Sister Wives

Klea

Kody Brown mbron Robyn pasi ajo u akuzua për ‘mbajtjen’ e fëmijëve nga ish-burri i saj

Kody Brown mbron Robyn pasi ajo u akuzua për ‘mbajtjen’ e fëmijëve nga ish-burri i saj

Në një angazhim të fundit me Mormonizmi Live podcast, Gratë Motra figurë, Kody Brownu përball me pyetjen e një shikuesi që implikonte bashkëshorten e tij, Robyn Brownnë kufizimin e aksesit ndaj fëmijëve të saj nga një martesë e mëparshme me David Jessop.

David Jessops

Çështja u ngrit në episodin e transmetuar më 1 nëntor, ku u ngrit një fans e Kody Brown Deklaratat e kaluara në lidhje me pabesinë e bashkëshorteve që ua ndalojnë fëmijët nga baballarët e tyre.

Robin kurrë nuk e bëri këtë”, Kodi sqaruar gjatë podcast-it. “Ai kishte akses tek ata gjatë gjithë kohës.” Biseda mori një kthesë kur fansi theksoi betejën aktuale të David Jessop me kancerin, një situatë e publikuar në shkurt përmes një fushate GoFundMe që synonte të ndihmonte me shpenzimet e tij mjekësore. Kodi filloi të komentojë zgjedhjen e fëmijëve për t’u distancuar Davidi por vendosi të largohet nga tema, duke deklaruar, “Kjo ka të bëjë me jetën e dikujt tjetër dhe të dikujt tjetër,” dhe shprehu hezitimin e tij për të thelluar më tej.

Gratë Motra

të Robinit martesa e mëparshme me David Jessop filloi në qershor 1999 dhe u shpërbë në 2007, me divorcin e tyre zyrtar që përfundoi në 2009, sipas dokumenteve të marra nga In Touch. Gjatë gjithë bashkimit të tyre, ata mirëpritën Dayton, Aurora dhe Breanna.

Kody Brown

Pas ndarjes së tyre, Davidi ishte mandatuar me urdhër të gjykatës për të siguruar 159 dollarë në muaj mbështetje për fëmijët për tre fëmijët. Megjithatë, me kalimin e kohës, e Davidit prania në jetën e fëmijëve të tij është zvogëluar. Në një moment, ai madje e përfshiu Kody-n në diskutime rreth një birësimi të mundshëm nga njerku, i cili do ta lironte atë nga detyrimet për mbështetjen e fëmijëve. Davidi e tërhoqi idenë sapo mësoi se do t’i hiqte gjithashtu të drejtat e vizitës.

Robyn Brown

Viti 2014 shënoi një bashkim juridik ndërmjet Kodi dhe Robinnjë lëvizje e orkestruar për të lehtësuar adoptimin e Dayton, Aurora dhe Breanna nga Kodie cila në mënyrë efektive tjetërsoi Davidi nga jeta e fëmijëve. Të dhënat tregojnë se në kohën e adoptimit, Davidi kishte neglizhuar pagesat për mbështetjen e fëmijëve për dy vjet e gjysmë. Davidi pretendoi gjithashtu se Robin po i detyronte fëmijët në situata të pakëndshme në lidhje me marrëdhënien e tyre me Kody-n, veçanërisht në kontekstin e diskutimeve të kujdestarisë së tyre dhe ndjenjave të vërteta të fëmijëve për procesin e birësimit.

Robyn Brown

Kodi dhe të Robinit familja u zgjerua me lindjen e fëmijëve të tyre biologjikë, Solomon dhe Ariella, përkatësisht në 2011 dhe janar 2016. Robin, e cila ka qenë disi e rezervuar në lidhje me martesën e saj të mëparshme, zbuloi në një episod të emisionit TLC në prill 2021 se martesa e saj e parë ishte dëmtuar nga konflikti dhe dhimbje. Duke dalë nga divorci i saj, ajo u zotua t’i qaset çdo angazhimi të ardhshëm martesor me vigjilencë dhe kujdes të shtuar.

Kody Brown

Kjo akuzë kundër Robin nuk është befasi duke pasur parasysh se ajo është akuzuar gjithashtu si burim i ndarjes mes tyre Kodi dhe e tij fëmijët me Kristina dhe Robyn Brown. Që nga viti të Robinit integrimi në familje në vitin 2009, ajo është implikuar në shpërbërjen e familjes, me Kodi duke shkëputur lidhjet martesore me gratë e tjera dhe duke u larguar nga fëmijët e tij të rritur.

Gabe Brown

Gjatë episodit të 15 tetorit, Kodi u shpreh për vështirësitë me të cilat përballet për t’u afruar Garnizoni dhe Gabrielidjemtë e tij me Janelle Brown.

“Kam kontaktuar Garnizoni dhe Gabrieli,” Kodi zbuluar në një rrëfim. “U kontaktova pak para Krishtlindjeve dhe iu drejtova atyre më pas. Jo, po më bllokojnë.”

Mes trazirave dhe përfundimit të martesave të tij me tre nga katër gratë e tij gjatë viteve të fundit, Kodi pranon, “Ata nuk janë të interesuar të flasin me mua.”

Gabe Brown

Ende, Garnizoni ia atribuon fajin për tjetërsimin e tyre Kodi vetë. Në një vështrim të fshehtë, 25-vjeçari shikon prapa dinamikën e tensionuar mes tij, vëllezërve dhe motrave të tij dhe Kodi — duke theksuar edhe marrëdhënien e tensionuar me ish-partneren e Kody, Christine Brown.

“Që kur fola për herë të fundit me babin, bleva një shtëpi, hyra në shkollë dhe mora makinën që doja, që ai më tha se nuk duhet ta merrja kurrë.” Garnizoni i beson Kristinaduke nënkuptuar që babai i tij “nuk i intereson” të qëndrojë i informuar për jetën e tij.

Shtypni play më poshtë për të parë intervistën.

Gratë Motra transmetohet të dielave, në orën 22:00 EDT, në TLC.