Kody Brown u jepen 6.5 mijë dollarë kandidatëve republikanë pavarësisht 'problemeve të mëdha me paratë'

Klea

Kody Brown u jepen 6.5 mijë dollarë kandidatëve republikanë pavarësisht ‘problemeve të mëdha me paratë’

Gjatë viteve të fundit, Gratë Motra perandoria ka rënë plotësisht. Kody Brown i takon vetëm një gruaje. Fëmijët e tij janë të larguar. Ai po përballet me shumë ndryshime tani. Megjithatë, një gjë që ka mbetur e qëndrueshme është lufta e tij financiare.

Në shfaqje, ne e pamë atë duke blerë pronën e tyre Coyote Pass me shpresat dhe ëndrrat për të ndërtuar prona për të gjitha gratë dhe fëmijët e tyre. Kjo nuk ndodhi kurrë sepse ai ishte vazhdimisht i lidhur për para. Ju do të mendonit se të qenit në televizionin e realitetit për 18 sezone do t’i ndihmonte të paktën të përfundonin disa ndërtime, por nuk ka qenë kështu.

Ndërsa Kody dhe ish-bashkëshortet e tij luftojnë të gjithë me pasojat financiare të martesës së tyre shumëfishe, The US Sun ka zbuluar se ai ka dhuruar një pjesë të mirë parash për kandidatët republikanë gjatë dy viteve të fundit. Në fund të fundit, rezulton se ai kishte ca para.

Ruajtja sekrete e parave të Kody

Tani, nuk është e qartë nëse këto ishin para që Kody mbante nën dyshek ose nga vinin këto para. Por, sipas Komisionit Federal të Zgjedhjeve, Kody dha 40 kontribute midis korrikut 2020 dhe gushtit 2023, për një total të madh prej 6,473,01 dollarë.

Për të ofruar më shumë qartësi mbi këto donacione, Kody i dha 520,51 dollarë kandidatit presidencial të ekstremit të djathtë për vitin 2024, Vivek Ramaswamy. Në verën e vitit 2022, ai i dhuroi katër herë të veçanta Shoqatës së Fshehtë të Transportit të SHBA-së për Shpëtim Jetësh. Pasi Donald Trump humbi zgjedhjet presidenciale të vitit 2020, Kody i dhuroi gjithsej 500 dollarë miliarderit të vetëshpallur.

Ndërkohë, ish-ja e tij Janelle Brown është në televizion duke pasur një avari të plotë sepse ajo është shkatërruar financiarisht nga ndarja e tyre. Kohët e fundit ajo pranoi se është në një turshi, sepse në vitin 2018, ajo i vuri të gjitha paratë e saj për kalimin e pajetë Coyote.

“Unë jam një grua e zgjuar dhe e kam bërë këtë gjë shumë budallaqe,” pranoi Janelle. “Jam vërtet i bllokuar. Unë jam 50 vjeç dhe nuk kam asgjë.”

Ato 6,500 dollarë, të paktën, mund ta kishin ndihmuar Janelën të krijonte një apartament të vogël të bukur apo diçka tjetër. Në vend të kësaj, Kody vendosi të dhurojë paratë e tij shtesë për kandidatët dhe kauzat republikanë. Kjo është e detyruar të ketë të njëjtin kthim nga investimi si Coyote Pass.