Frank Catania

Klea

Kokaina, paratë e vjedhura, skandali i sigurimeve: Brenda së kaluarës kriminale të yllit të “RHONJ” Frank Catania!

Kokaina, paratë e vjedhura, skandali i sigurimeve: Brenda së kaluarës kriminale të yllit të “RHONJ” Frank Catania!

Personazhet e realitetit televiziv shpesh ftojnë shqyrtimin e jetës së tyre personale, por pak raste janë aq tronditëse sa zbulimet rreth Amvise të vërteta të Nju Xhersit yll Dolores Catania's ish-burri, Frank Catania.

Frank Catania

Mes një sfondi luksi dhe bujari, Frank Catania-s e kaluara është dëmtuar nga një dënim për kokainë, para të vjedhura dhe përfshirje në një skandal sigurimesh, duke hedhur dritë mbi një histori kriminale që bie fare në kontrast me personazhin e tij në ekran.

Frank Catania

Le të thellohemi në zbulimet tronditëse përreth Amvise të vërteta të Nju Xhersit yll Frank Catania-s e kaluara kriminale, duke përfshirë një dënim për kokainë, para të vjedhura dhe përfshirje në një skandal sigurimesh.

Shkarkimi

Frank Catania-s zhvlerësimi, i cili ndodhi në gusht 2017 dhe hyri në fuqi në nëntor të të njëjtit vit, u vu nën shqyrtim për shkak të një gabimi në komunikim nga Zyra e Etikës së Avokatit lidhur me arsyet e vendimit.

Frank Catania

U pranua në lokal më 6 qershor 1991, Frank e përqendruar kryesisht në transaksionet e pasurive të paluajtshme, me dokumente gjyqësore të marra nga Gjithçka Rreth Çajit duke zbuluar përfshirjen e tij në mbi njëqind mbyllje.

Para të vjedhura

Një rast i dukshëm në vitin 2010 pa Frank Catania që përfaqëson një çift dhe nënën e burrit në një marrëveshje pasurie të paluajtshme që kërkon një grant shtetëror për shkak të vendndodhjes së pronës. Megjithatë, mospërputhjet u shfaqën gjatë procesit të mbylljes kur u zbulua se 190,000 dollarë duheshin vendosur në një llogari ruajtjeje për sigurimin e pllakave. Pavarësisht kësaj kërkese, Banka Wells Fargo dërgoi 287,212,80 dollarë në llogarinë e mirëbesimit të Frank, të cilën ai më pas ia kreditoi klientit të tij.

Frank Catania

Më pas, Frank disbursoi 150,000 dollarë në një llogari të palidhur, Cattino Fitness, me linjën e shënimeve që tregon se ishte një kontribut klienti, megjithëse Anthony Rottino, pronari i Cattino Fitness, nuk kishte asnjë lidhje me shitjen e pronës. Disbursime të mëtejshme iu bënë një firme ligjore për shërbime që nuk lidhen me transaksionin e pasurive të paluajtshme, por të lidhura me një biznes të Harley Davidson, në pronësi të përbashkët të Frank dhe Rottinon.

Auditimi

Një auditim i e Frankut firma në qershor 2012 zbuloi mospërputhje në kartat e librit të klientit, me fonde që mungonin në dy llogari që arrinin në 10,503,69 dollarë. Pavarësisht direktivave për të korrigjuar mungesën brenda dy javësh, Frank dështoi në përputhje. Shpjegimet e mëvonshme të ofruara nga Frankduke përfshirë atribuimin e mungesës për keqkuptimet e klientit, u konsideruan të pamjaftueshme nga bordi i shqyrtimit disiplinor, i cili në fund votoi për ta përjashtuar atë.

Frank Catania

Mashtrimi i Sigurimeve

Frank Catania ra nën vëzhgim përsëri në vitin 2014, pasi u zbulua se atij dhe familjes së tij iu dhanë përfitime shëndetësore, edhe pse puna e tij në qytetin e Hackensack, NJ ishte me kohë të pjesshme. Ky informacion u bë publik, menjëherë pas punësimit të tij. e Frankut miku dhe partneri i biznesit, ish-menaxheri i përkohshëm i qytetit, Anthony Rottino, mohoi miratimin e përfitimeve ashtu si edhe paraardhësi i tij, Stephen Lo Iacono.

Frank Catania

Dënimi për kokainë

Për më tepër, Frank Catania u kap dhe u akuzua në vitin 1988 për posedim kokaine dhe posedim të kokainës me qëllim për ta shpërndarë, duke u deklaruar fajtor për krimin në vitin 1989. Frank u dënua me tre vjet lirim me kusht, në prill të vitit 1990. Ai u urdhërua t'i nënshtrohej testimit të urinës, një program rehabilitimi ambulator nga droga dhe pezullimin e patentës së shoferit për gjashtë muaj. Atij iu kërkua gjithashtu të paguante 1080 dollarë gjoba dhe tarifa të vonuara.

Frank Catania

Dolores Katania Luan memec

Interesante, Dolores pretendoi se ajo nuk ishte në dijeni të zhvlerësimit të tij derisa u informua nga një palë e tretë, megjithatë, shumë fansa besojnë të kundërtën pasi rasti u bë lajm lokal.

Zvarrit Dolores