Kody Brown

Klea

Kody Brown mbyll biznesin familjar vetëm disa orë pas dasmës së Christine me David Woolley

Kody Brown MBYLL biznesin familjar vetëm disa orë pas dasmës së Christine David Woolley

Kody Brown ka mbyllur biznesin e familjes së tij pasi Christine Brown e lidhi nyjën me David Woolley.

Gratë Motra Ylli shpërndau “Kody Brown Family Entertainment LLC”, më 8 tetor, vetëm një ditë pasi ish-bashkëshortja e tij e tretë, Christine Brownlidhi nyjën me David Woolley.

Kody Brown

LLC kishte qenë aktive në Nevada që nga viti 2019, dhe tlicenca e biznesit të kompanisë së tij mbetet e vlefshme në Arizona, e Kodit baza aktuale e shtëpisë. Kodi, 54, dhe gruaja e tij e vetme e mbetur, Robin, gjithashtu drejton Dabsark Entertainment LLC, i quajtur me inicialet e pesë fëmijëve të tyre.

Kody Brown

Të dhënat e Utah e konfirmuan këtë Christine Brown lançoi “Just Christine LLC” në shkurt 2022, pak pasi ajo njoftoi ndarjen e saj nga poligamisti i famshëm. Ajo filloi “Plexus With Christine LLC”, më 17 maj 2022.

Kody Brown

Më pas erdhi shpërbërja e biznesit Kristina u martua me të fejuarin e saj në Red Cliffs Lodge në Moab, Utah. Dyshja u fejuan në muajin prill pas lidhjes për disa muaj.

“Është një përrallë. Është gjithçka që nuk e kisha menduar kurrë se do ta kisha. Më duhet të eci nëpër korridor David, Ai thjesht më shikon ashtu siç më shikon, është një ëndërr e bërë realitet.” Kristina i tha People për ditën e saj të veçantë.

“Ajo dëshiron të jetë në gjendje të veshë një fustan të bardhë dhe të ecë në korridor me babanë e saj.” Davidi shtuar. “Ajo nuk kishte për të bërë kurrë martesën e saj të parë. Ajo dëshiron të gjitha këmbanat dhe bilbilat.”

“Jam vërtet shumë me fat dhe shumë i lumtur që dikush e la të shkojë, sepse ajo është njëbrirësh. Davidi tha për median. “Pasi gruaja ime vdiq, unë u takova dhe thjesht nuk munda të gjeja dikë. e dija Kristina ishte ‘i vetmi’.”

Christine Brown

Kristina e bëri të qartë se Janelle do të ishte një ndeshje e përhershme në jetën e tyre të re së bashku, përpara dasmës.

“Kur i thashë, unë kam shumë fëmijë dhe kam një grua motër dhe kudo që shkoj, Janelle duhet të vijë me mua dhe të gjithë fëmijët e saj vijnë gjithashtu me mua. Nuk jam vetëm unë’” Kristina tha. “Dhe ai thotë: “Në rregull. Mirë.'”

Janelle Brown

e Kodit Vendimi për të shpërbërë biznesin erdhi pasi gruaja e tij e parë, Meridhe gruaja e dytë, Janellevendosi të ndjekë e Kristinës hapat dhe dalja nga familja shumës. Janelle dhe Kodi u ndanë në dhjetor 2022 dhe Meri u hodh në peshqir menjëherë pas kësaj, pas viteve të largimit.

Meri Brown

e Kodit gruaja e katërt dhe e vetme ligjore, Robin, mbetet partneri i fundit në këmbë, duke e zhvendosur narrativën e spektaklit nga një familje poligame në një çift monogam.

“Unë dua Kodipor kurrë nuk kam dashur të jetoj monogaminë,” Robin vënë në dukje në një intervistë rrëfimtare, të paraqitur në një të fundit “Gratë motra” episodi.

Kody Brown

Ajo shtoi: “Jam vërtet e zemëruar. Doja të jetoja martesën pluraliste. Unë kam filluar të ndihem pak i mashtruar apo diçka e tillë. Ose, njerëzit po marrin vendime për jetën time që nuk i kam zgjedhur unë. Më bën shumë të zemëruar dhe shumë të dëshpëruar.”

Gratë Motra transmetohet të dielave, në orën 22:00 EDT, në TLC.