Stinët më të mirë të grave motra

Klea

Kody fajësimi i fëmijëve të tij mund të jetë lëvizja e tij më e keqe deri më tani

Gratë Motra Të gjithë fansat mund të pajtohen me këtë Kody Brown nuk është një çmim i babait. Për sezone të tëra, patriarku i ka shtyrë fëmijët e tij më të mëdhenj për të favorizuar më të rinjtë. Duke u shfaqur shpesh si z. Trunchbull në versionin e tij live të Matilda-s, Kody nuk po arrin të jetë një baba në këmbë. Shikuesit fillimisht vunë re se Kody shpesh i trajtonte katër gratë e tij ndryshe, por mjaftoi kur i njëjti tipar u zhvendos tek fëmijët.

Për shumë sezone, fansat e TLC kanë parë Kody të humbasë kontrollin si kryefamiljar dhe të sulmojë ata që e rrethojnë. Familja dikur ishte fytyra e poligamisë, por pas disa vitesh të vështira, stili i tyre i përsosur i jetesës filloi të rrëzohej rreth tyre. Tani Kody po përpiqet të marrë pjesët e asaj që ai ndihet si të gjithë të rrënuar, por në të vërtetë, Kody duhet t’i hedhë një vështrim të vërtetë vetes dhe të kuptojë se ai është problemi.

A është shikuar Kody në pasqyrë?

TLC/YouTube

Gjatë një episodi të fundit të Sister Wives, Kody mendoi se do të ishte frytdhënëse t’u referohej fëmijëve të tij të larguar si “të çuditshëm”. Në atë që ishte një darkë shumë e errët, e cila përbëhej nga sallatë, Gwen, Garrison, Gabe dhe Savanah të gjithë më në fund ishin në gjendje të lironin ndjenjat e tyre të vërteta për mënyrën se si Kody i kishte trajtuar.

Garrison ndau se ai nuk do të bashkëvepronte më me Robyn, duke thënë: “Dhe Robyn është e çmendur që ajo nuk mund të ketë më këtë efekt në jetën tonë sepse thjesht nuk na intereson më. Të gjithë vëllezërit e motrat mendojnë, ‘Robin, ta kesh atë; nuk na intereson më. Ne të gjithë jemi të rritur që nuk kemi më nevojë për figurën e babait.”

Në rrëfimin e tij, poligamisti i quajti fëmijët e tij “të çoroditur” dhe shtoi se nuk dëshironte “t’i telefonojë apo të flasë me ta”. Mungesa e emocioneve të Kody për humbjen e fëmijëve të tij u shfaq plotësisht dhe dukej se buronte nga një zinxhir tekstesh për Krishtlindje në të cilin Robyn Brown përfshiu veten.

Për disa arsye, Kody mendoi se ishte krejtësisht në rregull t’i fajësonte fëmijët e tij për mënyrën se si ka qenë familja, duke harruar rregullin e artë që pavarësisht sa vjeç, fëmija është gjithmonë fëmija në këtë situatë.

Çfarë Babai i quan Fëmijët e Tij Tërbuar?

Si shikues, zemra ime u shpërtheu në rreth një milion pjesë kur Kody më në fund nxori urrejtjen e tij ndaj fëmijëve të tij më të mëdhenj. Gjithçka që mund të mendoja ishte, si mund t’i quajë një baba fëmijët e tij të çmendur, kur ata janë të qartë se thjesht po lëndohen? Babai i 18 fëmijëve është një kafshë, madje as që mendon se sa të dëmshme janë fjalët e tij për fëmijët e tij. Kody është përpjekur për muaj të tërë për të fshehur përbuzjen e tij.

Gjëja e frikshme ishte se Kody nuk dukej vërtet i shqetësuar nga veprimet e tij pasi ai hapi një gropë më të thellë kur tha se nëse fëmijët e tij do të silleshin keq ndaj tij, ai do ta bënte atë menjëherë. Kody ka treguar ngjyrat e tij të vërteta, duke përfshirë të mos i vizitojë fëmijët e tij në Krishtlindje, të mos i telefonojë dhe të mos flasë keq për ta. Gjëja ironike është se Kody vazhdon të ankohet se gratë e tij po u flasin negativisht fëmijëve të tij për të, por në të vërtetë, ai po i gojën keq majtas e djathtas.

Kody është një fëmijë

GRUAJA E MOTRAVE KODY BROWN
TLC/YouTube

Ndjenja se unë jam gome, ti je ngjitës mund të funksionojë në shesh lojërash, por nuk funksionon për një baba 18-vjeçarësh që përpiqet të shfaqet si heroi i tij i jetës reale. Është bërë më e qartë se Kody po bën një akuzë për të mohuar të tre gratë e tij të para dhe fëmijët e tyre. Taktikat delikate të braktisjes emocionale dhe fizike, justifikimet për COVID-19 dhe fajësimi i nënave janë të gjitha një marifet për ta bërë atë të ndihet sikur e ka kontrollin.

Meqenëse asnjë nga ato taktika nuk funksionoi për t’i hequr qafe plotësisht, ai tani është thjesht duke e thënë këtë. Duke pretenduar se urren pjesën më të madhe të familjes dhe nuk i do ata në jetën e tij, thjesht e bën atë të duket si POS-i total që është.

Mjerisht, mashtrimet e Kody do t’i ngatërrojnë fëmijët e tij për pjesën tjetër të jetës së tyre. Pavarësisht se çfarë pretendon çdo fëmijë i rritur, të gjithë duan të kenë një baba në jetën e tyre. Gjëja më e vështirë për ta duhet të jetë fakti se, në një moment, Kody ishte një baba vërtet i dashur që ecte mbi ujë dhe u kushtonte shumë vëmendje. Pra, çfarë ndryshoi vërtet? A mund të jetë që Kody thjesht u ndje i pa respektuar? Quhet të kesh adoleshentë, mik. Kalojeni. Sinqerisht ai është llumi i dheut.