Kohë të paharrueshme një temperament i kapitenit nën kuvertë u ndez

Klea

Kohë të paharrueshme një temperament i kapitenit nën kuvertë u ndez

Poshtë kuvertës ka në bord disa kapitenë seriozisht mendjemëdhenj. Gjarpërimi i tyre vjen lehtësisht, pasi secili prej tyre ka shumë peshë të hipur mbi shpatullat e tyre të epauluara mirë. Në fund të fundit, siguria e të gjithëve në bord është në duart e tyre. Një lëvizje e gabuar mund të shkaktojë lëndime serioze, apo edhe humbje të jetës.

Për shkak të kësaj, këta drejtues duhet të vendosin pritshmëri dhe udhëzime të qarta brenda ekuipazheve të tyre. Ndonjëherë, ata madje duhet të parashtrojnë ligjin edhe me mysafirët e tyre charter. Megjithatë, njerëzit kanë populluar dhe kufijtë janë shtyrë. Kur kjo ka ndodhur, tre nga kapitenët e Bravos kanë mundur (deri më tani) të qëndrojnë të qetë.

Këtu po ju shikojmë, kapiten Jason Chambers, kapiten Glenn Shephard dhe kapiten Kerry Titheradge. Te lumte. Megjithatë, dy të tjerët nuk kanë reaguar gjithmonë në mënyrë të barabartë sa bashkëmoshatarët e tyre. Në vend të kësaj, zhgënjimet e tyre arritën në pikat e vlimit që secili pa të kuqe.

Nuk po flas për të folur ashpër me dikë, siç bëri kapiteni Glenn kur anija e tij po përplasej, apo edhe kur ai po stresonte fort që Daisy Kelliher të shtonte më shumë akull në ftohësin e saj për të ftuarit që të dilnin në breg. Në vend të kësaj, dua të them të bërtitura të plota dhe/ose fjalë të ashpra të thëna, të cilat do të ishte e vështirë të riktheheshin ndonjëherë pasi të thuheshin. Për shembull, këtu janë rastet kur durimi i dy kapitenëve më të gjatë të “Blow Deck” u ndez deri në pikën e pakthimit.

Kelley Johnson vs Kapiten Lee

Kelley Johnson pati vështirësi kur drejtonte ekipin e kuvertës së Sezonit 4 të Below Deck. Për shkak të kësaj, kapiteni Lee Rosbach duhej ta tërhiqte mënjanë për një bisedë të shpejtë gjatë Episodit 6. Megjithatë, në vend që të dëgjonte eprorin e tij, Kelley u kundërpërgjigj. Më pas u zhvillua një betejë.

“Ti dhe unë shikojmë të dy nga të njëjtat dritare dhe shohim të njëjtën pisllëk dhe po pyes veten se si askush nuk kujdeset për të,” pyeti kapiteni Lee. Ai gjithashtu vuri në dukje se Lauren Burchell, një nga duart e Kelley, ishte ngritur që nga ora 6:30 e mëngjesit. Megjithatë, ajo nuk ishte udhëzuar të pastronte xhamat e jahtit. Në vend që t’i kërkonte menjëherë ekipit të tij të kuvertës që të korrigjonte këtë gabim, Kelley rrëshqiti gishtin në dritare, duke i lënë të kuptojë shefit të tij se ndotja nuk ishte e tij për të pastruar.

“Kjo është e gjitha brenda, kjo është Kate…” filloi Kelley, por kapiteni Lee e ndërpreu, duke u mërzitur. “Epo, ok, mirë, zbrit poshtë dhe më thuaj që kripa është në furrë brenda… dhe ka qenë atje për dy ditë të rrahura”, argumentoi ai. Me këtë, Kelley tundi kokën po, por fjalët e tij ishin ende luftarake.

“Më duket sikur na thërrasin për shumë gjëra dhe ju nuk e thërrisni gjithmonë Kate jashtë”, ankoi Kelley. “A dëshiron vërtet të shkosh në luftë,” bërtiti një kapiten Lee, tani më i çmendur se një pulë i mërzitur. Kur bëhet fjalë për zgjuarsinë dhe ngërçin, citimet histerike të kapitenit Lee fitojnë. Sa i përket zemërimit të tij, kur arriti në këtë nivel, Kelley duhej të dinte të mbante gojën të mbyllur.

I shënuar plotësisht tani, kapiteni Lee eci përreth Kelley, duke i treguar atij papastërtinë në sipërfaqet e jashtme. Kelley më në fund u tërhoq, por në rrëfimet e tij, ai ende fajësoi Kate. Sa i përket kapitenit Lee, temperamenti i tij mbeti i lartë për disa rrahje shtesë.

Kur Dolores u hodh në ujë

Në Sezonin 8 të Below Deck, një e ftuar me emrin Dolores bëri që temperamenti i kapitenit Lee të ndizte edhe më shumë se sa me Kelley. Gjatë darkës, një Dolores e dehur u ngrit në këmbë, duke thënë “duhet të futem në ujë”. Një kapiten Lee i mërzitur e mbylli këtë, por Dolores u drejtua drejt platformës së notit dhe gjithsesi u hodh brenda. “A mund të pi pak proshutë?” – pyeti ajo qetësisht duke notuar.

Kjo ishte pika e fundit për kapitenin Lee. Ai menjëherë iu afrua këtij të ftuari.

“Nuk mund të kesh asgjë! Ju duhet ta ktheni gomarin tuaj të Zotit d*mn në këtë varkë, TANI, “bërtiti ai. Kur Dolores u përgjigj se ajo kishte paguar shumë për këto pushime, kapiteni Lee bërtiti “Unë nuk ju jap një sh*t atë që keni paguar”. Ai më pas ia shkurtoi pushimet, pasi temperamenti i tij i ndezur kishte arritur kapacitetin maksimal.

Kur kapiteni Sandy e humbi në Hannah Ferrier

Kapiteni Sandy Yawn dhe ish-shefi i saj Stew Hannah Ferrier rrallë shkonin mirë. Gjatë Sezonit 3 të Below Deck Mediterranean, Hannah dhe anija e saj me varkë, Conrad Empson, i çuan të ftuarit charter për një lundrim dhe një pije. Ky ekskursion e largoi Hanën nga jahti për më shumë sesa i pëlqente kapiten Sandy. Prandaj, ajo i bërtiti Hanës kur u kthye në barkë.

“Vërtet mendoni se ajo që bëtë është në rregull?” Kapiteni Sandy e pyeti Hanën, e cila u përgjigj me një po. Hannah mendoi se për sa kohë të ftuarit ishin të lumtur, ajo ishte mirë. Kapiteni Sandy nuk u pajtua, duke theksuar, “Ne kemi mbaruar. Pjesa tjetër e kësaj karte, ju qëndroni larg meje.”

Gjërat nuk u bënë më të lehta. Në sezonin 5, kapiteni Sandy e pushoi Hanën dhe më pas, ajo vazhdoi ta ndiqte Hanën nga jahti, duke e qortuar për tensionet e ngritura prej vitesh. Kur bëhej fjalë për Hanën, temperamenti i kapitenit Sandy ishte shpesh i lartë.

Frustrimet e kapitenit Sandy me Malia White

Malia White ishte Bosun për Sezonin 6 të BDM. Këtu, ajo nuk i raportoi kapitenit Sandy për rënien e dorës së saj David Pascoe nga një vaskë, gjë që bëri që kapiteni të vinte në dyshim Bosunin e saj të preferuar. “Pse nuk më është raportuar?” pyeti ajo Malia, ndërsa shikonte mavijosjen e madhe të Davidit në kofshë. Zëri i kapitenit Sandy më pas u ngrit shpejt, ndërsa ajo drejtoi gishtin nga Malia, duke theksuar: “Jam vërtet e zhgënjyer nga ti.”

“Kjo është diçka që ju nuk ia mbani fare kapitenit,” vazhdoi kapiteni Sandy. “E kuptova … ishte ….” Malia filloi, por kapiteni Sandy ia ndërpreu fjalën, duke e pyetur: “Çfarë ishte?” Malia e dinte më mirë dhe heshti, ndërsa shefi i saj vazhdoi, duke i kërkuar që Malia të plotësonte menjëherë një raport incidenti për shtretërit e saj. Temperatura e ndezur e kapitenit Sandy ndaj Malisë ishte tronditëse, por fatmirësisht, pjesa tjetër e këtij sezoni ishte (kryesisht) një sukses.