Kontrolli i kafshëve duke hetuar Shannon Beador pas përplasjes së BDI me qenin

Klea

Kontrolli i kafshëve duke hetuar Shannon Beador pas përplasjes së BDI me qenin

Shannon Beador po përballet me më shumë vështirësi pas arrestimit të saj për goditje me vrap dhe alkool të BDI-së. Është zbuluar se njësia e kontrollit të kafshëve të Departamentit të Policisë së Newport Beach po hetojnë, pasi zbuluan se i dashuri i saj Golden Retriever, Archie, ishte në makinë me të në momentin e arratisjes së saj në gjendje të dehur.

Sgt. Steve Oberon foli me Page Six, i cili gjithashtu dëgjoi që një oficer i informacionit publik të NBPD-së “po e shqyrtonte atë”.

A mund të jetë ligji në anën e Shannon-it?

“Ne nuk kemi ligje për rrezikimin e kafshëve si ju me fëmijët,” Sgt. Oberon shpjegoi, “por ne kemi ligje për mizorinë e kafshëve, kështu që ai do ta shqyrtojë atë pak më tej.” Sinqerisht, tashmë duket sikur Shannon mund të ikë duke ngarë makinën në gjendje të dehur ndërsa qeni i saj ishte në makinë. Është padyshim “rrezikimi” i kafshës, sesa një akt mizori. Megjithëse dikush mund të argumentojë se të qenit pranë Shannon sa herë që ajo është e dehur është një akt mizori në vetvete.

Shannon u arrestua të shtunën (16 shtator 2023) pasi u gjet duke pretenduar të shëtiste qenin e saj. Ajo ishte larguar nga skena e krimit të saj të supozuar, por la mbeturina dhe lëngje automobili në prag të saj. Kjo i çoi autoritetet drejt e tek ajo. Fakti se ajo u tha se kishte disa lëndime në fytyrë dhe një krah i thyer ndoshta gjithashtu nuk e ndihmoi rastin e saj.

Shikoni, kjo nuk është diçka që do t’i dëshironit armikut tuaj më të keq. Por fakti mbetet se një makinë që rrotullohet në një qoshe me shpejtësinë me të cilën po shkonte Shannon është e rrezikshme. Nëse dikush po ecte në trotuar në kohën e incidentit, ne mund të shohim një grup rrethanash shumë të ndryshme, madje edhe më të tmerrshme se ato që po shohim. Thuhet se Shannon po kërkon ndihmë dhe po mendon për rehabilitim. Ky është një hap i parë i shkëlqyer, por nuk i eliminon befas veprimet e saj. Shannon zgjodhi të hipte pas timonit të asaj makine. Për këtë duhet të ketë pasoja. Ndoshta përfshirja e kontrollit të kafshëve është një prej tyre.