Kody Brown pretendon se po kërkon 'bekim' mes 'tradhtisë'

Klea

Kody Brown pretendon se po kërkon ‘bekim’ mes ‘tradhtisë’

Në këtë pikë, Sister Wives është një lloj emërtimi i gabuar kur bëhet fjalë për titujt e shfaqjeve televizive. Duke marrë parasysh e Kody Brown martesat po shpërbëhen, gratë në jetën e tij nuk janë më tamam motra.

Aq më keq për Kody, ai po detyrohet të rijetojë të gjitha uljet dhe ngritjet e tij me prodhimin. Sister Wives: Look Back ka treguar Kody dhe gratë Brown duke reflektuar për kohën e tyre së bashku, të mira dhe të këqija.

Me çdo gjë që shtrohet në tryezë, një pyetje e drejtë për të bërë do të ishte nga shkon familja nga këtu? Epo, Kody ka disa mendime në mes të transmetimit televiziv.

Kody shpreson që të gjithë mund të “gjejnë lumturinë”

Në një intervistë të fundit me PEOPLE, Kody shprehu ndjenjat e tij mes shumë çështjeve martesore. “Secili prej nesh po përballet me realitetin e kësaj përvoje. Secili prej nesh po përballet me faktin se kemi vite së bashku dhe tani jemi mjaft të pakënaqur sa të themi se nuk mund ta zgjidhim më këtë.”

Ai vazhdoi: “Është e trishtueshme. Është zemërthyese. Ju po kërkoni përgjigje në një gjendje konfuzioni. Edhe një herë, e vetmja përgjigje që mund të bëni nëse doni të keni një marrëdhënie të mirë është të ecni përpara me shumë bamirësi.”

Ai ritheksoi: “Nuk ka gjë tjetër që mund të bësh. Ne po ecim përpara.” Megjithëse, Kody shtoi se lëvizja përpara është kryer “kryesisht veçmas”. Ai më tej pyeti: “Si e bën këtë kur ndihet si një tradhti kaq e thellë?”

“E megjithatë mendja ime logjike thotë: “Të gjithë thjesht kërkojnë lumturinë këtu. Të gjithë po kërkojnë vetëm atë hapësirë ​​ku janë të lumtur. Mund të mos ishim të lumtur bashkë. Bekimi do të jetë nëse do të ndahemi, të lutemi të gjejmë lumturinë pas kësaj.’ Por ky është një proces.”

Sister Wives: Look Back transmetohet në TLC, të dielën në orën 22:00 ET.