Sister Wives

Klea

Kody Brown zgjeron degën e ullirit te ish-gratë motra: Le ta rregullojmë këtë dhe të vazhdojmë!

Kody Brown zgjeron degën e ullirit te ish-gratë motra: Le ta rregullojmë këtë dhe të vazhdojmë!

Kody Brown është gati të ecë përpara pasi rënia e familjes së tij pluraliste u kronikua Gratë Motra.

Kody Brown

Patriarku i TLC dha një përditësim se ku qëndron ai sot, pasi u përball me pasojat, në një intervistë të fundit me People.

Kodi, i cili mbushi 55 vjeç në fillim të këtij muaji, tha për median se ndërsa kishte ende “ditë të mira dhe ditë të këqija”, ai priste një të ardhme më pozitive. Ylli i realitetit tha për gazetën se ndërsa vitet e fundit kishin qenë “të trishtueshme dhe sfiduese”, ai shpresonte të krijonte marrëdhënie më miqësore me tre ish-bashkëshortet e tij. Meri, 53, Janelle54, dhe Christine, 51, duke ecur përpara.

Gratë Motra

Ai pranoi se i është dashur të punojë për të rikthyer vetëvlerësimin e tij “sepse shkatërron besimin tuaj kur kaloni një divorc ose një ndarje familjare”.

“Ndjehem sikur besimi im po kthehet”, Kodi shpjegohet. “Unë duhet ta gjej atë hapësirë ​​hiri dhe dashurie edhe për veten time. Qoftë me të vërtetë falja e gjërave të thjeshta, si thjesht të jesh i zemëruar për atë që ka ndodhur. Dua ta fal veten për këtë dhe të vazhdoj përpara.”

Kody Brown

Ai e quajti normalitetin e tij të ri “një udhëtim që shkon brenda dhe është një udhëtim që është jashtë”

“Duhet të shprehni falje për njerëzit me të cilët keni qenë të përfshirë,” shtoi ai. “Duhet të shprehni mirëkuptimin dhe shpresën që në fund të një epoke për ne si familje, ne kemi ende shpresë për një miqësi dhe një marrëdhënie të dashur ose të mirë me njëri-tjetrin në të ardhmen, sepse jemi të lidhur përgjithmonë përmes fëmijëve tanë. ”

Gratë Motra

Në nëntor 2021, Kristina tronditi fansat kur njoftoi se po largohej nga poligamisti i famshëm, pas një martese 26-vjeçare. Janelle dhe Meri konfirmuan ndarjen e tyre nga Kodi një vit më vonë. Kodi mbetet ligjërisht i martuar me gruan e tij të katërt, Robyn Brown45.

Gratë Motra

Kodi shpjegoi se pas lundrimit të pasojave nga ndarjet e shumta, ai “thjesht po shërohej në kohë dhe po arrinte në një pikë ku ti ndjen falje ndaj dikujt që sapo ka thënë gjëra të këqija për ty”.

Ai vazhdoi: “Ajo që do të na çojë përpara do të jetë hiri, dashuria dhe falja. Të njëjtin hir dhe dashuri që po i jepnim njëri-tjetrit 10 vjet më parë, ndërsa po kalojmë këtë proces shumë të vështirë.”

Kody Brown

Në një intervistë të mëparshme me People, Kodi e përshkroi vizionin e tij të paplotësuar poligamë si “një histori dashurie shekspiriane që është një tragjedi”.

Ai tha: “Thjesht ne kemi dashur dhe kemi humbur.”

Kody Brown

e Kodit Përditësimi erdhi pas transmetimit të TLC Kristina duke u martuar me burrin e saj të ri, David Woolley, në një speciale dasme me dy pjesë. e Kodit Ish u martua me ekzekutivin e ndërtimit 59-vjeçar në Utah më 7 tetor 2023.

E veçanta e paraqitur Janelle, që mbështeti Kristina gjatë gjithë ndarjes, duke ndarë mendimet e saj për çiftin e lumtur.

“Jam i pushtuar nga lumturia” Janelle tha. “Ajo ndihet e dashuruar. Ajo ndihet e parë. Thjesht ndihet e drejtë Davidi dhe Kristina po martohen.”

Christine Brown

Kristina në dukje i goditur Kodi dhe martesa e tyre e trazuar kur ajo vuri në dukje se dasma ishte “gjithçka që ajo donte për kaq shumë kohë”.