Kohët kur Christine Brown vendosi Kody në vendin e tij

Klea

Kohët kur Christine Brown vendosi Kody në vendin e tij

Gjatë gjithë kohës së saj Gratë Motra, Christine Brown filloi të lulëzonte nga një amvise e butë në një grua të sinqertë të ditëve moderne, për të hidhëruar shumë Kody Brown. Në një moment në kohë, Kody ishte i zoti i shtëpisë, merrte çdo vendim dhe jepte gjykime për të gjithë. Por diku përgjatë vijës, tavolinat u kthyen dhe Christine gjeti fuqinë e saj, duke i treguar më në fund ish-bashkëshortin e saj. Tani duke u zhytur pas divorcit të tij, le të hedhim një vështrim prapa në të gjitha kohërat kur Kody u vendos në vendin e tij.

Christine flet për mungesën e intimitetit të tyre

Një mënyrë për të mbyllur gojën e një burri është të flasësh për aftësitë e tyre seksuale. Christine bëri pikërisht këtë teksa e vendosi Kody në qoshe kur zbuloi se para divorcit, ata do të bënin seks vetëm disa herë në vit. Christine nuk u përmbajt ndërsa foli me Heather McDonald në podkastin e saj, Juicy Scoop. “Ishte, si, pesë herë në një vit,” zbuloi Christine. “Ka seks dhe më pas ka intimitet. Ajo që nuk kishim ishte intimiteti. Vetë intimiteti ishte zhdukur prej vitesh.”

Christine Lëviz Kody jashtë

Pasi Kody i tha asaj në serial se ata nuk do të kishin më një marrëdhënie intime, Christine i mori gjërat në duart e saj dhe i futi fizikisht të gjitha gjërat e Kody-t që po rrëmbenin shtëpinë e saj në Arizona dhe i vendosi në garazh. Ndoshta nuk ka F-you më të madhe sesa të largosh burrin tënd të larguar nga hapësira e tij. Kody pohoi në një rrëfim se ai ishte “ngatërruar” për të lëvizur. Megjithatë, kamerat e kapën nënën e gjashtë fëmijëve duke u ngopur.

Christine zbuloi: “Nëse nuk do t’i kisha vendosur gjërat e Kody në dhomën time të gjumit dhe nuk do t’i kisha zhvendosur në garazh, ai nuk do të kishte arritur kurrë tek ajo.” Ndërsa Kody qante se nuk kishte një hapësirë ​​të tijën, Christine, e pafazuar, vazhdoi t’i shtynte kutitë e tij në bordurë.

Christine dhe Kody nuk i ndanë asetet

Ajo që mund të jetë edhe më emocionuese është fakti se Kody nuk ka pasur kurrë ndonjë pretendim ligjor për paratë e Christine. Meqenëse dyshja ishin të martuar vetëm shpirtërisht, nuk kishte kurrë ndonjë dokument ligjërisht të detyrueshëm. Christine bëri detyrat e shtëpisë ndërsa përgatitej të ndahej nga babai i 18 fëmijëve, duke theksuar në rrëfimin e saj gjatë sezonit 17: “Nëse do të shes shtëpinë time, nuk do t’i jap atij asnjë nga paratë.”

Kody u përpoq të bënte çmos që nusen e tij të tretë të besonte se fondet nga shitja e shtëpisë së saj duhej të ktheheshin përsëri në Coyote Pass. Por Christine nuk ishte e interesuar të ndante; ajo nuk do të fuste asnjë qindarkë në idenë memece të Kody-t për pronësinë e tokës.

Christine më pas tregoi se vetëm emri i saj ishte në fletën e shtëpisë dhe ishte e vetmja që bënte çdo pagesë të vetme të hipotekës. Në fakt mund të dëgjoja Kody-n gati të frynte një copë litari. Kody besonte plotësisht se ai meritonte para nga shitja sepse, sipas tij, ai dhe Robyn Brown i dhanë para Christine-s për paradhënien. Në fund të fundit, nuk kishte asnjë mënyrë që Christine ta lejonte atë ta ngacmonte dhe ajo u largua me të gjitha.

Mbylle, Kody

Gjatë një takimi familjar, Kody u mërzit kur katër gratë e tij, Meri Brown, Janelle Brown, Christine dhe Robyn, të gjitha donin t’i tregonin atij ankesat e tyre. Ajo që ata donin ishte një vesh dashamirës, ​​kështu që kur Kody u ngrit në tub, Christine këputi: “Kody mbylle! Nuk është radha juaj të bëni zhurmë.” Ndërsa Kody ankonte se nuk bëhej fjalë kurrë për të, Christine i dha fund ngatërresës së tij duke e qortuar burrin-fëmijë, duke thënë: “Kody, ndalo. Ndonjëherë ka të bëjë me ju, ndaj ndalojeni. E dini çfarë, po, ju nuk jeni zoti i përsosur.”

Nëse kjo nuk e përmbledh Kody në një fjali, nuk e di se çfarë do të bënte. Christine kishte gjithmonë një zjarr brenda saj, kështu që kur zgjodhi të përdorte fuqinë e saj, zgjodhi ta përdorte atë për mirë – gjë që po mbyllte Kody. Ndoshta koha më e madhe që Kody do të vihet në vendin e tij është çdo herë që duhet të lexojë ose të shohë Christine duke ecur përpara dhe duke qenë i lumtur pa të. Godspeed, Christine.