Kristen Doute pyetje Jo Wenberg Living Situation 'Timeline'

Klea

Kristen Doute pyetje Jo Wenberg Living Situation 'Timeline'

Miku i Tom Schwartz-it, Jo Wenberg, bëri debutimin e saj në sezonin 11 të Vanderpump Rules. Ajo fillimisht ishte shoqe me Kristen Doute. Jo e zemëroi ish-gruan e Schwartz-it, Katie Maloney, në mënyrë spektakolare duke u transferuar me Schwartz-in. Por Jo dhe Schwartz mohuan që ajo të kishte jetuar me të, përveç disa ditësh.

Hyni në Kristen, i cili është një Sherlock Holmes i ditëve moderne në universin Pump Rules. Kur Jo u përpoq të shpjegonte se si ajo përfundoi duke qëndruar me Schwartz-in, Kristen thirri “BS” në historinë e saj dhe afatin kohor. Koha që Kristen të na japë mendimin e saj.

Kristen hap vrima në afatin kohor të Jo

Kristen ndau mendimet e saj mbi Balancing Act, podcast-in e saj me burrin e saj, Luke Broderick. Yjet e Luginës shpërndanë vërejtjet e Jo-së gjatë Pjesës 2 të ribashkimit të VPR. “Isha mes shtëpisë dhe banesës sime. Dhe ai ishte mjaft i mirë sa më lejoi të lundroja në shtrat në dhomën e tij të gjumit rezervë, “shpjegoi Jo. “Dhe solla çantën time të shpinës dhe solla qenin tim dhe qëndrova atje për katër ditë dhe u transferova në banesën time.”

Ajo vazhdoi, “Unë nuk u zhvendosa brenda. Pra, ishte gjatë COVID… Mbaj mend që kishte shumë miq të mi që në fakt kishin COVID.” Prapëseprapë, Katie ishte e hutuar se pse Jo nuk kërkoi të qëndronte me Kristen, e cila jetonte “pranë qoshe” prej saj. Në fakt, Katie tha se Kristen ishte e tronditur që Jo nuk e pyeti atë. Schwartz u përgjigj se Kristen “kishte një situatë jetese shumë kaotike”. Ky ishte një lajm për Kristen.

“Afati kohor është bullsh*t. Gjithashtu, në ribashkim, Jo tha: 'Ishte gjatë COVID'”, tha Kristen. “Jo, nuk ishte gjatë COVID… Gjithashtu, Zoti e bekoftë mikun tim më të bukur, më të vogël, Zack Wickham, që më dërgoi, mes njerëzve të tjerë, që më dërgoi këtë video të Jo duke bërë këtë podcast, besoj, dhe është ky version i shkurtuar ku ajo tani po thotë se jam unë që i thashë se duhet të shkojë të qëndrojë me Schwartz-in, sepse unë pata COVID njëkohësisht duke shkuar në një martesë. Për çfarë po flet ajo në bananet e ferrit?” – vërejti ajo.

Më pas, në qershor të vitit 2022, Kristen kontaktoi Jon, duke e pyetur nëse kishte COVID. Të dy qëndruan në kontakt deri në mes të qershorit. “Të shkurtohet në 20 korrik 2022. Kjo është tani tre javë pasi ajo kishte COVID. Më 20 korrik 2022, i thashë, 'Prit, prit, ti jeton me Tomin? Jam shumë i hutuar, LOL…”

Kristen vazhdoi, “[Jo] tha: 'Jo, nuk jetoj me Tomin. Unë do të qëndroj atje dhe do të largohem deri të premten për hapësirë ​​derisa apartamenti im të jetë gati.' Unë i thashë, 'Pse nuk më tregove?'” Pse vërtet? Kjo histori është konfuze dhe e ndërlikuar.

Schwartz e bllokoi Jo nga jeta e tij

Po për Jo dhe Schwartz? Ai qartazi e udhëhoqi atë gjatë “situatës” së tyre. Ndërsa Schwartz u tha të gjithëve se ata ishin thjesht miq, pas dyerve të mbyllura ata ishin dukshëm në një lidhje. Pra, jo mirë, Schwartz. Pasi Jo doli publikisht me disa mesazhe mes saj dhe Schwartz, ai e bllokoi atë në rrjetet sociale. “Unë i uroj asaj mirë, por ajo nuk është në jetën time në asnjë cilësi dhe nuk do të jetë kurrë,” tha Schwartz. Ndoshta kjo është më e mira për të gjithë të përfshirët.

Ribashkimi i Sezonit 11 të Vanderpump Rules përfundon të martën, më 28 maj, në orën 8/7c në Bravo.