Kody Brown

Klea

Kody Brown mburret me pasardhësit e Robyn për Krishtlindje, ndërsa injoron fëmijët e tij të tjerë!

Kody Brown mburret me pasardhësit e Robyn për Krishtlindje, ndërsa injoron fëmijët e tij të tjerë!

Në episodin e ardhshëm të Gratë Motraështë një ho-ho-ho dhe një jo-jo-jo si Robyn Brown i jep vetes dhuratën më të mirë të Krishtlindjes – një festë e festuar veçmas nga Meri, Kristinadhe Janelle mes përplasjeve familjare.

Kody Brown

Kafe fryma e festave të familjes duket se këtë vit është e mangët. Juletide nuk do të japë asnjë fryt të ribashkimit si Kristina ka dalë nga familja, Kodi dhe e Janelës marrëdhënia spirale në rënie, dhe Meri e gjen veten duke festuar në një festë me një. Familja dikur e mbushur me unitet është tani një lara-lara buzëqeshjesh të tendosura dhe festash të izoluara.

Robyn Brown

Kristina dhe Kodi shpallën publikisht ndarjen e tyre në nëntor 2021. Ndarja nuk doli e papritur; Shikuesit e përkushtuar kanë qenë dëshmitarë të përpjekjeve të zellshme të çiftit për të ndrequr lidhjen e tyre të prishur përmes seancave të terapisë, të shfaqura gjatë shumë viteve në shfaqje.

Kody Brown

Përçarja ndërmjet Kodi dhe ish-bashkëshortët e tij është larg nga thyerja e vetme në familje. Një largim i konsiderueshëm vazhdon midis Kody dhe një numri të konsiderueshëm të 18 fëmijëve të tij, duke mbajtur një ndjenjë të përhapur shkëputjeje brenda klanit.

Kody Brown

Në episodin e 10 shtatorit të Gratë Motra Kodi splurges në e Robinit fëmijët, duke i dhuruar pjelljes së saj me një “surprizë të çmendur”, sipas Robyn Brown. Kodi është përtej ekstazës teksa thërret: “Gëzuar Krishtlindjet! Fëmijët janë ngritur dhe ne jemi gati të fillojmë t’i kalojmë çorapet e tyre, “për kamerat.

Kody Brown

Mëngjesi i Krishtlindjeve në të Robinit sheh një pemë të mbyllur me një mori dhuratash, duke përfshirë dhuratën e shquar të biçikletave me motor për çdo fëmijë. Të rinjtë nuk e mbanin dot gëzimin, duke shpërthyer në brohoritje, ndërsa Robyn vëzhgon kaosin festiv, një figurë qetësie mes detit të energjisë ngazëllyer, duke vëzhguar nga ulja e saj në divan.

“Unë mendoj se ata janë të rrezikshëm,” Robin thotë më pas Kodi u bën dhurata fëmijëve të saj biçikleta me motor. “Pyes veten nëse e Kodit duke u përpjekur për të kompensuar me këto biçikleta në vend që fëmijët të fokusohen në faktin se familja nuk është e gjitha bashkë. Ai po shkon, ‘Shiko! Shikoni këtë gjë shumë interesante këtu.’ Kompensoni për atë që në fakt po na mungon këtu.”

Robyn Brown

Në një zgjedhje që tërhoqi një vijë në peizazhin me dëborë të Krishtlindjeve, Kodi zgjodhi mungesën, duke hequr dorë nga roli i tij si prezencë patriarkale për fëmijët e tjerë gjatë festimeve. Ndërkohë, Janelle përqafoi frymën e bashkimit në mënyrën e saj, duke siguruar një Airbnb komode në Flagstaff për të pritur pjelljet e saj. Pavarësisht mjedisit të thyer të familjes, ka një përpjekje të përbashkët për të shpëtuar gëzimin dhe për të ushqyer lidhjet mes rrjetës së ngatërruar të ndryshimit të dinamikës familjare.

“Ndjej lehtësim të jashtëzakonshëm,” Janelle foli sinqerisht për vendimin për të festuar sezonin festiv veçmas, “por ka pak trishtim që Kody nuk po shfaqet për fëmijët e tij – jo për Savanah.”

Robyn Brown

Megjithatë, ajo pranon një dhimbje nostalgjike pasi festimi i këtij viti qëndronte si një hije e zbehtë e mbledhjeve të tyre të gjalla të së kaluarës – një kohë kur familja kumbonte me të qeshurat e nxitura nga familja shumëfishe që më pas përfshinte Kristina dhe Meri Brown — figurat tani mungojnë, të kufizuara në galerinë e kujtimeve të Krishtlindjeve si e Kodit gratë e dikurshme.

“Për 30 vitet e fundit, unë i kam festuar Krishtlindjet si familje,” vazhdoi ajo. “[I] humbasë Krishtlindjen e madhe. Ishte kënaqësi. Por kjo ndjehet mirë. Kjo ndjehet e qetë. Kjo ndjehet e gëzueshme.”

Janelle Brown

Shtyp luaj më poshtë për të parë një fragment nga episodi i së dielës.

Gratë Motra transmetohet të dielave, në orën 22:00 EDT, në TLC.