Kristen Doute mbështet Katie Maloney në Lala Kent Spat

Klea

Kristen Doute mbështet Katie Maloney në Lala Kent Spat

Në episodin e 12 marsit të Vanderpump Rules, Lala Kent e krahasoi Scandoval me ndarjen e saj me ish-in e saj, Randall Emmett. Por Katie Maloney nuk e kishte. Më e mira e saj Ariana Madix është Mbretëresha e Botës dhe Tom Sandoval është krimbi më i keq me mustaqe ndonjëherë.

Megjithatë, kam filluar të pajtohem me Scheana Shay. Unë jam duke u lodhur pak nga rutina e Shën Arianës. Djemtë mashtrojnë, zemrat thyhen. Nuk je gruaja e parë që i ka ndodhur ndonjëherë. Dhe Ariana duket se po ecën jashtëzakonisht mirë pas kësaj, ndërsa Sandoval mbetet një nga burrat më të urryer në planet.

Megjithatë, Kristen Doute çuditërisht mbështet gruan që i vodhi Sandoval 10 vjet më parë. Kështu që nuk ishte e çuditshme që ajo të merrte anën e Katie-t në luftën që shpërtheu në festën e astrologjisë së Ally Lewber.

Kristen duartroket që Katie të ngrihet përballë Lalës

Edhe pse ajo u pushua nga Pump Rules në 2020, Kristen dhe Katie janë ende miq. Në festën premierë për The Valley, Kristen ka rrëfyer se nuk e fajëson Katie që i ka dalë kundër Lalës.

“Kati dhe unë jemi ende miq… nuk e di saktësisht se ku janë ajo dhe Lala [at] momentin,” tha Kristen për Page Six në Jax’s Studio City.

Në përleshje, Katie i tha Lalës: “Thuaje me gjithë të mirën, kurvë. Lëreni të shkojë.”

Lala, e habitur nga toni i Ketit, e paralajmëroi të mos e fillonte me të. “Më falni, mos më flisni kështu,” i tha ajo “Diçka për pronarin e saj”. “Ti nuk e dëshiron atë me mua.”

Katie më pas tha se problemet e Lalës “gjithmonë [have] të jesh më i madh, më i mirë, [and] më e rëndësishme” se të gjithë të tjerët, të cilën Lala e mohoi me forcë.

Ndërkohë, duke parë në shtëpi, Kristen tha se po bërtiste në televizorin e saj: “Po, Katie! Predikoni!”

Passkenat e viçit

Gjëja që nuk u përmend kurrë në VPR ishte “sekreti” i rënë mes Kristen dhe Lala, i cili ndodhi pak para ribashkimit të Sezonit 10 të regjistruar në mars 2023.

“Mund të flitet për këtë [at] një moment në kohë,” tha Lala në podcastin e saj Give Them Lala më 12 mars. “Nuk do të flas për këtë sot… Por më duket sikur pasi ndodhi kjo, ne e pamë njëri-tjetrin ndryshe dhe u distancuam.”

Edhe pse ajo dhe Lala nuk kishin folur për disa muaj, Kristen nuk e dinte se ata ishin në të vërtetë në dalje. Fakti që ata kishin mish viçi të pavendosur e befasoi atë.

Në podkastin e saj “Sex, Love, and What Else Matters”, Kristen shpjegoi se kishte dëgjuar se Lala ishte e mërzitur që ajo u shfaq në një podcast tjetër së bashku me alumin e Shahs of Sunset, Golnesa “GG” Gharachedaghi. Lala dhe GG kanë qenë në mosmarrëveshje pasi ky i fundit tha se Lala nuk duhet të flasë keq për Randall në publik sepse kanë një fëmijë së bashku.

Kristen nuk është shoqe me GG dhe as që e dinte se Lala ishte inatosur me të. “Për dikë, asnjëri prej nesh nuk e pëlqen apo nuk jemi miq me të?” ajo tha. “Kjo është te Lala… Është ajo që e humbi. Nuk isha i lumtur për këtë.”

Vanderpump Rules transmetohet të martën në 8/7c në Bravo.