një varësi nga bixhozi, ndërsa Kim akuzoi burrin e saj për abuzim me drogën.

Pavarësisht përpjekjeve të Kim për të harruar, beteja e kujdestarisë është ende në vazhdim. Dhe duke qenë kështu, Kroy me siguri nuk do të mbështeste pretendimet e Kim për varësinë nga droga.

Avokati i Kroy-t kritikon Kim-in për “nuk ka prova”

Radar Online raportoi se Kroy i kërkoi gjykatësit që kryesonte çështjen e çiftit të caktonte një Guardian ad Litem mbi fëmijët. Si pjesë e mocionit, avokati i Kroy adresoi pretendimet e Kim për abuzim me drogën nga ana e Kroy. “Kohët e fundit,” shkroi avokati, “[Kim] i akuzuar [Kroy] të qenit i varur nga droga, duke pirë duhan në një masë të tillë sa nuk është në gjendje të kujdeset për fëmijët.”

Ata shkruan se Kim “nuk kishte prova për të mbështetur pretendimet e saj”, duke shtuar, “Këto pretendime nuk ofrojnë asnjë qëllim tjetër përveçse të ngacmojnë dhe shpifin. [Kroy] dhe i vendosi fëmijët në rrezik që të mos lejohen të shohin babanë e tyre.” Për shkak të “përmbysjes negative të divorcit të prindërve të tyre”, Kroy kërkoi që të caktohej menjëherë një Guardian ad Litem.

Një Guardian ad Litem mund të përfaqësojë fëmijët në një divorc. Zyrtari flet me të gjitha palët dhe më pas shkruan një raport për gjyqtarin. Kërkesa e Kroy për një kujdestar tregon njëfarë besimi nga ana e tij. Kim ende nuk e ka bërë të ditur opinionin e saj për dosjen.