Kroy Biermann akuzohet se hodhi në erë një tjetër padi për borxhin përpara darkës së përvjetorit luksoz

Klea

Kroy Biermann akuzohet se hodhi në erë një tjetër padi për borxhin përpara darkës së përvjetorit luksoz

Çfarë është para? Epo mos pyet Kroy Biermann dhe definitivisht mos pyet gruan e tij. Kush e di se çfarë po ndodh në të vërtetë me Kroy dhe Kim Zolciak, por një gjë është e sigurt, alumët Real Housewives të Atlantës nuk i paguajnë faturat e tyre.

Ndërkohë që Kim ka një vaginë të re dhe shtëpia e tyre balancon mes mbylljes dhe bllokimit të ankandit, çifti vendosi të festonte përvjetorin e martesës mes procedurave të divorcit. Por përpara se të ndodhte ajo ngjarje përrallore, Kroy duhej të hidhte në erë një tjetër padi. Radari ka lugën.

Të jetosh në një univers alternativ

Mendoj se Kroy nuk ndjek mediat sociale që i mësojnë atij se si të menaxhojë paratë. Ndoshta ai duhet. Kim dhe Kroy padyshim po jetojnë në një afat kohor që nuk përfshin pagesën e kreditorëve. Ata janë masivisht në borxhe dhe borxhi vazhdon të rritet, njësoj si flokët e rinj të fytyrës burrërore të Kroy. Së bashku me American Express, Target, BMW Financial, një kazino dhe IRS, tani Discover Card dëshiron një fjalë me Kroy.

Ndërsa Kroy bëri një dolli për gruan që po divorcohet (këtë javë) gjatë një darke romantike, dokumentet e reja të gjykatës tregojnë se Discovery Bank do të donte shumë një gjykim të paracaktuar kundër Kroy për vetëm 11,275 dollarë.

Në korrik të këtij viti, Kroy u padit nga Discover për mospagimin e bilancit të tij. Ai u akuzua se kishte bërë zero pagesa ndaj borxhit të tij edhe pse kompania kërkoi veprime disa herë. Tani Discover ngriti një padi civile dhe kërkon të gjithë shumën e papaguar.

Xbox dhe Uber Eats…

Fatmirësisht, ishte një listë e detajuar e transaksioneve të bashkangjitura me dokumentet e gjykatës dhe tregoi se Kroy pëlqen të shpenzojë para për gjëra të rëndësishme si lojërat Xbox dhe Uber Eats. Është e sigurt të thuhet se Kroy nuk e përdori kartën e tij Discover për të paguar darkën e tij të mrekullueshme të përvjetorit me Kim.

Në anën e mirë, padia nga Discover nuk është asgjë në krahasim me 1 milion dollarët që Kim dhe Kroy i detyrohen IRS. Se si të gjitha fondet e tyre nuk janë ngrirë deri tani është një mrekulli. Pavarësisht se nuk kanë paguar vullnetarisht asnjë nga faturat e tyre ose kanë marrë para për të paguar faturat e përmendura, Kim dhe Kroy kanë ankuar para gjykatave se do të jenë “të pastrehë” nëse McMansion i tyre del në ankand.

Në këtë kohë, divorci mbetet në proces, por me siguri do të anulohet deri të mërkurën, duke i njohur këta të dy.