Kristen Doute u 'ul në detyrë' përpara se të largohej nga rregullat e pompës

Klea

Kristen Doute u ‘ul në detyrë’ përpara se të largohej nga rregullat e pompës

Kristen Doute kohët e fundit u hap për uljen në detyrë gjatë një sezoni të mëparshëm të Rregullat e Vanderpompës.

Veteranja e Bravo foli për përvojën e saj në një episod të podcast-it të saj, Sex, Love, and What Else Matters. Ajo zbuloi se Tom Sandoval i kishte huazuar paratë e saj gjatë një periudhe të vështirë në jetën e saj. “Besoj se ishte sezoni im i dytë ndaj fundit në Vanderpump Rules. Kishte një festë verë të shtrigave të WeHo. Katie [Maloney]Stassi [Schroeder], dhe nuk po shkoja mirë. Pra, për të qenë shumë transparente në atë kohë, unë isha ulur atë sezon nga një pjesëtar episodik me pagesë në një tarifë ditore, “tha ajo.

“Unë nuk do të hyj në gjëra të brendshme sepse paratë janë të çuditshme, dhe sinqerisht, nuk është punë e të gjithëve. Unë të dua. Kështu që unë isha në atë episod, por mezi.”

Kristen tha se ajo u zgjua me një pagesë të rastësishme nga Sandoval gjatë një sezoni të mëparshëm të Pump Rules

Edhe pse Kristen ishte në kamerë, ylli i realitetit pohoi se ajo nuk po paguhej njësoj si yjet e saj. “Kështu që unë u pagua, por Tom Sandoval ndodhi aty, dhe ai ishte në të për një mbyllje syri, si gjysmë sekonde, gjë që as që më shkoi në mendje,” shpjegoi ajo. “Prirë kur u transmetua ai episod, dhe ai ishte në të për vetëm një sekondë dhe u pagua me tarifën e tij episodike.”

“Unë rastësisht, pa më thënë ai, e marr këtë PayPal për disa mijëra dollarë nga Tom Sandoval dhe jam si, ‘Çfarë f*ck? Kjo duhet të jetë si një gabim. Unë mendoj se ai bëri një gabim’”, zbuloi ajo. “Por ai ma dërgoi mua sepse tha se nuk mendonte se ishte e drejtë që ai mori pagesën e tij të plotë episodike për të qenë në episod për një pjesë të sekondës kur unë e mbajta atë episod mbi pse u kthye dhe pata vetëm nikela në krahasim. ”

Kristen do të kthehet në Bravo më 19 mars kur spinoffi i saj, The Valley, me Jax Taylor dhe Brittany Cartwright, të transmetohet pas një episodi të VPR. Seriali do të ndjekë një grup individësh që mësojnë se si të rriten në luginë. Shumica e vëzhguesve nuk janë shumë të emocionuar për këtë. Në fakt, shumica janë dakord me ish-yllin e Pump Rules, Peter Madrigal, se duket si “plehra”.

Sidoqoftë, nëse dëshironi të shikoni The Valley pas premierës së tij, mund ta transmetoni në Peacock. Ju gjithashtu mund të kapni episodet e reja të Vanderpump Rules të martën në orën 8/7c.