Kroy Biermann

Klea

Kroy Biermann akuzohet për shmangie nga padia për borxhin e lartë të kartës së kreditit!

Kroy Biermann akuzohet për shmangie nga padia për borxhin e lartë të kartës së kreditit!

Kroy Biermann po akuzohet se ka injoruar një padi që përfshin borxhin e papaguar të kartës së kreditit në mes të divorcit të tij nga Amvise të vërteta të Atlantës shap, Kim Zolciak.

Kroy Biermann

Dokumentet e gjykatës zbuluan se Discover Bank po kërkon një gjykim në mungesë në shumën prej 11,275 dollarë kundër ish-mbrojtësit të Atlanta Falcons.

Në korrik, Kroy u godit me një padi civile që pretendonte se ai po refuzonte të paguante faturën e kartës së tij të kreditit.

Zbuloni në padi pretendohet se ish-lojtarit të NFL-së iu dha një kartë krediti, por nuk arriti të mbante në hap me pagesat e kërkuara. Kompania pretendoi se Kroy kishte refuzuar të paguante gjendjen e tij prej 11,275,45 dollarë.

Kim Zolciak

Banka e kërkoi këtë Kroy jo vetëm të nxjerrin bilancin e papaguar, por gjithashtu duhet të paguajnë tarifat e tyre ligjore. Deklarata e fundit e faturimit tregoi një pagesë minimale prej 2,055 dollarë që duhet të paguhet më 22 maj 2023. Faturat Discover zbuluan se Kroy bëri pagesa të shumta për të mbuluar shpenzimet e Xbox dhe Uber Eats.

Borxhi prej 11 mijë dollarësh është një rënie në kovë në krahasim me shifrën masive që çifti i televizionit realitet i ka borxh Shërbimit të të Ardhurave të Brendshme. Qeveria vendosi një barrë për këtë dyshe për detyrimin e taksave në vlerë prej 1,147,834.67 dollarësh, për vitet 2013-2018.

Kim Zolciak

Shtëpia e çiftit në Atlanta është aktualisht në treg për 6 milionë dollarë. Në fillim të këtij muaji, çifti shkoi në gjykatë për t’i lutur një gjyqtari që të anulonte një ankand të planifikuar për sekuestrimin e pronës. Kim pretendoi se fëmijët e saj do të ishin “të pastrehë” nëse ankandi do të vazhdonte.

Kroy Biermann

Kim deklaroi në kërkesën e saj: “Shqetësimi ynë kryesor sillet rreth shtëpisë që ne ndajmë, në të cilën kemi investuar jo vetëm financat, por edhe kujtimet tona. Banka mban hipotekën për këtë pronë. dhe ne jemi gjithashtu të ngarkuar me një linjë kredie të kapitalit në shtëpi (HELOC) dhe detyrime të pazgjidhura IRS.”

Kroy Biermann

Drama më e fundit financiare vjen ndërsa alumet “Mos u vononi” vazhdojnë të japin mesazhe të përziera në lidhje me ndarjen e tyre të vazhdueshme.

Gjatë fundjavës, Kim Zolciak rifitoi emrin e saj të martuar, Biermann, në rrjetet sociale pasi çifti festoi 12 vjetorin e martesës me një darkë komode. Ish-ylli i Bravo e hodhi emrin në qershor, pas dorëzimit të parë nga dy kërkesat për divorc.

Kim Zolciak

Të shtunën, Kim shkoi në Instagram Story për të treguar se ishte duke shijuar një darkë italiane me të Kroy për të shënuar momentin historik 12-vjeçar të çiftit.

Muajin e kaluar, Kroy ishte nga e Kim-it anash gjatë një procedure të kushtueshme përtëritjeje vaginale.

Kroy erdhi me të për ta ndihmuar. Është një operacion i madh,” tha një informator për Na, duke e përshkruar lidhjen e çiftit si “të çuditshme”.

Insajderi shtoi: “Ata po kalojnë një divorc, flasin keq për njëri-tjetrin, pastaj udhëtojnë së bashku.”