Kristen Doute duke u përpjekur për fëmijë me Luke Broderick

Klea

Kristen Doute duke u përpjekur për fëmijë me Luke Broderick

Kristen Doute po shpreson t’i bashkohet radhëve të ish-bashkëyjeve të saj në Vanderpump Rules, Lala Kent, Stassi Schroeder dhe Scheana Shay, për të pasur një fëmijë. Këto zonja, përfshirë Brittany Cartwright, të gjitha kishin fëmijë në të njëjtën kohë dhe kënaqeshin duke u shoqëruar si nëna. Tani, është radha e Kristen të fillojë të planifikojë për të ardhmen e saj si nënë.

Alumi i Vanderpump Rules takoi të dashurin e saj aktual, Luke Broderick, në qershor 2022 në dasmën e një miku të përbashkët. Të dy Luke dhe Kristen ishin në festën e nusërisë dhe një romancë filloi shpejt. Megjithatë, ata nuk dolën publikisht si çift deri në dhjetor 2022.

Dhe pas një viti të mirë së bashku, dyshja po planifikojnë të krijojnë një familje.

Kristen Doute foli me gjinekologun e saj dhe një psikike për fëmijën

Më 26 tetor, çifti diskutoi vendimin e tyre për podcastin Sex, Love and What Else Matters që ata bashkë-prezantuan.

“Disa muaj më parë, Luke dhe unë folëm për faktin se ne jemi në një marrëdhënie shumë të përkushtuar, shkova në OBGYN tim dhe morëm të gjitha lajmet e mira në atë front,” tha themeluesi i linjës së veshjeve James Mae. “Pra, sa herë që jemi gati të fillojmë të provojmë, deri më tani duket mirë.”

Kristen mori plotësisht të qartë nga mjeku i saj për të filluar përpjekjet. Tani, është vetëm një lojë pritjeje për të parë nëse nevojitet ndërhyrje e mëtejshme. Ylli i reality TV nuk i ka ngrirë vezët.

Ajo vazhdoi, “Kur patëm atë takim në gusht me mjekun tim, ai në thelb tha se gjithçka dukej mirë dhe kur ishim gati të fillonim të përpiqeshim t’i jepnim vetëm disa muaj për shkak të moshës sime. Natyrisht, unë mendoj se shumë njerëz e dinë se një shtatzëni geriatrike është në fakt mbi 35 vjeç dhe unë jam tani 40. Ai rekomandoi që si dikush që nuk i ka ngrirë vezët ose nuk ka bërë asgjë për ne, t’i japim një goditje të vërtetë gjatë kohës së ovulacionit .”

“Nëse asgjë nuk ndodh deri në tre ose katër muaj – normalisht ai do t’i jepte dikujt një vit – por për shkak të moshës sime ai donte një bisedë para asaj kohe. Ne jemi ende mirë tani. Pa stres, pa shqetësime”, shtoi Kristen.

Sigurisht, eliminimi i stresit është i dobishëm për fertilitetin. Kristen gjithashtu ndaloi së avulluari. Por ka një hap të pazakontë që ajo ndërmori në fillim të udhëtimit të saj të fertilitetit. Ylli i reality TV shkoi te një psikik.

“Psikika ime [told me last year] se kisha një djalë që më priste në anën tjetër, por që nuk do të mbetesha shtatzënë kur të isha 40 vjeç. Do të ishte diku midis 41 dhe 42 vjeç”, u tha Kristen dëgjuesve të saj. “Atëherë filluam të flisnim me të vërtetë për planet tona për të provuar, vendosa të mos i bëj presion vetes sepse besoj psikikën time. Nuk do të shqetësohem për të pasur një fëmijë në vitin 2023.”

Pra, Kristen ka në mendje planin e saj kohor. Mbetet për t’u parë se çfarë do të ndodhë në të vërtetë.