Kody Brown

Klea

Kriza e shëndetit mendor të Kody Brown kërcënon martesën me Robyn pas vdekjes tragjike të Son Garrison!

Kriza e shëndetit mendor të Kody Brown kërcënon martesën me Robyn pas vdekjes tragjike të Son Garrison!

Gratë Motra patriarku, Kody Brownështë duke luftuar në vazhdën e të ndjerit të tij djali, Garnizonit vdekje dhe gjendja e tij mendore thuhet se po shkakton probleme në martesa e tij me një grua të mbetur, Robyn Brown.

Robert Garrison Browndjali i Kodi dhe Janelle Brown, vdiq nga vetëvrasja muajin e kaluar, në shtëpinë e tij në Flagstaff, Arizona. Ai ishte 25 vjeç.

Garrison Brown

Më 9 mars, klani TLC u mblodh së bashku për të nderuar Garnizoni në një festë për jetën e mbajtur nga Njësia e tij e Gardës Kombëtare.

Kodii cili ndoqi ceremoninë me gruan e tij, po sillej “i çuditshëm” dhe rezistent ndaj ndërveprimit me ish-të e tij të larguar, Kristina dhe Meri Brownsipas një raporti të US Sun.

“Ai do ta kishte dashur atë,” Janelle tha fansat dhe ndjekësit e ngjarjes në atë kohë. “Shumë [of] ju keni parë tashmë shumë prej tyre në internet, shpesh me komente të çuditshme që i shoqërojnë. Por ky ishte një moment i bukur për ne.”

Janelle Brown

Një burim përditësoi gazetën se si Kodi po përballonte humbjen, rreth një muaj pas haraçit emocional.

Këshilltari tha – “Kodi nuk eshte aspak ne rregull. Ai është tërhequr tërësisht. Ai futet në vende të errëta kur mërzitet, kështu që ai është thjesht në një vend shumë të errët tani.”

Kody Brown

Insajderi vazhdoi duke e përshkruar 55-vjeçarin si “me të vërtetë të dëshpëruar”.

Adhuruesit e serialit të gjatë e dinë këtë Kodi ishte larguar nga Garnizoni në vitet që nga pandemia e Covid-19. Marrëdhëniet e tij me Garnizonit vëlla, Gabe, dhe gjysmëvëllai i tij, Leon, më parë Mariah, kanë qenë gjithashtu të tendosura prej vitesh.

Garrison Brown

Janelle, 54, njoftoi policinë për dinamikën e largët familjare gjatë hetim në Garnizonit vdekje tragjike.

Një i brendshëm pretendoi se kishte pasur “probleme” në Kodi dhe të Robinit martesa pas tragjedisë familjare.

“Gjendja e tij mendore po ndikon në martesën e tij dhe në fakt po i shkakton probleme në marrëdhënien e tij,” pohoi burimi. “Ai e ka ngritur këtë mur dhe po i përvetëson ndjenjat e tij. Ai është i fokusuar më shumë tek vetja dhe po ecën përpara.”

Kody Brown dhe Robyn Brown

Këtë e ka sqaruar burimi Kodi dhe Robin ka të ngjarë të qëndrojnë së bashku, pavarësisht nga problemet e tyre të supozuara martesore.

“Unë nuk mendoj se ata do të divorcohen ndonjëherë nëse ai nuk vazhdon atë që po bën dhe e shtyn atë jashtë,” tha burimi. “Kodi vetëm tërhiqet dhe kur mërzitet, e fajëson atë (për problemet e tij). Kështu që tani ai po e bën këtë me të.”

Këtë e pohoi një i brendshëm Kodi kishte një rrugë të gjatë për të bërë me fëmijët e tij të tjerë, sepse ai nuk ishte korrigjuar me Garnizoni para se i biri t'i merrte jetën.

Garrison Brown

“Në këtë pikë, e Kodit djemtë dhe fëmijët e tjerë nuk do të jenë të pranueshëm ndaj tij tani, sepse ata sapo humbën një anëtar të familjes, “tha burimi. “Do të duhet edhe më shumë punë Kodi për të rregulluar dëmin që ka bërë.”

Insajderi sqaroi – “Ai nuk po mendon as për shanset e pajtimit pasi është ende duke përpunuar Garnizonit vdekjen dhe pikëllimin për humbjen e tij.”