Martesa e Kody dhe Robyn Brown mund të mos zgjasë shumë

Klea

Kody Brown i Times Sister Wives u vu në vendin e tij

Për shekuj me radhë, Kody Brown ka ndjerë se ishte dhe duhet të jetë gjithmonë në kontroll të plotë të tij Gratë Motra familjare. Që nga viti 2010 kur seriali u shfaq për herë të parë, ishte e qartë se Kody kishte një ego sa Saturni. Patriarku shpesh krenohej që ishte në gjendje të merrte vendimet përfundimtare për familjen poligame, edhe nëse vendimi nuk i përshtatej gjithmonë nevojave të të tjerëve. Kody jetonte në një pseudo-realitet ku besonte vërtet se ishte mbret dhe gratë e tij duhet t’i nënshtroheshin sundimit të tij.

Fatmirësisht, ka pasur disa raste kur Janelle Brown, Meri Brown dhe Christine Brown mbyllën udhëheqësin e familjes shumës. Nuk pritej shumë nga Robyn Brown, e cila rrallëherë ka thënë një fjalë të keqe kundër burrit të saj ligjor në 13 vitet e martesës së tyre, por të paktën të tjerët e bënë këtë përpjekje të mirë të kolegjit.

Jo gjithçka ka të bëjë me Kodin

Një moment klasik kur Kody u mbyll ishte gjatë një prej diskutimeve të shumta të familjes Brown. Meri, Janelle, Robyn dhe Christine po i transmetonin ankesat e tyre burrit të tyre, i cili menjëherë u bë mbrojtës.

Në vend që të linte secilën nga gratë e tij të fliste, ai vazhdoi të përpiqej të fliste mbi gratë dhe t’i ndërpreste ato. Më në fund, Meri dhe Christine u tërbuan me sjelljen e vrazhdë të Kody, duke i thënë atij të qetësohej. Meri i tha Kody: “Kjo në të vërtetë nuk ka të bëjë me ty. Ndoshta katër gratë thjesht duhet të flasin”, gjë që i la patriarkut vetëm një mundësi – të vepronte.

Kristina e mbylli menjëherë poligamin, duke thënë: “Kody mbylle! Nuk është radha juaj të bëni zhurmë.” Duke buzëqeshur, Kody u përgjigj: “Kjo nuk ka të bëjë vërtet me mua, apo jo?” duke vepruar sikur biseda që do të bënte familja po e rrethonte në të vërtetë. Buzëqeshja dinake, si dhelpra e mërziti Christine, e cila tha: “Ndonjëherë nuk është për ty. Vetëm ndalo.” Ndërsa Kody u përpoq ta bënte Merin të ndihej e padenjë, Christine e përfundoi fushatën e tij duke thënë: “Ti nuk je zoti i përsosur, ndalo së foluri.”

Christine Calls the Shots

Edhe pse Kody ishte i entuziazmuar me lidhjen me tre gra, ai përsëri dha dorën kur erdhi puna që Christine të largohej nga shtëpia e saj në Arizona dhe të kthehej në Utah. Megjithatë, Kody, i cili nuk ka kualifikime për lëvizje nën rripin e tij, mendoi se mund të thërriste ende të shtënat dhe shefin Christine. Nëna e gjashtë fëmijëve nuk e kishte atë, pasi ata u grindën për një borë fryrëse. Christine vuri në dukje, “Më shumë se çdo gjë, këta po shkojnë në kamion”, ndërsa Kody u përgjigj: “Unë nuk do ta bëja.”

Pa pushim, Christine ia ktheu duartrokitje, duke thënë: “E di, por unë do të jem përgjegjës për këtë.” Ylli i Sister Wives më pas vazhdoi t’i tregojë Kody saktësisht se ku ta vendoste secilën kuti, ndërsa ai ankohej për mungesën e respektit nën zë.

Christine nis Kodin

Kody besonte sinqerisht se nëse do t’i injoronte problemet me Christine, ato do të zhdukeshin disi. Megjithatë, Christine kishte mendime të tjera, pasi një episod e tregoi atë duke paketuar gjërat e tij dhe në thelb duke dëbuar Kody nga shtëpia e saj në Arizona.

Babai i 18 fëmijëve filloi të luante pis, duke këmbëngulur që ata të ndanin gjithçka 50/50. Christine nuk pranoi të kafshonte, duke i thënë Kody, “emri im është në pronë”. Ndërsa Kody u përpoq të argumentonte çështjen e tij, Christine sqaroi: “Unë e marr shtëpinë. Ju merrni pronën. Le ta bëjmë më të lehtë.”

Janelle duartroket prapa

Sezoni i 18-të i Sister Wives do të jetë një nga sezonet më të paqëndrueshme deri më tani. Një video e trailerit tregoi Janelle dhe Kody duke pasur një debat të ashpër, i cili përfundoi me Janelle duke hedhur bombën F. Ndërsa Kody e akuzoi në mënyrë dramatike Janelle se “e mashtroi atë nga familja ime”. Janelle bërtiti: “Ti po më shtyn nga dera!” Kody u zemërua pasi argumentoi se pretendimi ishte i ekzagjeruar ndërsa u hodh për të vrapuar nga dera.

Teksa Kody filloi të kuptonte se ishte në një betejë të humbur, Janelle e çoi pikën e saj në shtëpi duke thënë, “Unë mendoj se je manipuluese”, me Kody vetëm gati ta përplaste derën në fytyrë, duke e lënë Janelle të bërtiste, “Fu*k you .”