Kristen Taekman thotë se këngëtarja Ramona "kërkoi falje" për RHONY Legacy Casting Diss

Klea

Kristen Taekman thotë se këngëtarja Ramona “kërkoi falje” për RHONY Legacy Casting Diss

Nëse Real Housewives of New York alum Ramona Singer bëri një listë të të gjithë atyre që duhet t’u kërkonte falje, me siguri do të mbështillte rrethin e Tokës. Ajo nuk njihet si e sjellshme. Ose me respekt. Dhe ndjeshmëria nuk duket të jetë një fjalë në magazinë e saj të fjalorit.

Askush nuk e di këtë më mirë se Kristen Taekeman, e cila u shfaq me Ramona gjatë sezoneve 6 dhe 7. Të thuash se Ramona nuk i pëlqeu Kristen do të ishte një nënvlerësim, por ajo nuk i pëlqen shumica e njerëzve kështu që ishte në rregull. Kur Kristen u përfundua në Trashëgimia RHONY aktorët, Ramona kishte disa mendime. Dhe më pas ajo kërkoi falje për ato mendime. Faqja gjashtë ka detajet.

Të gjithë në bordin e Ramonacoaster, përsëri

Të gjitha janë ylberë dhe kotele mes Ramona dhe Kristen, falë një bisede private. Sipas gruas që mori një gotë në fytyrë me mirësjellje të zonjës dinjitoze Singer, gjithçka është mirë. Përpara nisjes në udhëtimin e trashëgimisë.

Kristen tha, “Ne në fakt patëm një bisedë telefonike private për këtë më parë, kështu që ishim mirë që të hynim.” Fatmirësisht ata ishin në gjendje të “pastronin ajrin” pasi Ramona tronditi botën duke shpërfillur Kristen kur u shpall emri i saj.

Në maj, shkëputi bllokun e vjetër Avery Singer tha: “Thjesht harrova vërtet se kush ishte ajo [Kristen] ishte.” Natyrisht, mami thirri: “Epo, të gjithë bënë”. Ramona shkoi më shumë kur shtoi: “Pse nuk kemi [alum] Aviva [Drescher]? Pse e kemi Kristen?” Një burim i tillë dashurie dhe drite, ai.

Por Kristen është më e mençur tani dhe i kujtoi Ramonës se nuk ishte aq harruese kur dërgonte ftesa për festën e nisjes së biznesit të Avery. Dhe ajo ia tregoi këtë Ramonës në një Instagram Story tashmë të fshirë. Ishte e lavdishme.

Kredia: @kristentaekman Instagram Story

Pavarësisht kësaj, Ramona kontaktoi Kristen përpara se Legacy të fillonte xhirimet për të hequr veten nga uji i nxehtë. “Ajo kërkoi falje. Ajo më telefonoi dhe ajo më kërkoi falje, kështu që më bëri të ndihem më mirë duke shkuar në të sepse … ajo tha atë që tha dhe unë thashë atë që thashë, “tha Kristen.

“Dhe mendoj se ishte bukur. Kështu që ne hymë duke u pastruar, gjë që është mirë,” shtoi ajo.

Fansat do të kenë mundësi të shohin RHUGT: RHONY Legacy që do të transmetohet në dhjetor. Duket se festat do të jenë të mbushura me tingujt e Turtle Time!