Kody Brown

Klea

Kody Brown pretendon se Janelle dhe Christine iu lutën që të martohej me ta

Kody Brown pretendon se Janelle dhe Christine iu lutën që të martohej me ta

Gratë Motra patriarku Kody Brown pretendon se të dyja Janelle dhe Christine Brown me padurim e “lutej”, që të ishte pjesë e jetës së tij si bashkëshorte përpara se të bashkoheshin zyrtarisht me klanin poligam.

Kody Brown

Pretendimi i guximshëm jo vetëm që ka ngritur vetullat, por gjithashtu ka krijuar terrenin për mosmarrëveshje dhe diskutime të mundshme rreth natyrës së vërtetë të miqësisë së tyre përkatëse në episodin e së dielës, 10 shtator të Gratë Motra.

Gratë Motra

Në pamjen paraprake, Kody Brown hedh dritë mbi disa “parakushte të veçanta”, ai kishte parashtruar për ish-bashkëshortët e tij – Janelle dhe Christine Brown.

Gjatë një zbulimi të sinqertë, ai gjithashtu pranon se është shtrirë shumë i dobët duke u përpjekur të përmbushë nevojat dhe pritshmëritë e të katër grave të tij.

Kody Brown

Në një rrëfim me kokë që flet, Kody Brown sjell konceptin që ai e quan “vetmia e shenjtë”, një frazë që ai përdor për të karakterizuar përvojën e grave në martesat poligame, duke ilustruar periudhat e gjata që ato kalojnë vetëm për shkak të ndarjes së kohës nga burri i tyre mes bashkëshortëve të shumtë.

“Vetmia e shenjtë? Sikur duhet të nderosh faktin që je i vetmuar?” Kristina nuk mund të mos qeshë ndërsa dëgjon e Kodit vërejtjet.

LIDHUR: Përmbledhje e ‘Sister Wives’: Kody Brown akuzon Janelle dhe Christine për komplot për rënien e tij

Janelle Brown ndan këndvështrimin e saj për këtë term, duke vënë në dukje, “Ideja është që ju të sakrifikoni disa nga nevojat tuaja emocionale, sepse doni të jetoni në një martesë pluraliste… Gjithmonë e kam menduar se ishte kaq budalla. Më fal.”

Janelle Brown

Meri Brown pastaj ndan mendimet e veta, duke vënë në dukje se dëgjon shpesh Kodi diskutoni sfidat me të cilat ndeshen gratë në martesat pluraliste dhe vazhdon të shtojë: “Është sikur, vërtet, tani e keni kuptuar këtë?”

Meri Brown

Derisa Robyn Brown pranon, “Po, martesa në shumësi mund të jetë e vetmuar.” Megjithatë, «është një mundësi për ju që të keni një marrëdhënie me Perëndinë».

Në një segment tjetër të episodit, Kody Brown shihet duke biseduar me David Mitchell “Mitch” Thompson. Gjatë bisedës së tyre, Kodi pranon vështirësitë emocionale që gratë mund të durojnë në martesat e shumta. Pavarësisht nga kjo pranim, ai rrëfen se është “lodhur duke dëgjuar për luftën”.

Kody Brown

Kodi thekson se të gjitha gratë e tij hynë me dëshirë në këtë marrëveshje me një kuptim të qartë të asaj që nënkupton, duke vënë në dukje – “të gjitha ranë dakord që do ta bënin këtë”.

Kody Brown

Në një segment rrëfimtar, Mitch ndan këndvështrimin e tij, duke u shprehur se deri sa, “Je ulur në vend dhe ke qenë një djalë që ka pasur katër gra dhe është përpjekur të plotësojë nevojat emocionale, shpirtërore, fizike dhe mendore të katër grave”, është e vështirë të flasësh me besim për këtë çështje. . “Ka një mendjemadhësi që vjen me gjykimin,” pohon ai.

Miku i Kodit

Në një rrëfim të veçantë, Kodi përpiqet të justifikojë qëndrimin e tij, duke dhënë mendimin e tij për situatën.

“U ballafaqova Meri dhe u ballafaqova Robinpor Kristina dhe Janelle të dy pyetën nëse mund të ishin në familje,” shpjegon ai. “Dhe me këtë kërkesë, kisha disa kërkesa të veçanta që doja që ata të plotësonin për të hyrë në familje dhe kryesisht do të kishte gra të tjera, duhet të më përkushtoheni.”

Gratë Motra

Ndërkohë, Janelle merr një moment për të vendosur rekordin drejt e Kodit pohimet në lidhje me të dhe e Kristinës kërkesa për të qenë pjesë e familjes – duke theksuar se të dy nuk kanë vepruar saktësisht në atë mënyrë Kodi përshkruar.

“Është e pahijshme që një burrë të jetë duke ndjekur gratë,” thotë ajo. “Në përgjithësi është një grua [that] i afrohet familjes dhe i thotë: ‘Shiko, më duket sikur pata një zbulesë shpirtërore se ndoshta i përkas familjes tënde.’ Ai tani vazhdon të thotë Kristina dhe kërkova të isha në familje dhe Robin ishte i ftuar.”

Janelle vazhdon, “Disi sepse Kristina dhe pyeta, ne meritojmë më pak [and] duhet të jemi të kënaqur me atë që kemi? Nuk ishte sikur po luteshim të ishim në familje. Thjesht pyetëm, pati një miqësi dhe më pas u martuam të gjithë.”

Janelle Brown

Shtyp luaj më poshtë për të parë një fragment nga episodi i së dielës.

Në nëntor 2021, Kristina doli publikisht me vendimin e saj për të dalë nga bashkimi poligame. Pas kësaj, transmetimi i dhjetorit 2022 i Gratë Motra: Një për Një të veçanta zbuluan çarje shtesë në dinamikën e familjes – të dyja Meri dhe Janelle deklaruan ndarjen e tyre nga kryefamiljari, Kodi. Siç qëndron, Robyn Brown është figura e vetmuar që ruan një lidhje martesore me Kodi.

Gratë Motra transmetohet të dielave, në orën 22:00 EDT, në TLC.