Kody Brown pretendon se po kërkon 'bekim' mes 'tradhtisë'

Klea

Kody Brown shpreson për ‘miqësi’ me ish-gratë motra

Gratë Motra patriarku Kody Brown thjesht dëshiron të ecë përpara në marrëdhëniet e tij me tre ish-gratë e tij.

“Unë duhet të gjej atë hapësirë ​​hiri dhe dashurie për veten time,” thotë Kody. Ai pranon se po punon për të “falur” veten për “të zemëruar për atë që ka ndodhur”. Ai është gati të “vazhdojë përpara”.

“Është një udhëtim [both inward and outward]”, shpjegon ai për marrëdhëniet me Meri Brown, Janelle Brown dhe Christine Brown. “Duhet të shprehni falje, … mirëkuptim dhe të shpresoni që në fund [of] ne si familje … ne [can still have] një miqësi dhe një … marrëdhënie dashurie me njëri-tjetrin … Sepse ne jemi të lidhur përgjithmonë përmes fëmijëve tanë.” Kody ndan 13 fëmijë me tre ish-të e tij.

Miqësia shpresëdhënëse e Kody-t e motrës Wives mund të ndodhë

Pasi tre nga katër gratë e tij e lanë atë brenda një periudhe 14 mujore, Kody pranon se “përvoja ka qenë e dhimbshme”. Ai gjithashtu e konsideron të gjithë një “proces” për të arritur një terren më të fortë me familjen e tij.

“Vërtet, unë thjesht pres me padurim një të ardhme me shumë falje dhe shumë … vetëm më shumë mirëkuptim,” i thotë ai People.

“Ajo shkatërron besimin tuaj kur kaloni një divorc ose një ndarje familjare,” thotë Kody. (Gjithashtu, uji është i lagësht dhe dielli është me të vërtetë i ndritshëm.) Por pasi ka kaluar ca kohë, babai i 18-vjeçëve ndjen sikur “po i kthehet besimi”.

Ndërsa Kody shpreson të riparojë marrëdhëniet e tij me Meri, Janelle dhe Christine, ai ende po lufton me ndryshimet që ka bërë humbja e grave motra të saj në martesën e tij të mbetur me Robyn Brown, gruaja e tij e vetme ligjore.

“Ne nuk po shërohemi nga kjo,” rrëfen ai. “Nuk është depresion klinik, por ne kemi qenë pak në depresion [after what they went through] … Ne kemi kaluar një përvojë shumë të vështirë dhe reagimi ynë ndaj saj na ka ndryshuar. Ne nuk jemi njësoj.”

Sabotimi i marrëdhënies së tij me Robin

Robyn dhe Kody Brown në Sister Wives

Kody gjithashtu pranon se ka sabotuar marrëdhënien e tij dhe Robyn “nga zhgënjimi dhe zemërimi”.

“Mendova të largohesha nga Robyn dhe të kisha një dashnor tjetër”, tha ai gjatë Sister Wives: Speciale-on-One. Ai imagjinoi “duke shikuar këtë dashnor dhe duke shkuar, ‘Unë nuk të dua. Unë jam i dashuruar me një grua tjetër. Unë jam i dashuruar me një grua që e lashë sepse isha shumë e çuditshme për të menaxhuar marrëdhënien.’ … Ishte vetëm zemërim dhe jam i zënë ngushtë.”

Nga ana e saj, Robyn është thjesht e trishtuar dhe e zhgënjyer. “Ka një ndjenjë të çuditshme, ‘Kjo ishte marrëveshja: të jemi bashkë dhe të përfundojmë së bashku dhe të jemi gjithmonë një familje’. Dhe ndihem sikur njerëzit u larguan, “shpjegoi Sobbin’. Po, kjo është pothuajse ajo që ndodhi. Gratë e tjera u lodhën duke luajtur violinë të dytë për ju dhe vendosën se meritonin më mirë.

Robyn thotë se ajo ndihet “disi e braktisur”. Është ironike, pasi kështu ndiheshin Meri, Janelle dhe Christine për vite me radhë, që kur Kody u martua me Robyn dhe vendosi që ajo ishte gruaja e tij e preferuar.

Më vjen mirë kur dëgjoj që Kody po përpiqet të heqë dorë nga zemërimi i tij dhe të shkojë drejt faljes dhe paqes me ish-të e tij. Është më e mira për familjen dhe marrëdhëniet e tij me fëmijët. Shpresoj që ai të arrijë atje përfundimisht.

Të gjitha sezonet e Sister Wives po transmetohen në Discovery+.