Kody Brown

Klea

Kody Brown u kap nga një producent i ‘Sister Wives’!

Kody Brown u kap nga një producent i ‘Sister Wives’!

Kody Brown përplaset me një producent kur i kërkohet të rikthejë luftën e tij me ish-gruan e dytë, Janelle Brownnë një episod të Gratë Motra e veçantë, “Shikoni prapa: Si filluam.”

Në episod, Kodi, që u nda nga Janelle një vit më parë, i kërkohet të rishikojë shkëmbimin e nxehtë që çoi në përfundimin e martesës së tij shpirtërore. Tensionet vluan mes të dyve gjatë sezonit të festave të vitit 2022 dhe debati shpërthyes rezultoi në një ndarje të përhershme.

Gratë Motra

duart e një prodhuesi Kodi një tabletë për të parë pamjet, por ai përgjigjet duke e hedhur mënjanë me inat.

“F**k, nuk po e shikoj më atë,” Kodi informon prodhuesi. “Jo! Une nuk jam. Dëgjo, nuk dua të flas për ndarjen time Janelle më, në rregull?”

Gratë Motra

Kodi rrëfen se e kaluara kishte probleme me ish-gruan e tretë, Kristinapasqyronte ato që çuan në ndarjen e tij nga Janelle.

“Është shumë e dhimbshme, është aq e keqe sa Christine’s. Por nuk doja të pranoja të njëjtat gjëra që po ndodhnin me mua dhe Janelle,” Kodi tha. “Unë ende luftoj për t’i pranuar ato [things].”

Janelle Brown

Kodi e përmbledh modelin e tij problematik si – “Janelle dhe unë nuk jemi mirë së bashku, se ajo nuk është një grua besnike dhe se unë jam ndoshta si bashkëshort.

“Nuk më intereson,” shton ai. “Ne nuk po punojmë më dhe nuk dua të flas më për këtë.”

Janelle pranon lehtësisht të rishikojë pamjet, të cilat shfaqnin përballjen e saj Kodi mbi marrëdhëniet e tij me gjashtë fëmijët e tyre të përbashkët. Kodi kërkoi që kushdo që ishte i interesuar ta takonte gjatë pushimeve të vinte në shtëpinë që ai ndan me gruan e tij të katërt, Robyn Brown. Ftesa e tij erdhi së bashku me një kusht që dy nga djemtë e tyre t’i zgjidhnin problemet e tyre me të përpara çdo mbledhjeje familjare.

Janelle Brown

Janelle u përpoq të shpjegonte pozicionin e saj gjatë kthimit dhe kthimit të nxehtë, por vazhdimisht u ndërpre nga Kodi.

Më në fund ajo kërkoi – “Mbylle gojën e mbretit dhe më lër të flas me ty për një minutë.”

Kodi vazhdoi të fliste Janelle përpara se të dilte në mënyrë dramatike nga banesa e saj, duke e vënë në pikëpyetje zemërimin e tij me një përplasje dere.

Janelle qesh ndërsa rishikon luftën që i dha fund martesës së saj, duke u tallur – “Po, çfarë gomari”.

Janelle Brown

Kristina dhe Kodi njoftoi se ata po e thërrisnin të jepte dorëheqjen në nëntor 2021. Janelle dhe e Kodit gruaja e parë, Meri, ndoqi shembullin një vit më vonë, duke e lënë patriarkun e TLC në një martesë monogame me Robin.

Kodi dhe Janelle u ribashkuan në maj për të festuar vajzën e tyre, e Savanës diplomimi i shkollës së mesme. Ish-të ndajnë gjithashtu Logan, 29, Madison, 27, Hunter, 26, Garrison, 24 dhe Gabriel, 21 vjeç.

Kody Brown

Kodi zbuluar gjatë një episodi të mëparshëm të “Gratë motra” se dyshja ishin ndarë por ishin pajtuar në të kaluarën.

Kodi tha para kamerave në fillim të sezonit — “Ne jemi ndarë ndoshta dy ose tre herë në të kaluarën. [It] Gjithmonë ndjehej sikur kjo ndodhi sepse ajo nuk mund të menaxhonte marrëdhëniet me gratë e motrave të saj. Unë kurrë nuk u ndjeva sikur kjo kishte mbaruar.”