Kory Keefer i përgjigjet Casey Craig duke e përplasur Sam Feher si "Trash"

Klea

Kory Keefer i përgjigjet Casey Craig duke e përplasur Sam Feher si “Trash”

Sam Feher duhet të bëjë të njohur praninë e saj në sezonin 3 të Winter House. Partneri i saj romantik, Kory Keefer, minimizoi marrëdhënien e tyre në premierën e sezonit. Dhe një nga shokët e shtëpisë, Kejsi Craige keqtrajtoi atë me shumë anëtarë të kastit.

Në thelb, Sam duhet të vijë dhe të aksionojë pretendimin e saj. Vajzat në shtëpi, përfshirë Jordan Emanuel dhe Malia White, janë të interesuara për Kory. Dhe hedhja e Semit në plehra dukej se u shoqërua me Kejsin duke u përpjekur të nxiste Jordanin për ta ndjekur atë.

Kyle Cooke e informoi Kory-n për atë që po thuhej pasi Kejsi foli me të për Sam. Duket se Kory duhet të rritet dhe të mbrojë dashurinë e tij të zonjës. Dhe në këtë proces, ndoshta përcaktoni situatën-anije.

Gjatë një klipi ekskluziv nga episodi i 14 nëntorit që publikoi Us Weekly, Kyle shihet duke informuar mikun e tij për atë që thuhet.

“Ajo thjesht vazhdoi të thoshte se Sam është plehra,” tha Kyle.

“Ajo e tha atë?” Kori u përgjigj me habi.

Kyle vazhdoi, “Padyshim që kishte një vajzë të keqe nga atmosfera e shkollës së mesme.”

Një Kory i tronditur më pas tha: “Kjo është e gabuar.”

Një rikthim nga një natë më parë ekspozoi bisedën e Kejsit me Kyle ndërsa të dy flisnin për Semin në kuzhinë.

“Unë kurrë nuk e kam takuar atë, por kam biseda në grup që thonë se ajo është plehra,” tha Casey. “Plehra absolute, absolute.”

Ky është një derivat i asaj që Casey i tha Jordanit para sezonit. Ajo pranoi se u përpoq të nxiste shoqen e saj për të ndjekur Kory, por më vonë u pendua për fjalët e saj.

Sam do të shfaqet gjatë sezonit. Ajo dhe Kory nuk janë të huaj për jetën në një shtëpi feste. Ata u takuan gjatë xhirimeve të sezonit 7 të Summer House dhe pretenduan se ishin kryer deri në pranverën e vitit 2023. Ndërkohë, megjithatë, u filmua ky sezon i Winter House.

Shiko Winter House të martën në orën 9/8c në Bravo.