Nën koston e kartës së kuvertës

Klea

Kohët kur Ekuipazhi i Poshtë Deck u kthye te të ftuarit

Kur të ftuarit e pasur marrin me qira ndonjë nga Poshtë kuvertës jahte, ata presin të marrin shërbim të jashtëzakonshëm. Prandaj, departamentet e brendshme dhe të jashtme do të punojnë vetë në hutim, duke siguruar që nevojat dhe kërkesat e çdo mysafiri të përmbushen. Ndërsa kjo bën që shumica e të ftuarve të kartës të tregojnë mirënjohje, të tjerët kanë vazhduar të vazhdojnë, duke i zhgënjyer ekipet punëtore në shërbimin e tyre.

Këta të ftuar charter të pasur janë mësuar të arrijnë rrugën e tyre. Prandaj, nuk ndodh shpesh që të thuhet fjala “jo”. Kjo nuk do të thotë se fjala “jo” nuk mund të vijë në një formë tjetër…

Për të shpjeguar, ekuipazhet në bord kanë qenë të njohur për përdorimin e shakave, gënjeshtrave të bardha dhe madje edhe veprimeve pasive-agresive. Këto akte janë ndërmarrë në një përpjekje për të mbyllur disa kërkesa dhe ose sjellje të mysafirëve.

Ose, thjesht për të qeshur, sepse Karma mund të jetë në heshtje shpërblyese.

Këto momente janë të rralla (sepse bakshishi është mbret). Megjithatë, ato kanë ndodhur gjatë gjithë serialit. Këtu janë disa raste kur ekuipazhi i Below Deck u kthye te mysafirët.

“Rocket” e Kate Chastain

Kate Chastain mund të mos drejtojë më një departament të brendshëm të “Blow Deck”, por veprimet e saj dhe veshjet e saj do të jetojnë përgjithmonë në turp mes shikuesve prej kohësh. Gjatë sezonit 2, Kate u takua me ndeshjen e saj në një mysafir të quajtur Dean Slover. Fleta e gjerë e preferencave të Dean-it, e cila rendit oraret e sakta kur ai do të dëshironte t’i shërbente, e vendosi ekuipazhin në avantazh. Ndërsa në bord, Dean u soll sikur të ishte mbreti dhe të gjithë duhet të përkulen.

Hyni në Kate, e cila përkulet vetëm para shkronjave dhe etiketave të stilistëve.

Për të qenë të qartë, Kate në fakt i pëlqente shoqëria e Dean. Humori i tij përputhej me atë të ish-Chef Stew, gjë që ka të ngjarë pse Kate bëri atë që bëri. Kur Dean e thirri Kate se kishte një fytyrë të qetë, ajo hyri në kabinën e tij dhe palosi batanijen në shtratin e tij.

Asnjë punë e madhe. Kjo është puna e saj, apo jo? Veç kësaj, forma e palosjes së saj ngjante me atë të organit gjenital të mashkullit. Kate, në mënyrën e saj tipike pasive agresive, vuri në dukje se ishte një “anije rakete”, jo ad**k për ad**k. “Ishte një moment gjenialiteti. Gjeni i mbushur me tërbim”, tha Kate.

Për fat, Dean qeshi dhe la një bakshish të madh. Megjithatë, ai humbi një mundësi të madhe (në zemrën e shkollës së mesme të këtij shkrimtari) në dështimin për të futur fjalët “bakshish i madh” në ndarjen e tij.

Dean u kthye në sezonin 3 dhe gjatë turneut në dhomën e tij, Kate tregoi se ku ishte palosur një batanije në një palmë të bukur që nuk ishte. Në vend të kësaj, ishte një tjetër dremitje fallike, duke përdorur arrë kokosi dhe gjethe palme për të krijuar peshqirin më të mirë të penisit. Mënyra pasive agresive e Kate për t’u rikthyer në Dean u bë qartë një shaka e mirëpritur dhe ajo tani e quan këtë ish të ftuar “shpirtin binjak të saj”.

Qepët pasive agresive të Adam Glick

Këtë që urrenim ta shikonim, pasi ngatërrimi me preferencat ushqimore të njerëzve është një veprim i rëndë. Shefi i kuzhinës Adam Glick, megjithatë, mendon se është qesharake. Në Sezonin 2 të Below Deck Mediterranean, disa nga të ftuarit e charterit shkruanin në mënyrë shumë specifike “pa qepë” në fletët e tyre të preferencës.

Për një arsye të panjohur, Adami e mori këtë personalisht. “Nuk mund të kesh një supë me shije të mirë pa pak qepë,” bërtiti ai. Adami më pas shprehu mendimin e tij, i cili ishte se të ftuarit në të vërtetë nuk e urrenin qepën, por përkundrazi ata ishin “njerëz të rinj të parave” që shijonin fuqinë e dërgimit të pjatave.

Adami më pas vazhdoi të vendoste qepë në vaktet e të ftuarve, pavarësisht se pjatat ktheheshin në galerë me ankesa. Kur Hannah Ferrier e thirri atë për këtë, Adami i tha asaj se ai mendonte se veprimet e tij ishin qesharake.

Kur një nga këta të ftuar me të drejtë të mërzitur shkoi te kapiteni Sandy Yawn, Adami gënjeu. Ndonëse përfundimisht u pastrua, kjo hakmarrje në portën e qepës ishte me shije të dobët dhe nuk mund të besojmë që Adami u përpoq t’u kthehej mysafirëve në këtë mënyrë shumë të pamerituar.

Vaskë e nxehtë e kulluar e Ashling Lorger

Ashling Lorger u shfaq në Sezonin 8 të Below Deck. Këtë sezon e pa Mbretëreshën e Versajës, (Jackie Siegel) në bord me burrin e saj dhe dy këngët e tyre më të reja. Në atë kohë, djemtë e tyre ishin 19 dhe 20 vjeç. Meqenëse mosha ligjore për të pirë pije alkoolike në Antigua është vetëm 18 vjeç, këta djem filluan menjëherë të pinin peshën e tyre në pije alkoolike.

Pas një shërbimi darke tepër prekëse, ku Sigelët ngushëlluan një kapiten të pikëlluar Lee Rosbach për humbjen e djalit të tij, të gjithë shkuan në shtrat. Bëj shaka, djemtë e gatshëm për festë qëndruan në këmbë, së bashku me Ashling, e cila u shërbente atyre pije pa pushim.

Plotësisht të dehur dhe jo vonë, djemtë vendosin më pas se është koha për vaskën e nxehtë. Mbi të dhe duke hamendësuar së dyti zgjedhjet e saj të jetës (me gjasë), Ashling vendosi të tregojë një gënjeshtër, duke deklaruar se vaska e nxehtë po kullohej. Kur një nga djemtë shkoi për të kontrolluar, ai e gjeti vaskën e mbushur plot, duke deklaruar “Ekuipazhi është i goditur, vëlla!”

Megjithatë, ai shkoi në shtrat, kështu që përpjekja e Ashling për t’u kthyer tek të ftuarit funksionoi.

Kapiteni Lee Rosbach Pranks Angel

Gjatë Sezonit të 10-të të Below Deck, një mysafir i zhurmshëm i quajtur Angel e mbajti të gjithë ekuipazhin të zënë. Kur Angel vendosi të merrte një sy gjumë në një trampolinë uji, varka u qetësua në mënyrë të lumtur, duke bërë që një nga miqtë e Engjëllit të pyeste nëse ata thjesht mund ta “lëshonin”.

Mbi këtë, kapiteni Lee u hodh brenda për të pyetur bosunin e tij: “Sa linjë kemi në atë tramp? Sepse Angel duket se ka humbur ndjenjat atje. Ne mendojmë se mund të jetë argëtuese ta lëmë të shkojë.”

Duke e shkëputur Engjëllin nga jahti, trampolina e ujit filloi të notonte në distancë. Më pas dëgjohet kapiteni Lee teksa dërgon një dorës në një ski jet për të spërkatur Angel, duke thënë “Ai mund të ketë nevojë për një dush”. Kur u spërkat, Angel u zgjua shpejt dhe qeshi me situatën, duke treguar se ndonjëherë, kthimi me mysafirët mund të bëhet në mënyra argëtuese për të gjithë të përfshirët.