Kody Brown mbi Poligaminë dhe "Monogaminë Plurale"

Klea

Kody Brown mbi Poligaminë dhe “Monogaminë Plurale”

Kody Brown po pyet saktësisht se ku qëndron ai me gruan numër 2, Janelle Brown. Ata patën një përleshje të madhe (shumë bomba F) pak para festave. Si rezultat, Kody injoroi plotësisht jo vetëm Janellën, por të gjithë fëmijët e tij me të gjatë gjithë sezonit të festave. E bukur.

Në një vështrim të fshehtë të episodit të 24 shtatorit të Gratë Motra, çifti takohen për drekë për të diskutuar se çfarë ka mbetur nga marrëdhënia e tyre, nëse ka ndonjë gjë. Tani e dimë se ata i dhanë fund zyrtarisht martesës së tyre në dhjetor 2022, por në këtë pikë, ata thjesht po përpiqeshin të flisnin me njëri-tjetrin dhe t’i kuptonin gjërat, me shpresë pa sharë më fjalë.

Mjerisht, ne e dimë se ndarja po vjen, dhe po ashtu edhe Janelle. Us Weekly ka klipin.

Kody mendon se ata ende mund të martohen

Marsel Thomas/FilmMagic

“E dini çfarë, është e vërtetë,” thotë Kody. “Kam qenë në një vend ku nuk ndihem sikur – pa qenë në martesë pluraliste – ne mund të martohemi.” Ai vazhdon t’i thotë Janelës se ata duhet të “kuptojnë monogaminë plurale” pasi ata nuk “kanë më funksionin” për të qenë poligamistë të vërtetë. Çfarë dreqin do të thotë kjo?

“Monogamia pluraliste është aty ku nuk funksionon si një familje,” thotë ai në një rrëfim. “Ju jeni familje të shumta, një bashkëshort me dy familje … Dhe këto dy familje nuk ndërveprojnë.” Kjo ishte duke bërë, Kody. Ai në thelb i detyroi të gjithë të qëndronin të ndarë për kohëzgjatjen e epidemisë së Covid. Ai e futi pykën në familjen e tij, por nuk do ta pranojë kurrë.

Janelle ishte e pasigurt nëse donte të martohej me Kody fare pas debatit të tyre të keq. “Unë nuk po largohem, nuk po e hedh në peshqir,” thotë ajo. “Unë thjesht duhet të jem i ndarë derisa ta kuptojmë këtë.”

Kody kundërshton dhe vë në dyshim “vlerën e ndarjes”, dhe Janelle sqaron qëndrimin e saj. “Ndjehem sikur jam më i vetëdijshëm për atë që kam nevojë kur ti nuk je aty”, shpjegon ajo, për të cilën ai përgjigjet se është një burrë “i qetë”. Ha! Po aq i qetë sa një ngrënës i barërave të këqija.

Janelle mendon se ata “kanë nevojë për një ripërcaktim” dhe rrëfen se nuk është “100 për qind e sigurt” se marrëdhënia e tyre është e riparueshme. “Ndonjëherë jam ende shumë e zemëruar,” pranon ajo.

Kody fajëson të gjithë të tjerët

GRUAJA E MOTRAVE KODY BROWN
TLC/YouTube

Në një tjetër rrëfim, Kody ndjen se “dënimi duket shumë përtej krimit” kur bëhet fjalë për idenë e një ndarjeje. A nuk ishte ai aty kur ata po bërtisnin dhe i thoshin njëri-tjetrit “të këputeshin?” A mendon ai se kjo është një marrëdhënie e shëndetshme?

“Ndoshta kjo është vetëm një thirrje zgjimi për mua,” pyet ai. “[Perhaps Janelle’s] nuk i intereson fare kjo. Ndoshta ajo ka atë që i duhej dhe po ecën përpara.” Apo ndoshta ajo po ecën përpara sepse nuk po merr më asgjë që i nevojitet, Kody?

Janelle është e dyta nga katër gratë e Kody që e la atë. Gruaja e tretë Christine Brown shpalli pavarësinë e saj në nëntor 2021 dhe gruaja e OG Meri Brown bëri të njëjtën gjë përmes Instagramit në janar 2023.

Ndërkohë, Kody po bën festën e tij të vogël për keqardhje, duke fajësuar gratë e tij dhe duke mos parë asnjë faj në vetvete. “Christine dhe Janelle janë të sjellshëm [of] u bashkuan me gjithë këtë gjë,” pohoi ai në një episod të mëparshëm. “[They] në thelb shkatërroi gjithë botën time.”

I gjori Kody. Nëse ai ka qenë një burrë kaq i mrekullueshëm, pse e kanë lënë tre nga katër gratë e tij? Ai ka ende një grua të mbetur, gruan e tij të vetme ligjore Robyn Brown. Ne do të shohim se sa kohë “Sobbin’ Robyn” qëndron përreth. Ajo nuk u regjistrua për të gjithë Kody, gjatë gjithë kohës. Ai mund të jetë pak më shumë sesa ajo mund të marrë.

Sister Wives transmetohet të dielave në orën 10/9c në TLC.