Kody Brown nuk i dha prioritet Pass Coyote, Ja pse

Klea

Kody Brown nuk i dha prioritet Pass Coyote, Ja pse

Kody Brown dhe katër gratë e tij kanë pasur pengesa gjatë viteve ndërsa ndanin jetën e tyre Gratë Motra. Por asgjë nuk ka sjellë më shumë dhimbje koke sesa toka që familja bleu, Coyote Pass, kur ata u zhvendosën për herë të parë në Arizona. Në vend që të bashkonte familjen e tij, patriarku goditi sërish me planet e tij të mëdha për tokën. Së bashku, Browns shpenzuan 820,000 dollarë për pjesën e tyre të parajsës. Janë dy parcela më të vogla toke dhe dy parcela më të mëdha toke që nuk janë prekur kurrë.

Ndërsa Kody ishte pjesë-pronar i të katër pronave, Meri Brown, Janelle Brown, Christine Brown dhe Robyn Brown zotëronin gjithashtu një pjesë përpara se disa të shisnin pjesën e tyre. Toka u nda në pesë parcela, por mjerisht, askush nuk ishte në gjendje të hapte terren, duke lënë shumë të besojnë se babai i 18 fëmijëve kurrë nuk kishte një plan të fortë dhe i bleu parcelat me dëshirë.

Janelle Balmes Kody për mos “përparësi” të kalimit të Coyote

Us Weekly ndau një klip ngacmues për sezonin 18 që tregonte Janelle në fund të mendjes me ish-bashkëshortin e saj tani. Kody u tha grave të tij të mbetura, “Unë nuk mendoj se do të ndërtojmë në këtë pronë deri në pranverë. Ardhja me para për të paguar Coyote Pass…shumë e vështirë. Ardhja me një paradhënie për një shtëpi…jo e vështirë.” Arsyetimi dukej patetik edhe pse Kody pretendoi se mund të kishte gjetur një mënyrë nëse donte, me Janelle që e thërriste atë, duke vënë në dukje se 54-vjeçari “po refuzonte ta bënte këtë”.

Janelle theksoi në fakt çështjen e Kody-t me financat, duke pretenduar, “Unë mendoj se problemi më i madh në lëvizjen përpara është ky argument që familja ka nëse ne kemi aftësinë për të shlyer pronën apo jo. Ne i kemi paratë.” Janelle hyri më thellë në teorinë e saj, duke zbuluar se familja poligame ishte “në të njëjtën situatë në të cilën ishim kur i dhamë paratë për shtëpinë e saj dhe patjetër kur i dhamë Robin paratë për shtëpinë e saj. Thjesht ndihem sikur askush nuk po kujdeset për mua. Askush nuk më jep prioritet. Nuk është një zjarr me pesë alarme.”

Kody po dënon Janelën

Nuk ka dyshim se Kody po përpiqet të ndëshkojë Janellën për natyrën e saj të hapur duke qenë e poshtër për Coyote Pass. Gjatë sezonit të 17-të, Janelle ishte aq e frustruar me atë se sa ngadalë po lëvizte familja (fjalë për fjalë një ritëm akullnajash) saqë ajo solli një rimorkio luksoze RV në parcelën e saj të tokës.

Lëvizja shkaktoi tension të madh mes ish-çiftit. Kody hodhi një nga zemërimet e tij të famshme, duke pretenduar se ai nuk do ta ndihmonte atë me asnjë prej tyre. Ai më pas zbuloi në një rrëfim se “Të blesh një RV dhe të kalosh në të… vendim i një gruaje beqare. Të shkosh të shohësh fëmijët e tu pa burrin për pushime… vendimet e beqareve.”

Kody ka qenë i njohur që përpiqet të luajë Alpha me katër gratë e tij për t’i mbajtur ato në linjë. Për shembull, nëse mërzitej me njërën prej tyre, Kody shpesh zgjidhte të ishte i largët ose të injoronte bashkëshortin me të cilin ishte i zemëruar. Mund të ndodhte që ai ishte i zemëruar që Xhenela nuk e mbështeti në idenë e tij që e gjithë familja të jetonte në një shtëpi të madhe si dikur në Juta. Megjithatë, plani i Kody-t dështoi qartë, pasi tani ai ka vetëm një grua.

Kody donte fjalën përfundimtare

(Foto nga Frederick M. Brown/Getty Images)

Natyrisht, lidhja e taksave dhe çështjet e martesës nuk e ndihmuan mungesën e ndërtimit në Coyote Pass, por që Kody të zgjidhte në mënyrë aktive të mos i jepte përparësi parcelave dukej si një lëvizje llogaritëse për të thënë fjalën e fundit dhe për të mbajtur ende të gjithë fuqinë. Ende shtrohet pyetja, pse Kody vendosi të blinte tokën djerrë nëse ai kurrë nuk kishte një plan për ta shfrytëzuar vërtet atë?

Në qershor, Kody dhe Janelle shlyen borxhin e mbetur për Coyote Pass. Janelle kishte 170,000 dollarë të papaguara në komplotin e saj, me të dhënat që tregonin gjithashtu se ajo dhe Kody e paguan komplotin nën emrin e Robyn për të njëjtën shumë. Supozimi ynë është si Christine, Janelle tani do t’ia shesë gjysmën e saj Kody, por për më shumë se 10 dollarë.

Robyn mund të ketë thënë jo

Shumica e shikuesve të Sister Wives tani e dinë se Robyn është qafa që i kthen kokën Kody-t kur merr vendime serioze për jetën. Është shumë e mundur që ndërsa familja shumës po shpërtheu, gruaja e katërt dhe e preferuar e mori parasysh dhe e bindi Kody të mos hidhte më nga paratë e familjes në projekt. Ndërsa lëvizja do të kishte mërzitur padyshim gratë si Janelle dhe Meri, paratë e Robyn do të ishin të sigurta nga një goditje tjetër.